Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
21.11.20 20:13

@Ditu566 Ahoj :) Já endometriozu mám ale na 100% jde poznat pouze laparoskopií. Já jsem k mojí bývalé gynekoložce chodila pravidelně, nikdy žádný problém, vše ukázkové.. Až po víc jak roce snažení o dítě mi udělala hormonální profil a tam jsem měla extrémně vysoký marker CA125.. Hodnotu nevím, tu mi nikdy neřekla.. Řekla mi jenom, že je podezření právě na endometriozu a musím na laparku. Endometriozní cysty na ultrazvuku viděla až v den operace na predoperacnim vyšetření (nakonec mě stejně neoperovala ona a poslala do Znojma za primářem, který se na to přímo specializuje). Máš nějaké obtíže? Já měla fakt neskutečný bolesti při MS.. Bez prášků na bolest jsem nevstala ani z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
23.11.20 17:46

@MiishaaB diky za reakci, bohuzel mam taky bolestivou ms a tesne predtim, nez se spusti krvaceni, trpim na prujem :cry:, ale dr na to nikdy nejak nereagovala, napise mi jednou za rok prasky proti bolesti a konec :( tak mam strach, ze to budu mit taky, ale rikala, ze pri umelem oplodneni to nijak zvlast nevadi 😥 byla sem na profucich vejcovodu a dopadlo to dobre, proto me pry neposlala na laparoskopii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.20 11:07

@Ditu566 jj průjem těsně před krvácením mám taky. Ale co jsem se takhle bavila s různýma holkama, tak na to trpí každá druhá 🙂
Ta moje bývalá doktorka to právě taky moc neřesila. Začala to řešit, až jsem nemohla víc jak rok otěhotnět… Jestli endometrioza při ivf vadí nebo ne, těžko říct… Včera jsem byla na odběru vajíček, odebrali 8, oplodnilo se jich 6… Tak uvidíme dát.. Četla jsem, že může bolet zavádění embrya ale s tím ještě osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.11.20 11:24

@MiishaaB Ahoj transfer nebolí 😊měla sem 4 iui všechny bolestivé a ted byl transfer a ani sem o nem nevěděla, za dvě minutky Hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.20 11:31

@Janča3030 Ahoj 🙂 četla jsem od nějaký paní, která endo má, že ji transfer bolel.. Ale věřím, že to bolet nebude 🙂
Co ty, jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.11.20 11:38

No netehotne :) takže blbě :zed: ted jdeme 7.12 znova do pronatalu aby mi řekla jak si představuje 3ivf a 29.12 jedeme ještě do genetu na letnou na konzultaci. Takze uvidím kde nakonec podáme zadost a v lednu hurá na to :dance: Nechce se mi moc dojíždět ale do Prahy rada bych tomu dala ještě šanci u nás v Kolíně, je to pro mě snazší kvůli práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
24.11.20 19:37

@MiishaaB Tak držím palečky, at se udrží co nejvíc vajíček a vše proběhne jak má. ;) Jak dlouho teď budete čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.20 19:44

@Janča3030 To dojíždění úplně chápu, my máme CAR hodinu cesty.. Na každej odběr krve a ultrazvuk vstávání v 5 ráno.. Šílený :D v práci to taky kamufluju jak se dá, to lhaní a vymejsleni proč zase přijdu pozdě mi nevyhovuje :D
Tak uvidíte, kde se vám bude líbit víc, kde budete mít lepší pocit a rozhodnete se i podle toho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.20 19:46

@Ditu566 Děkuju :oops: Máme volat opět pozítří, jak to vypadá a pak v sobotu… V sobotu by mohl být eventuálně ET a nebo až KET v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.11.20 20:02

Ahoj, můžu se přidat? Mám za sebou 2.kety oba skončili nakonec špatně, mám těžké pco amh skoro 23, anovulaci a žádnou ms (jen díky utrogestanu), leidena, autoim. Zánět šž. Teď bych měla jít 7.12. Do car donést výsledky z imunologie a domluvit se na další ket, který by vycházel mezi svátky takže se to posune na leden kdy vy mi ket transfer vycházel na konec ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.11.20 20:41

@Zetmi ahoj a čím si stimulovala, já mam taky tezky pco a amh 22 a menstruace a ovulace je pro moje tělo sprostý slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.11.20 21:57

@Janča3030 já měla rekovelle nejnižší možné dávkování vynasobene váhou a potom orgalutan a před opu 2 injekce decapeptylu, na posledním utz před opu mě dr trochu vyděsil když řekl že tam toho moc a že může být až 60 vajíček. Nakonec (opu jsme museli udělat o den spíš než dr chtěl protože jsem v den kdy chtěli nemohla, tak by toho asi bylo vic) odebrali 35 a z toho bylo 22 zralých, 12 se oplodnili ikdyz čekali víc a do 5.dne doslo 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.11.20 22:18

@Zetmi tak rekovelle sem taky měla dávku 4,3 a měla sem jen 18 foliku ale jen jedno jediné vajíčko :roll: doktorka to nechápala a jak dlouho sis ho píchala? ja mam totiž pocit ze sem ho brala málo dni proto takový výsledek, brala sem ho jen 8 dni, lékařka si ho děsně vychvalovála a mě přišlo ze to je lék na nic, ale ty zas mas skvělý výsledky snim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
24.11.20 22:43

Ahoj holky, rada bych se k vám přidala :srdce:,
Jdeme na první ivf v lednu a na jednu stranu se těším, na druhou trochu bojím, protože nevím do čeho jdu :think:.
Chodíme do ferticare v Praze a zatím jsem s přístupem a péčí spokojena, tak snad bude i fajn výsledek ;).
Bude někdo začínat stimulovat od cca 8-10 ledna? Ze bychom na tom byly úplně stejně :mrgreen:.
Drzim palečky všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
25.11.20 06:29

@Janča3030 no jelikož moje váha byla v době stimulace větší tak jsem měla 8,66 jednotek, a myslím jsem ho brala 8 dní nebo tak nějak. No mě dr říkal, že čekali že bude trošku víc oplodněných ale aspoň něco no. Mě dr říkal že je toto je hlavně to pro ty co mají PCO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí