Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
18.2.21 11:41

@ButerflyP ultrazvuk opakovaně, musí být ovulace a dostatečná výška sliznice. Po ovulaci se 5 dní počká a provede KET. Podporuje se Ovitrellem a progesteronem. Kdo trpí na anovulační cykly nebo mu neroste sliznice, tak má KET ve stimulovaném cyklu od MS, jinak stačí v nativním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
18.2.21 16:21

@ButerflyP ahoj, já doufám že ano :srdce: už jsem fakt hromádka nervů a to jen z věcí, které si vsugeruju, že by se mohly stát :(

Super, to by bylo bezva kdybys mohla na KET hned. S tím kdy provádí vložení po rozmrzani bohužel neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.2.21 12:30

@Dicentra27

Dekuji, takze oni ted zkontroluji ovulaci a sliznici? A kdyz se potbrdi oboji, tak mi daji ty hormony v den ovulace? A za 5dni budou moct zavest embryjko?

Prijde mi, ze vic usg kontrol nestihnu kdyz v utery budu 14DC uvidime, jen by ten paty den vychazel na nedeli, tak zrejme to nechaji na dalsi cyklus :nevim:

Jinak vazne koukam na to jak jsem se dala do kupy, pred 14dny jsem myslela ze to bude brzy atd, ale nyni se citim pripravena a v pohode, ze bych nechtela cekat na dalsi cyklus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.2.21 15:20

@ButerflyP mě třeba kontrolovali i v cyklu, kdy ke KET dojít nemělo, jen aby doktorka věděla, co čekat další měsíc, aby se vše dobře naplánovalo. Jak to vypadá po ovulaci, zhroucený folikul, sliznice…

A je jasné, že před 14 dny, kdy začala menstruace, ses na další pokus necítila. V různé fázi cyklu, různá nálada i pocity.
Jsme na cestě, kterou přece jen tak nevzdáme :kytka: i když některé dny jsou náročné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.21 21:06

IVF-Gonal

Vím, ze se to sem moc nehodí, ale rada bych někomu nabídla za lepší peníz stimulacni hormony Gonal 900 IU-j. m./1,5 ml. Mám dvě nepouzité pera.
S manželem jsme měli o Vánocích začít píchat hormony, ale otěhotněla jsem. Mile, nečekané překvapeni :). Bohužel hormony nemůžu vrátit a mám je stále v lednicce. Pokud bude mít někdo zájem napište, domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.2.21 08:12

Kontrola po biochemickem tehotenstvi po ET

Ahoj,

tak jsem po prvni kontrole po biochemickem tehotenstvi po ET, sliznice ma 9,5mm coz je pry dobré, a folikul 16mm, zadne cysty, takze ve ctvrtek znovu na usg a pak nejspis injekce na ovulaci, aby mohli lepe nacasovat transfer, takze cca pristi tyden streda nebo ctvrtek predbezne a pujdu na prvni KET.

Navic budu mit vice klidu, dohodli jsme se na PN po transferu, protoze mi jinak neslo do hlavy kdyz mame embryjka A+ ze bylo jen biochemko…

Preji Vam tyden plny takto peknych zprav od vasich CAR a nejlepe rostouci briska s mimiskem pod :srdce:

Dam vedet ve ctvrtek, jsem se nezeptala, zda berou krev? Aby videli HP? Tak se zeptam ve crvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.2.21 09:40

@ButerflyP ahoj, tak to moc gratuluju. U me dneska taky kontrola, dnes mam pichnout ovitrelle, od ctvrtka brat utrogestan a 2.3. na KET :srdce: :D sliznici mam taky paradni, folikul super. Takze uz se tesim na dalsi transfer :lol:
Budete zavadet jen jedno a nebo 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
23.2.21 12:00

Omlouvam se za naruseni lednove diskuse, ale mam na vas dotaz. :) Zacinam stimulaci, jsem ze vseho vyplasena a zacinam se cim dal vic bat covidu. (Mam kolem sebe par lidi s tezkym prubehem i nekolik umrti.) Mela jste nektera po OPU, ET/KET, pripadne po potvrzeni tehu „preventivni“ neschopenku?

• Citovat
  • Upravit
164
23.2.21 12:13

@amelie36 ahoj, ja dostala neschopenku v den ET. Ptali se me, jestli ji chci a co delam za praci. Jelikoz taham tezke bedny s materialem, tak jsem si neschopenku vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
23.2.21 12:51

@Antiel Fyzicky nemam. Dost psychicky, ale asi nic, co by se nezvladlo. Spis se vazne kvuli mnozstvi kontaktu bojim Covidu a moznych komplikaci.

• Citovat
  • Upravit
164
23.2.21 12:56

@amelie36 nez pujdes na ET/KET tak se jich zeptej. Ja jsem se nejdriv zeptala a pak mi ji vystavili. Asi i hodne zalezi na CAR, ale sestra na gynde mi rikala, ze davaji neschopenky a polud by se nejak zdrahali, tak by mi ji vystavila i ona, ze by nebyl problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.2.21 11:31
@Antiel píše:
@ButerflyP ahoj, tak to moc gratuluju. U me dneska taky kontrola, dnes mam pichnout ovitrelle, od ctvrtka brat utrogestan a 2.3. na KET :srdce: :D sliznici mam taky paradni, folikul super. Takze uz se tesim na dalsi transfer :lol:
Budete zavadet jen jedno a nebo 2?

Kvuli veku a s ohledem na AA embrya a biochemicke tehotenstvi po ET budeme zavadet jedno a vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.2.21 12:00

@ButerflyP premyslela jsem o tom a s chlapem jsme se dohodli na zavedeni 2 8o
Abych pravdu rekla, mam takove divne pocity :lol: ale nebudu predbihat, budu rada, kdyz se uchyti jedno.. snad, doufam v to.
Me je 32, takze dr s tim problem nema, jen pri ET mi to nedoporucoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
24.2.21 12:18

@Antiel My budeme zavadet dve (pokud vubec budou). Sice nam to rozmlouvali, ale mame sebe hodne dvojcat, tak to chceme zkusit. Ostatne sance, ze se obe chyti, stejne neni nijak vysoka..

• Citovat
  • Upravit
852
25.2.21 19:00

Druhy utz pred KET

Ahoj,

Takze dnes sliznice 10,5, folikul uz vyrostl na 20mm takze pichnut ovitrelle 1ampule, od soboty estrofem a utrigestan a ve ctvrtek 4.3. Bude KET

Krev se pry nenabira, az pak po 14dnech kvuli HCG.

V mem veku po vsech tech potratech je nemyslitelne, ze bych dvojcata donosila vice nez 26tydnu, ptala jsem se i na genetice, jestli mohu zavest 2, ja chtela, ale lekari uz me presvedcili, ze nez se stresovat u inkubatoru ze je lepsi jedno.

@amelie36 @Antiel

A kdy jdete na KET holky vy?? Uz mate plan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí