IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
10.1.22 11:45

@miskuet zatím nevím, ale podle kalendáře to vidím, že půjdu 21 nebo 22.01.
Ve čtvrtek budu mít teprve první kontrolu tak uvidím co mi řeknou.
A jak to dneska doktor viděl, vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
10.1.22 11:48
@Katerina225 píše:
@miskuet zatím nevím, ale podle kalendáře to vidím, že půjdu 21 nebo 22.01.
Ve čtvrtek budu mít teprve první kontrolu tak uvidím co mi řeknou.
A jak to dneska doktor viděl, vše v pohodě?

A kdy presne jsi zacala se stimulaci? :) Kontrolu mam v patek :) Jj, nic se neodkladalo, takze jsem rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.1.22 11:50

@miskuet začala jsem včera ☺️️
Tak to je super, že to nemusíte odkládat ☺️️ ty jsi začala stimulovat taky teď ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
10.1.22 11:51
@Katerina225 píše:
@miskuet začala jsem včera ☺️️
Tak to je super, že to nemusíte odkládat ☺️️ ty jsi začala stimulovat taky teď ne?

Prave dneska byla prvni injekce. Tak to budeme mit fakt skoro stejne :) Doufam, ze i dobre vysledky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.1.22 11:57

@miskuet @Katerina225 to jsme fakt pěkně poskládaný, holky, hezky za sebou, stimulace od soboty, od neděle a od pondělí :) Já mám kontrolu ve středu, takže taky netuším, kdy bude OPU, to záleží, jak to poroste :D Doufám, že dobře a že budeme mít všechny kupu kvalitních vajíček, které se skvěle oplodni :dance:
@Katerina225 a ty jdeš teda na tu čtvrteční kontrolu ke svému gynekologovi a až na tu druhou pak do Heliosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.1.22 12:00

Holky, nevím, jestli někdy měl někdo Diphereline, ale nezůstávala vám kapička v té ampulce? Mne to nejde vytáhnout úplně, malinkato tam zůstává, jehla je kratší než lahvička. Třeba u Menopur tento problém nemám, tam je jehla až na dno ampulky. Máte někdo zkušenost prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.1.22 12:07

@miskuet @Jerry2022 ty jo holky, tak to máme opravdu pěkne za sebou 😃 tak teď jen ať máme všechny nádherné výsledky 🍀 :dance:

@Jerry2022 odpoledne se dozvím jestli mě moje doc. vezme, pokud ne tak normálně do Heliosu ☺️️

A ještě k tomu Diphereline, včera se mi stalo to stejné, zkoušela jsem i jestli to manžel nedostane, ale bez úspěchu, tak předpokládám, že je to normální.
Měla jsi po injekci začervenalou kůži? Já ano a to stejné se mi stávalo po Cetrotide, po chvíli to zmizelo, ale Diphereline jsem právě ještě neměla tak jsem to nečekala 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.1.22 12:41

@Katerina225 ano, taky jsem to měla červené a maličko to pálilo, ale asi 10 minut, pak už pohoda. Po tom Menopur žádná reakce. Tak tam asi malinkato má zůstat v té ampulce, to jsi mě uklidnila :) Jinak myslela jsem, že budu hrdina a pichat sama, ale musí zase manžel, já se na to ani nedokážu podívat, jsem srabik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.1.22 13:00

@Jerry2022 jj mě to taky malinko pálilo, hlavně při té aplikaci, říkala jsme si jestli jsem to třeba neměla moc studený 😃 vytáhla jsem to z lednice těsně před.
Jinak s tím pícháním jsem na tom stejně. Říkala jsem manželovi, že to zvládnu sama, ale už u toho míchání a pohledu na tu injekci jsem si tak jistá nebyla a dopadlo to tak, že musel manžel, prostě na to nemám 😃 😃 takže te úplně chápu ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.1.22 13:10

@Katerina225 a ty to máš v lednici? Mne řekli že stačí pokojová teplota :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.1.22 13:41

@Jerry2022 jj já to mám v lednici, když jsem se ptala koordinátorky tak rikala, že můžu nechat obojí, tak snad je to v pohodě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.1.22 14:04

@miskuet
To jsem ráda že jste to nemuseli odložit ;) a neptala si se na tu vizualizaci deliciho vretenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
10.1.22 14:20
@Livedka píše:
@miskuet
To jsem ráda že jste to nemuseli odložit ;) a neptala si se na tu vizualizaci deliciho vretenka?

Taky jsem rada, dkeuji :) No, nacnula jsem tema tech metod, co jsme si vybrali a on mi hned rrkl ue to budu resit s embryology. Takze cilene na tu vizualizaci sd zeptam az s nimi budu mluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.1.22 14:22

@miskuet
Myslela jsem si to, ale stejně budeš mluvit s embryology dřív než já, tak mi pak dej vědět, jsem zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
10.1.22 14:23
@miskuet píše:
Taky jsem rada, dkeuji :) Omlouvam se, ze jsem to hned nenapsala… No, nacnula jsem tema tech metod, co jsme si vybrali a on mi hned rekl ze ty metody budu resit s embryology (ani jsem nestihla nakousknout o tom vretenku, rovnou mi rekl, at to resim s embryology). Takze cilene na tu vizualizaci sd zeptam az s nimi budu mluvit :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.