Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane 6985 krasavec
drzim pěsti ať sílí ale na to že jsi teprve od soboty je parádní ![]()
@nettee píše:
@Jane 6985 krasavecdrzim pěsti ať sílí ale na to že jsi teprve od soboty je parádní
Nechci se moc radovat… Je to druhé ET. První se nechytlo vůbec. Jsem zvědavááá ❤️️ uvidíme no. Moc díky
![]()
@Jane 6985 píše:
Holky, strizlivym pohledem je tam nebo jsem si ho už vycarovala očima? 😂 připadám si jak blázen…
Vidím ducha, podle mě tam je.
Taky jsem byla v sobotu, ale zatím nemám odvahu testovat…
@bezinka.11 píše:
Vidím ducha, podle mě tam je.
Taky jsem byla v sobotu, ale zatím nemám odvahu testovat…
Testuj až budeš chtít 🙂 ✊ 🌻
Ahoj skvele zpravy, preji at carecka sili. Me silila dva dny a pak zacla slabnout, bylo z toho po prvnim ET jen biochemicke, vcera mi ten minipludek odesel, tak snad se telo da do poradku a bude na utz sliznice vhodna na KET, pry je pohnojino, tak uz jen vybrat spravne emryjko.
A co vy ostatni? @Barca2016 @nettee a spol??
Jak se Vam vede??
@ButerflyP Ja čekám na ultrazvuk, testy všechny mam pozitivní, na odběr krvi jít prej nemám. Od et ultrazvuk mam naplánováno až za 2 týdny.
Držím palce ať tvoje tělo rychle odpočines a budeš připravená na druhy pokus ![]()
@ButerflyP nic jistého není… Snažím se na to nemyslet a ne testovat jak šílenec 🙂 stejně to bude jak to má být, s nervama nebo bez nich. Mě nakonec zůstal mrazacek jen jeden a jeden zaveden z 12ti odebranych…
Uvidíme, ten čas to je šílený… Držím pěsti ✊ 🌻
@ButerflyP ahoj, tak to jsme na tom stejne. Ze me teda ten zazrak odesel bohuzel uz v utery a dneska jsem to dostala. Volala jsem do Car a UTZ kvuli sliznici za 12 dni, pokud bude vse ok, tak se hned planuje KET, jak pises, je pohnojino, tak neni na co cekat ![]()
@Antiel píše:
@ButerflyP ahoj, tak to jsme na tom stejne. Ze me teda ten zazrak odesel bohuzel uz v utery a dneska jsem to dostala. Volala jsem do Car a UTZ kvuli sliznici za 12 dni, pokud bude vse ok, tak se hned planuje KET, jak pises, je pohnojino, tak neni na co cekat
Možná budu za blba ale jak to odešlo? Nebo jen z testů?
@Antiel píše:
@ButerflyP ahoj, tak to jsme na tom stejne. Ze me teda ten zazrak odesel bohuzel uz v utery a dneska jsem to dostala. Volala jsem do Car a UTZ kvuli sliznici za 12 dni, pokud bude vse ok, tak se hned planuje KET, jak pises, je pohnojino, tak neni na co cekat
Ahoj, nerozumim take tomu ze v utery odesel a dnes jsi to dostala???
Ja mela jako by 3dny zpozdeni, v pondeli mi z krve potvrdili Hcg mene nez 4, vysadila jsem Gynprodyl a zacala jsem krvacet ve stredu ale teprve vcera ze me ten pludek vysel ![]()
Take se mam objednat na Utz do CAR 13-14den od ms, a planuje KET?? Jako ze uvidi jestli je ovulace na utz a kdyz ano tak za tech par dni vkladaji? Nebo jen zkontroluji a pak se ceka na novou MS, a teprve pote se rozhodne jaky den KET?
Ja to nepochopila od meho Dr. Protoze si myslim ze hned, tak ja teda zatim citim ze psychicky to zrejme nedam, ted po biochemickym, ikdyz telo to tuk tuk zatim zvlada v celku dobre, po tech vsech vykyvech hormonu mi fyzicky je docela normalne vzhledem k IVF, ale psychicky je mi dost mizerne.
Ahoj holky, jsem tu nová
Jsem po 2 neúspěšném pokusu ![]()
Takže je mi celkem psychicky na prd ![]()
Nemáte nějakou radu jak se z toho nezbláznit???
@ButerflyP do ničeho se nežeň, pokud se na to necítíš. Lednová nálož hormonů byla náporem pro tělo, nezdar po ET zas na psychiku.
Na kontrolu se objednej, oni kouknou, jestli je vše ok, jak se s tím děloha, vaječníky vypořádaly.
U mě na Eat kvůli covidu nedošlo, těšila hsem se na KET v únoru a houby. Doktorka mi řekla, že cyklus po stimulaci je nestandard, že musím odmenstruovat dvakrát. Jiným holkám v jiném CARu to sice neřekli, ale jedné stejně nenaristla sliznice a druhá měla anovulační cyklus. Tedy vsechny shodně čekáme na březen.
A ano, je to, jak píšeš, aby mohlo dojít na KET, tak při nestimulovanem KET se skeduje ovulace, sliznice, musí být vše nachystané. A KET blastocysty se dělá těch 5 dní po ovulaci. Aby tam embryo mělo právě ty podminky jako při přirozeném oplodnění.
Tak záleží, jestli u tebe dřív vše probíhalo správně, protože holky, co mají problém, že neovulují a neroste jim sliznice, stimulují na KET od ms.
@Pp12 tak záleží, jestli jsi po 2 komplet ivf nebo máš za sebou jeden neúspěšný ET a jeden neúspěšný KET. Plus kolik máš zmrazených embryí, kolik ti je, co máte za diagnózu. A celkově jaký jsi stresař. On to každý prožívá trochu jinak, co platí na jednoho, nemusí na tebe ![]()
@Jane 6985 @ButerflyP no, kdyz jsem nejaky dny po ET testovala, tak bilo, druhy den slaba carka a za 2 dny opet bilo. V pondeli jsem zacala lehce spinit, v Utery na toaletnim papire cosi vetsiho, cca 1,5cm, pohled nic moc (omlouvam se ze to takhle pisu
) a ve stredu rano jen spineni, krev a odpoledne negativni vysledky. Mela jsem vysadit vsechny leky, pockat na MS, ta prisla dneska a volala jsem na dalsi UTZ na kontrolu sliznice. Setra rikala, ze musi dorazit opravdu MS, ne spineni. Kdyz jsem ji rikala, ze vim, ze nejsem tehu, ze to ze me odeslo, testy neg. tak jen prikyvovala, ze to asi tak bude.
@ButerflyP čauky u nás se vede dobře dnes jsem přijela z kontrolního ultrazvuku vše ok
už jsme viděli dnes jsem 6+2 a další kontrola za 14 dní ![]()