IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
2.8.11 20:44

no, aby se mi sem to číslo vůbec vešlo :mrgreen:
jdu na kutě
nicky užívej chaloupku a odpočívej :huban:
a dobrou holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.8.11 20:51

Ahoj nicky, doufám, že máš na chalupě hezké počasí. Hlavně hezky odpořívej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.8.11 20:55

diky Vivy, jo dnes bylo fajn a snad do ctvrtka to ma vydrzet, to se vecer vracime se kvuli tomu, abych pak v patek mohla rano na krev..nebudes jeste jednou testovat? Ja jeste ve ctvrtek asi, coz jsem puvodne planovala, tak jen abych se uklidnila, ze carka sili..jeden test mam s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.8.11 20:59

nicky ráno jsem testovala, ale čárka byla asi stejná. Koupila jsem si tu tři testy, tak zítra ráno to zkusím zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.8.11 21:05

Vivy tak drzim palce rano , hlavne ze tam porad je pekne videt, vid, a tys ji mela silnou i v tom prvnim testu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.8.11 21:08

Přesně tak, hlavně že tam byla, snad bude sílit. Budeš testovat zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.8.11 21:10

jeste uvidim, mam jen jeden test s sebou :-) , tak zitra nebo ve ctrtek, a pak v patek se budu nervovat, jak dopadne krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.8.11 21:31

ahoj holky :-) jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.8.11 21:34

ahoj nicky, jdes v patek na krev? kolikaty den jsi po ET? já dnes pichla ovitrelle a ve čtvrtel jdu na to… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
2.8.11 21:46

ahoj Nicky, já úplně zapomněla,že jsi na chatě… :oops: :oops:

holky, nevím jestli budu zítra testovat… nerada bych byla zklamaná,že tam není ještě nic vidět… nebo jenom malinko.. počkám do toho čtvrtka…

já už jdu tay na kutě, tak dobrou nocenku…
jo a jsem strašně unavená.. a na mě bolí spíš na levé straně.. myslím to pichání.. a je to stejný místo,tak uvidíme… ale pořád jim věřím..

dobrou noc moje miminka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.8.11 22:08

ahoj Adulino, v patek budu 15cty den od ET, sla bych jinak uz ve ctvrtek, ale nejsem ted v Praze, kde mam CAR. To mas ve ctvrtek velkej den, tak to mooc drzim palce, at je zralych oocytu tak akorat spravny pocet a vsechny se oplodni :palec:
Elunaj u prvniho tehu mi take pichalo jen na leve strane dlouho, az jsem si rikala, ze to je slepak :-) az ted se mi to spis strida. tak nespechej, ctvrtek uz je za chvili :palec:
dobrou noc holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.8.11 06:33

Bohužel dnes začnu špatnou zprávou. Čárka mi skoro úplně zmizela. Udělala jsem pro jistotu testy dva. Brečím a brečím, dětem se u mě nelíbilo. Je mi strašně…

Holky mějte se tu hezky a přeju vám aby vše vyšlo. Já už sem nepatřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.8.11 06:51

Vivy :cry:
nechces si skocit na krev…vis mohko se pustit jedno a druhy drzi proto slabsi carka…holka moje… :hug: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.8.11 07:10
Vivy píše:
Bohužel dnes začnu špatnou zprávou. Čárka mi skoro úplně zmizela. Udělala jsem pro jistotu testy dva. Brečím a brečím, dětem se u mě nelíbilo. Je mi strašně…Holky mějte se tu hezky a přeju vám aby vše vyšlo. Já už sem nepatřím.

Beruško naše :hug: k nám patříš přeci…to ještě nic neznamená a došla bych si na krev.Vím ale jak se cítíš a podle sebe dokážu jenom říct,že to chce čas.Takhle jsem už plakala mohla bych Ti vyprávět..chjo.Ale uvidíš,že bude líp a pokud se nezadařilo,tak to určitě zkusíš znova.Já před 3 týdny řvala,že jsem skoro na oči neviděla a podívej..dneska si zase jedu pro léky a zkusím to znova.Já bych staršně moc chtěla mimí a prostě jiná cesta nevede :zed: :zed: Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.8.11 09:02

Vivy to mi strasne moc mrzi :cry: ale take si myslim co Mona, casto se stava, ze se udrzi jen jedno mimi, ze holky i slabe odkrvaci, a druhe je pak uplne ok, moje nej kamoska to tak take mela po IVF a ma holcicku, i kdyz jen jednu. nemuzes si tam nekde zajit na HCG? To by meli delat v kazde laboratori, jen bys asi platila..a porad k nam patris, tohle preci neni zadny klub tehuli ale tech co doufame a mame k tem // carkam tezsi cestu nez ostatni holky, co nemusi po doktorech..myslim na tebe :kytka: drz se a kdyby to opravdu nevyslo, statisticky je uspesnost IVF kolem 50% procent coz znamena, ze druhe uz ti vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí