Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ditu566 a u těch injekcí bych doplacela asi majlant ale ta firma co to vyrábí zrovna měla nějakou akci protože já stimulovala v březnu a injekce měli vypršet v červnu tak byly zadarmo ale jen ty které obsahovali 12 dávek pak jsem dostala jedno pero 36 dávek a to jsem doplacela myslím prěs 3 000,–. takže pak záleží ještě co ti napíšou za injekce
@Ditu566 mě třeba z femary nebylo nic, jenom při první stimulaci 3 folikuly a další už to šlo z kopce a pak jsem řekla že na to nemám nervy a šli sme do klasiky
@Zetmi dekuji za popsani, je to spousta novych pojmu pro me ☺️️ Musim si to prostudovat ![]()
@Zetmi Ahoj,tak musím čekat do MS, objednat se na UTZ, brali mi krev na hormonální profil, partner byl již v srpnu na spermiograf, takže nic již nemusel. Uvidi se co ukáže HP.. Zatím nám navrhnul IUI, IVF je dle něj zatím bezpředmětni.
Ještě mi není jasná jedná věc, když máme podstoupit IUI, jak to funguje, když není ovulace…Pak není co oplodnit… ![]()
@tehulka -2008 to je fajn
ovulaci nastimuluji buď tím clostikem, femaru anebo zkusí injekce, až bude nastimulovaly folikul na správnou velikost tak pichne 36 hodin před iui ovitrelle nebo pregnylu na uvolnění vajíčka. V den iui dojdete 2 hodiny před tím partner dá vzorek a 0ni to pročistí a nachystají podepíšete papíry pak dojdeš tam řeknou jak dopadl zrovna ten den spermiogram a zavedou ti to pak jak kde u nás se leží půl hodiny a pak se jde dóm.
@Zetmi spermiogram mu už dělat nebudou..stimulaci clostikem prej taky né, jelikož nezabral..proto mi to není úplně jasné no..
@tehulka -2008 pokud by se provádělo iui tak budou, v tom případě zkusí jiný přípravek nic se neboj oni si poradí
a dr ti neřekl čím by tě stimuloval? nebo to ti řeknou až dostaneš ms?
@Zetmi řekl že do Clostiku se již nehrne, že uvidíme co ukážou výsledky HP, a buď již začneme stimulaci a IUI nebo když bude potřeba něco léčit, tak pak počkáme ten jeden měsíc ještě. Je zvláštní, že i přes nepravidelnou MS celý život jsem byla těhotná několikrát…
hlava mi to nebere, že teď je problém..