Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina.1892 10.12.tam jdu na UTZ a řekne mi i výsledky z HP a jsem zvědavá. Podstupuji to poprvý tak snad Dr.vi co dělá.
.V papírech od gyndy mám napsáno, že na stimulaci Clostikem nereaguji.
@Monisek666 Ahoj
, tak máš dobré, mě spíš přepadly pocity, jakože je to skoro poslední šance mít vlastní mimčo, tak co když nebudu reagovat, co když nebude dost embryjek a pak samozřejmě, když mi museli říct, co vše se může pokazit při OPU.
Samozřejmě se mi omlouvala, že mě na to musí prostě upozornit, ale já v tu chvíli měla chuť utéct s pláčem pryč ![]()
Ahoj holky! Mužů se přidat?
Mam za sebou 3 IUI a v lednu začínám s IVF ![]()
Docela se tesim ale co jsem slyšela stimulace prej je náročná na tělo..tak se trosku toho bojím…
Jde některá z vás na neschopenku kvůli IVF?
@Vterr.uuu ahoj! Ja jdu 5/01 na konzultaci a nejak 8-10 mam začít stimulovat, tak jsme v tom spolu, jsem šly z Prahy ![]()
@Marimas ahojky, ja jdu 6.1 na konzultaci a pro leky a nekdy 10-11.1 taky zacnu se stimulaci…a na neschopenku jdu
mam dost narocnou a stresovou praci a vim, jak sem reagovala na femaru a nechce se mi vysedavat v praci a trpet bolesti ![]()
@Ditu566 juu tak budeme na tom skoro stejně. Jdeš taky poprvé teda?
Ja se na IVF tesim víc než na Vánoce ![]()
@Marimas ahoj můžu se zeptat, při IUI byla nějaká stimulace? Jelikož já jdu na UTZ 11 DC, ale stimulaci nemám žádnou..A jak jsem již výše psala, na Clostik jsem nereagovala..A měli bychom právě jet tenhle měsíc na IUI..
@Marimas píše:
Ahoj holky! Mužů se přidat?
Mam za sebou 3 IUI a v lednu začínám s IVF
Docela se tesim ale co jsem slyšela stimulace prej je náročná na tělo..tak se trosku toho bojím…Jde některá z vás na neschopenku kvůli IVF?
Ahoj, mě teď nevyšlo první ivf, v lednu tedy další… Mám fyzicky náročnou práci takže po tom prvním ivf už vím že půjdu na neschopenku hned při stimulaci…
@tehulka -2008 ahoj;) no první IUI bylo bez prášku ( Ja mam dobrou ovulaci a tak) jen mi píchla ovitrille den předem. 2 a 3 IUI bylo s klostikem ale nemyslím si ze nic mi v těle změnil protože jsem stále měla 1 folikul a nic extra.
Ta IUI je taková hra o štěstí, můžeš byt stimulovala a nevyjde to. Držím palce ať se ti podaří ![]()
@Jane 6985 Ach jo, práce… je to hrozny pracovat a docházet do car, aspoň ze máme tu nesvhopenku
tak 2 IVF se povede, budeš doma vklidu dojidat cukrovi
jsem ale četla ze některé doktoři neschopenku dávat nechtějí, sle Ja ji mam v plánu vydupat 😂
@Marimas píše:
@Jane 6985 Ach jo, práce… je to hrozny pracovat a docházet do car, aspoň ze máme tu nesvhopenkutak 2 IVF se povede, budeš doma vklidu dojidat cukrovi
jsem ale četla ze některé doktoři neschopenku dávat nechtějí, sle Ja ji mam v plánu vydupat 😂
Mě ji dali na požádání hnedka ale řekla jsem si až v den ET… Teď už tu chybu neudělám… Já mám oporu i v gynekologovi, řekl že mi ji klidně dá i on jak budu potřebovat a chtít. I kdyby ne tak si ji taky vydupu. Je to ale děs… A těch testů pryč 😀
Hele prostě nám to vyjde a hotovo! ![]()
@Marimas ahoj
tak to na tom budeme ještě s @Ditu566 stejně
. Já chci teď volat na kliniku, kdy přesně přijít pro léky, ale někdy hned ten první týden
.
Jinak já neschopenku neplánuju, ale z důvodu toho, ze mužu mít jak chci HO a celá tahle covid situace mi v tomhle hraje do karet a kdo u nás nechce do kanceláře, tak nemusí
, ale pokud bych tuhle možnost neměla tak bych si ji vzala, nikdy nevíš, jak na to budeš reagovat
.
Moc drzim palce ![]()
@Vterr.uuu no Ja jsem pravé trosku mimo ohledně toho IVF protože kdy jsem šla na 3 IUI mi doktorka tekla ať pak v lednu v 1 den ms přijdu do car a tam hned dostanu prášky a popis cele IVF, ale vlastně neřekla mi skoro nic o tom. Takže Ja tam hned přijdu první týden v lednu ať mi podrobné vše poví a stihne připravit léky. Zatím jenom jsme přes car podaly zadost na VZP.
@Jane 6985 Ano ano všem nám to vyjde! Proste musí!
@Marimas já co pochopila, tak oni to resi hodně za chodu, daji ti léky na stimulaci, tam stejně moc možnosti asi nemají a záleží jestli budeš mít krátký nebo dlouhý protokol, ale předpokládám, ze budeš mít krátký, když si mas 1DC přijít pro léky a pak podle mě podle toho jak to cele probíhá a rostou folikuly s tebou resi co a jak dal
to samé po opu, kolik je vajicek, jestli ICSI nebo ne, zda je to vůbec potřeba, zda budete chtít embryoglue atd.
Ale já budu mít teprve první IVF, ale snažila jsem se toho hodně načíst, za co se vyplatí si připlatit a kdy ![]()
@Vterr.uuu jo díky za podrobný popis, taky čtu blogy, články na google abych aspoň něco věděla před schůzku v car 😂 doufám ze doktor od začátku nastaví správně léky aby stimulace se podařila na poprvé. Jediné čeho se trosku bojím tak ceny IVF u někoho je to 100 tisíc u někoho 20 ( prej dle vajíček a car ) ale neva udělám si vánoční dárek no 😂