Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane 6985 ja jsem se citila minule, jako balón🤣. Mela jsem 14 vajicek, nemohla jsem chodit rychle a schody mi delali problem. Me ted jde hlavne o kvalitu, o kvantitu se nebojim
tak moc drzim pesti ![]()
@Jane 6985 píše:
@Pavla198 a ty jdeš kdy? 🙂
No ja jdu 11.1. na konzultaci, okolo 20teho uavnu stimulovat, pak je poslem na genetiku. Uvidime, kolik jich bude. Nevim, jestli nam bude doporuceny Et…spis bych sla az na Ket.
@Pavla198 taky chce dr genetiku a taky říkal že uvidí kolik a jaký budou. Že kdyby byla nějaká méně kvalitní tak udělá i ET ale jinak až v únoru ket. To mi neříkej. Já měla 9 odebranych a přežilo jen jedno. A měla jsem kopačák, přišlo mi že tam nemám místo ani na močový měchýř 😀 tak to tedka míti aspoň řekl narovinu. Bude zle a břicho bude děs 😀 já začnu stimulovat cca kolem desátého. Mít tady tu podporu a mít to s kým probírat je super ❤️️
@Jane 6985 popravde, ja bych do toho ET nesla. To rikam za sebe, protoze platit dalsi prachy jen tak pro pokus, to radeji pujdu mezi tim do prace a pak na Ket. Taky jsem rada, ze to mam s kym sdilet😊Docela mam strach, aby po te genetice zbyli aspon tri😬
Po včerejší konzultaci. Jdu 6.ledna na kontrolní utz a pro rozpis léků a 12. By měla dojít ms a ten den nebo den po té bych měla zahájit stimulaci na KET.
@Pavla198 Takto jsem nad tím nepřemýšlela 🤔 máš pravdu… Tak uvidíme. @Zetmi to budeme mít stimulaci skoro stejně. Super
Ahojky
,
chci se k Vám přidat, aby člověk v tom nebyl sám. My máme za sebou genetiku (PANDA), přítel bohužel i TESE/MESA a já dnes aplikovala první dávku gonalu na stimulaci. Tohle všechno je pro mě nové. Mám mezi svátky dva kontrolní ultrazvuky a někdy někdy 28-31.12 by měl být odběr vajíček, snad tam něco bude, vyjde oplodnění vajíček, pak i genetika…
Jsem z toho celého nervózní a hlavně z výsledku…
Je tu některá, která už má zkušenosti se stimulací gonalem dávka cca 275 jednotek?
Děkuji ![]()
@BUFLY já stimulovala gonalem ale jen 187 jednotek, teď mi přidali až v lednu budu stimulovat 250 jednotek. Pevně nervy 🙂
@Jane 6985 píše:
@BUFLY já stimulovala gonalem ale jen 187 jednotek, teď mi přidali až v lednu budu stimulovat 250 jednotek. Pevně nervy 🙂
Mně vyšla genetika celkem dobře a ostatní výsledky krve taky dobrý ale zásobu vajíček mám malou, tak možná proto, tak vysoká dávka. Mám strach, jak to budu snášet a jak se budu cítit, nechtěla bych svátky proležet a nebo být za hysteku ![]()
@BUFLY ahoj,to dáš, neboj. Neni to takovy utrpeni. Cim vic je to neprijemny, tim vic budes mit vajicek
Ale nemelo by te to tolik omezovat. Drzim palce at jich mas dost
Ahojky vsem ![]()
tak ja se k vam s dovolenim taky pridam, postupne se presouvam z listopadove skupiny do prosincove a ted sem do lednove, doufam, ze dal uz nepujdu
![]()
Jinak v listopadu jsem byla na OPU, embrya jsme posilali jeste na genetiku a cca 6.1. bych mela jit na KET ![]()
@Paní Píďová ahooj, tak te tu vitame ![]()
Kolikpak jich po genetice mas? Ja budu stimulovat v lednu a pak budem posilat embrya taky na genetiku, tak se trochu obavam…
@Pavla198 mame dve, ale verim, ze to bude stacit
ja jsem, co se tyka gynekologicke stranky, naprosto zdrava, takze se tim trosku uklidnuju-chceme dve deti, mame dve zdrave embrya ![]()
@Paní Píďová zdravím
tak jedno si nechate zamrazit a pozdeji pouzijete? Chapu to dobre? 😊