IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10124
9.1.22 12:55

@miskuet Ahojky, mohu se zeptat, ktery nedostatek vitaminu ti zjistili? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.1.22 12:57

@Livedka Ja mam HP v poradku a taky jsem mela Bemfolu. Ale embryi dost odpadlo. Tak prave nevim, jestli to muze mit vylozene vliv na vyvoj embrya :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.1.22 12:57

Čauky holky, tak nakonec MS dorazila a tak začnu se stimulací dneska ☺️️
Držím všem palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.1.22 13:06

@Mallin
Já si myslím že má vliv… Možná kdyby si měla i lh tak by nedopadlo tolik… Ale pak asi i záleží na spermiogramu, možná i na počtu vajíček, kdo má třeba 30 vajíček, tak pak jim taky hodně embryjka odpadají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
9.1.22 13:07

@Mallin B12. Verim tomu, ze jakmile si zvysim jeho hladinu, bude mi celkove lip. Navic tak dr. byla uzasna a rekla mi primo preparat, ktery ma smysl, ze ostatni jsou vyhozene penize (a vylozeme mi to odborne vysvetlovala), protoze mam vlekle zdr. potize a nikde mi nic nenasli, az ted na te hematologii. Protoze, kdyz to zjednodusim, kdyz se delaji obycejne krevni testy na mineraly a ruzne latky u praktika, tak casto je to v krvi v norme, protoze telo dela vsecko pro to, aby to tu bylo v norme, ale kdyz se to prozkouma na hlubsi urovni, zjisti se, ze ten mineral/latka v samotnych bunkach chybi a muze delat paseku, prestoze v krvi je to v poradku.

Příspěvek upraven 09.01.22 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
9.1.22 13:08

@Mallin A nevis, proc tolik odpada, kdyz je jich tech 30 apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.1.22 13:12

@miskuet Ahaa. A ne hematologii zjistuji i tady tyto vitaminy? A jak se ti to projevovalo? Vubec netusim, proc tem, co maji treba 30 vajicek, tak maji malo embryi… Mozna jak je telo hodne nastimulovane umelymi hormony, tak vetsi cast vajicek je proste nekvalitni. V prirozenem cyklu ma zena taky bezne 1-2 vajicka, tak mozna ja je to umele nahnano, tak to proste neni ono a proto vetsinou vetsi cast odpadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.1.22 13:20

@miskuet
Taky si myslím že by to mohlo být těmi hormony, mene je někdy více.. Nekteri doktoři dokonce řeknou pojedeme na kvalitu a ne na kvantitu… Mě ale doktor říkal že to není pravda tak kdo vi :nevim: přijde mi že i v té reprodukční medicíně ma každý doktor jiný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.1.22 13:23

@Katerina225 tak to máme o den :) tak ať ti to probíhá v pohodě a já dám ve středu vědět, co kontrola, tebe pak předpokládám, čeká ve čtvrtek :) volala si dnes že zacinas se stimulaci nebo budeš volat až zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.1.22 13:27

@Livedka To jsi vystihla. Taky mam pocit, ze i v reprodukcni medicine ma kazdy doktor jiny nazor. Tez jsem slysela ruzne pohledy. Ale vetsi smysl mi dava to, ze kvalita je nad kvantitu a mene je vice. I minimalky jsou kolikrat uspesnejsi. Takze mozna reseni, zkusit nizsi davku hormonu s tim, ze vajicek bude mene, ale treba budou kvalitnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.1.22 13:30

@Mallin
Přesně tak si to myslím taky… I proto už jsem další plne ivf nechtěla a zkusíme tu minimalku… Pak vám dám taky vědět jak jsem dopadla a jestli jsem měla při nižších dávkách hormonů lepší embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.1.22 15:01

@Jerry2022 to teda pěkně vyšlo tahle o den 😃
Budu tam volat až zítra, dneska tam myslím ani nejsou ne?
No jsem zvědavá jak to tam bude probíhat ☺️️ já půjdu asi ve čtvrtek jen ke své gyn. a do Heliosu až na tu další kontrolu, co my vychází na neděli, tak jsem zvědavá jestli mi ji přehodí na sobotu nebo pondělí, ale předpokládám, že až pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.1.22 16:03

@Livedka Super, tak urcite dej pak vedet. A kdy te to ceka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.1.22 16:08

@Mallin
Až kolem 25.1. Dám vědět, myslím ale že na minimalku mi dají spíš nějaké pilule :think: uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
10.1.22 11:34

@Katerina225 @Jerry2022 Holky, uz tusite, kdy budete mit punkci? Mne dnes dr. rekl, ze 20.-21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.