Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
20.11.20 15:46

Pco jsou polycisticky vaječníky,,já třeba je mam A nemam ovulaci ani menstruaci a během první stimulace se mi vytvořilo 60 foliku na každým vaječníku takže nedošlo ani k odberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.11.20 15:50

@Janča3030 já chtěla nejprve art ale nakonec jsem se objednala do Pronatalu… No to máte pravdu :think: každý to má jinak :nevim: ale teď už máte to dobré šťastné číslo, tak snad by to mělo :srdce: :srdce:
Ja nemohu přirozeně jen kvůli dozrávání a ovulaci :nevim: přes hormony to mělo vždy opačný účinek a to zvětšení vajíčka že hrozila torze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
20.11.20 15:52

@Kpodhradska snad jo😊pokusy dost rychle ubývají :,( a čím budeš stimulovat? to už vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.11.20 15:56

@Janča3030 ještě nevím říkali něco o injekci ale jaké to nevím.. Vše se dozvím toho 9.12… Ale co vím je to že budou muset vložit tu spermii přímo do folykulu :hug:
Jsem až moc velký lajk, :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
20.11.20 15:58

No myslíš metodu isci to je zas oplodnění :) tak budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.11.20 16:08

@Janča3030 no super takže metodu vím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dekuji :D
Tobě nebo Vám též :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.11.20 16:27

@Kpodhradska folikuly mi nerostly tak jak měli, tak mi v pondělí navýšili dávku a pozvali si mě ve středu, znovu se to opakovalo. Dnes jsem byla zase na kontrole a už to bylo lepší s tím ze mi přidaly o injekci na víc a v pondělí na poslední kontrolu před opu. Mám neskutečně rozpichane břicho a bolesti, ale stojí mi to za to ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.11.20 21:04

Ahoj holky :) mě byl doporučen kvůli vyššímu amh KET, který by měl proběhnout v lednu. Právě stimuluju dipherelinem + pergoverisem. Zítra jedu na kontrolu a uvidíme, jestli stimulaci ukončíme a v pondělí bude OPU nebo jestli budu ve stimulaci pokračovat.
O dítě se snažíme přes 3 roky. Mám těžkou endometriozu, loni v září jsem byla na laparce, při které mi odstranili levý vejcovod, který byl totálně zničenej endometriozou. Ve středu na kontrole doktor našel na pravým vaječníku novou endom. cystu (na kontrole 4 dny předtím nebyla). Tak jsem dostala trochu strach, aby se endometrioza za ty dva měsíce, než by došlo ke KET, ještě víc nezhoršila. A začala jsem si prohrávat s myšlenkou, zda by nebylo dobrý zkusit rovnou ET, samozřejmě za předpokladu, že bude co vkládat že jo :nevim:
Doktoři mají strach z hyperstimulačního syndromu, nechci jít zase proti nim a něco si vydupávat.. Je to těžký :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
21.11.20 09:26

@MiishaaB to mas dlouhy protokol viď? me čeká v lednu. Měla sem dva krátký a výsledky špatný, taky mam vysoký amh 22 :roll: mužů vědět kolik si za tyhle léky dopalcela at vim :) ale ssi to bude stejný jak u krátkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.11.20 13:43

@Janča3030 jj mám dlouhý protokol. Já mám amh 25 :roll: Měli strach z hodně folikulů a z toho OHSS, proto mi dali hned dlouhý a nedoporučili hned ET. Folikulů mám ale kolem 10 plus 5 drobných. V pondělí jdu na OPU, tak jsem zvědavá kolik bude vajíček a kolik embryí bude ke zmražení…
Za pergoveris jsem platila celkem 1.935 Kč. Diphereline je zadarmo. Dneska musím ještě píchnout jednu dávku menopuru (místo pergoveris), na ten už pojišťovna nedává a stojí 4.500 Kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
21.11.20 13:57

@MiishaaB první člověk co ho ma větší než já :mrgreen: :mrgreen: Já nikoho s tak vysokou hodnotou nenašla tady:nevim: já pravé měla 1 ivf gonal a to sem měla 60 folikulu na každým takže mi to ukončily paty den a ted sem měla rekovelle prý pro ženy s vysokým amh a to sem sice měla 18 foliku ale jen jedno jediné vajíčko et byl ale nedopadlo to :roll: tak ted mě čeká pravé dlouhy protokol taky s temihle léky A proč je poslední dávka menopur místo toho pergoverisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.11.20 14:12

@Janča3030 jj vím, že ti to nedopadlo, moc mě to mrzí.. :,( :hug: četla jsem příspěvky v diskuzi ivf a ket listopad 2020. Jenom jsem tam nic nepřidávala, protože jsem vlastně neměla co :D
Menopur proto, že je levnější.. Za ten pergoveris bysme doplaceli přes 11.000 Kč. Řekli mi, že je to v podstatě to stejný akorát levnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
21.11.20 14:18

Aha Noo bude držet palečky :oops: a u toho dlouhého té vlastně nastimuliji do přechodu viď? no jako já sem na sebe zvědavá mam z toho docela strach, takže budu čekat jak dopadnes ty když mas ten hormon taky hodně vysoký, a kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.11.20 14:27

@Janča3030 díky :oops:
Jj v podstatě jo. Začala jsem stimulovat tak, že jsem brala 16DC duphaston 2× denně a 23DC jsem si začala píchat diphereline. Pak jsem měla MS a 2DC jsem k dipherelinu přidala pergoveris. Dneska jsem 13DC a picham poslední injekce plus ovitrelle. Chodím do Brna do Heliosu, první ivf. Musím říct, že to s naším v pohodě, občas mě tlačí podbrisek ale nic, co by se nedalo vydržet :) uvidíme jakej bude výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
21.11.20 19:37

Ahoj ženy, přidám se k Vám do skupinky ;) i když po tom, co tu čtu jsem uplný lajk…po dvou letech snažení nás poslala gynekoložka do CAR - jsme registrovaní v Repromedě Brno, ted v pondělí jsme byli na první konzultaci s tím, že mi dělala utz a byla jsem nějaký 24dc a viděla tam pry spoustu malých utvarů a přisuzuje to endometrioze, což mi je divné, když mě na ni do této doby neupozornila dr…nemáte někdo zkušenost jak ji vyvrátit, nebo potvrdit? lze to poznat z krve?? Budu mít na Vás asi spoustu otázek :nevim: jinak všem držím palečky, at už máme v bříšku všechny malou fazolku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí