Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miskuet zatím nevím, ale podle kalendáře to vidím, že půjdu 21 nebo 22.01.
Ve čtvrtek budu mít teprve první kontrolu tak uvidím co mi řeknou.
A jak to dneska doktor viděl, vše v pohodě?
@Katerina225 píše:
@miskuet zatím nevím, ale podle kalendáře to vidím, že půjdu 21 nebo 22.01.
Ve čtvrtek budu mít teprve první kontrolu tak uvidím co mi řeknou.
A jak to dneska doktor viděl, vše v pohodě?
A kdy presne jsi zacala se stimulaci?
Kontrolu mam v patek
Jj, nic se neodkladalo, takze jsem rada ![]()
@miskuet začala jsem včera ☺️️
Tak to je super, že to nemusíte odkládat ☺️️ ty jsi začala stimulovat taky teď ne?
@Katerina225 píše:
@miskuet začala jsem včera ☺️️
Tak to je super, že to nemusíte odkládat ☺️️ ty jsi začala stimulovat taky teď ne?
Prave dneska byla prvni injekce. Tak to budeme mit fakt skoro stejne
Doufam, ze i dobre vysledky! ![]()
@miskuet @Katerina225 to jsme fakt pěkně poskládaný, holky, hezky za sebou, stimulace od soboty, od neděle a od pondělí
Já mám kontrolu ve středu, takže taky netuším, kdy bude OPU, to záleží, jak to poroste
Doufám, že dobře a že budeme mít všechny kupu kvalitních vajíček, které se skvěle oplodni ![]()
@Katerina225 a ty jdeš teda na tu čtvrteční kontrolu ke svému gynekologovi a až na tu druhou pak do Heliosu?
Holky, nevím, jestli někdy měl někdo Diphereline, ale nezůstávala vám kapička v té ampulce? Mne to nejde vytáhnout úplně, malinkato tam zůstává, jehla je kratší než lahvička. Třeba u Menopur tento problém nemám, tam je jehla až na dno ampulky. Máte někdo zkušenost prosím?
@miskuet @Jerry2022 ty jo holky, tak to máme opravdu pěkne za sebou 😃 tak teď jen ať máme všechny nádherné výsledky 🍀 ![]()
@Jerry2022 odpoledne se dozvím jestli mě moje doc. vezme, pokud ne tak normálně do Heliosu ☺️️
A ještě k tomu Diphereline, včera se mi stalo to stejné, zkoušela jsem i jestli to manžel nedostane, ale bez úspěchu, tak předpokládám, že je to normální.
Měla jsi po injekci začervenalou kůži? Já ano a to stejné se mi stávalo po Cetrotide, po chvíli to zmizelo, ale Diphereline jsem právě ještě neměla tak jsem to nečekala 😃
@Katerina225 ano, taky jsem to měla červené a maličko to pálilo, ale asi 10 minut, pak už pohoda. Po tom Menopur žádná reakce. Tak tam asi malinkato má zůstat v té ampulce, to jsi mě uklidnila
Jinak myslela jsem, že budu hrdina a pichat sama, ale musí zase manžel, já se na to ani nedokážu podívat, jsem srabik ![]()
@Jerry2022 jj mě to taky malinko pálilo, hlavně při té aplikaci, říkala jsme si jestli jsem to třeba neměla moc studený 😃 vytáhla jsem to z lednice těsně před.
Jinak s tím pícháním jsem na tom stejně. Říkala jsem manželovi, že to zvládnu sama, ale už u toho míchání a pohledu na tu injekci jsem si tak jistá nebyla a dopadlo to tak, že musel manžel, prostě na to nemám 😃 😃 takže te úplně chápu ☺️️
@Katerina225 a ty to máš v lednici? Mne řekli že stačí pokojová teplota ![]()
@Jerry2022 jj já to mám v lednici, když jsem se ptala koordinátorky tak rikala, že můžu nechat obojí, tak snad je to v pohodě ![]()
@miskuet
To jsem ráda že jste to nemuseli odložit
a neptala si se na tu vizualizaci deliciho vretenka?
@Livedka píše:
@miskuet
To jsem ráda že jste to nemuseli odložita neptala si se na tu vizualizaci deliciho vretenka?
Taky jsem rada, dkeuji
No, nacnula jsem tema tech metod, co jsme si vybrali a on mi hned rrkl ue to budu resit s embryology. Takze cilene na tu vizualizaci sd zeptam az s nimi budu mluvit ![]()
@miskuet
Myslela jsem si to, ale stejně budeš mluvit s embryology dřív než já, tak mi pak dej vědět, jsem zvedava ![]()
@miskuet píše:
Taky jsem rada, dkeujiOmlouvam se, ze jsem to hned nenapsala… No, nacnula jsem tema tech metod, co jsme si vybrali a on mi hned rekl ze ty metody budu resit s embryology (ani jsem nestihla nakousknout o tom vretenku, rovnou mi rekl, at to resim s embryology). Takze cilene na tu vizualizaci sd zeptam az s nimi budu mluvit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.