Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neplakej zlatí ![]()
hele jedna hoka z naší jiný diskuze měla 14 dní po ket hcg jen okolo 80 myslim, ty jsi teprv týden po tak nejanči a nebreč, mimísům to nedělá dobře. Je ještě brzo rozumíš? Dokud nezačneš krvácet nic se neděje…tak neblázni…cos měla za test?
Hod sem fotku a nebreč jo? ![]()
Po ketu to prý trvá dýl než se embrouši zavrtají a vzpamatují z toho mrazu
![]()
elunaj fakt je ješte brzy
..tak moni fakt jak jsi rikala…ISCI se oplodnilo 8 a vyvíjí se a přirozene z 13 pouze 1 - takze 9 - no jsem trosku nervozni…jsem si rikala, to je vajuch..tak budu doufat!!
neboj to klapne, říká se, že jen jedno, nebo dvě jsou ty „pravý“..a proto se dělá ta pk, že většinou jen max ty dvě vyrdží…neboj bude to ok. A řekli, kolika buněčný jsou?
Nebo teprv prvojádro?
Elunaj kde jsi holka naše
![]()
zatim nerikali kolika..mam si volat zase zitra.
bricho boli uz min, jen trochu pri chuzi. mejte krasny den a vecer nakouknu ![]()
Elunaj jeste je brzy!! Ja testila poprve az 9 den od ET..a u prvniho tehu jsem testila 13 den od ET dopoledne, a carka byla jen slaba..jaky jsi mela test? Zkousela jsi aspon dva? nesmutni, to jeste vbec nic neznamena, v podbrisku te obcas pichne ze se deloha roztahuje, tak to porad mas nadejne ![]()
Holky ja byla na krvi rano, tedka mam pekne nervy, mam si volat kolem 15cte hod, tak mi drzte palce prosiim
Aduli na to je ta prodlouzena kultivace opravdu dobra, zustanou jen ty nej nej a ty maji velkou sanci, ja mela po prvnim IVF po prodlouzene kultivaci jen jedno embryjko, a na mimco to stacilo
jen jsem litovala, ze neni to mrazit a ze budu muset znova na cely IVF cyklus
Já už uvažuju o testu v sobotu nebo v neděli, i když to bude teprve 6-7 den po ET (nebo spíš 5-6 nevím počítá se i den vložení nebo ne??????????) je to brzo ale na desítkovým testu by mohlo být něco vidět, ne???
Elunaj nesmutni - nadeje určitě ještě je - jak píšou holky, vše se teprve může ještě ukázat. ![]()
jsem tu..
vařila jsem a zaměstnávala hlavu a ruce.. test byl 10kový a jenom jeden.. už nebudu testovat. prostě to nechám tak…
na krvi dobré, jen se mám ještě pichat, tak pak uvidíme ve čtvrtek na kontrole v CAR.. dokud nekrvácím, pořád je šance.. takže tak..
elunaj urcite je jeste sance, je fakt brzy! mas jit do CAR na krev za tyden, nebo jak jste domluveni?
jinak hlasim hcg 2329 ![]()
Nicky, nádhera
![]()
já jdu do CAR až příští týden ve čtvrtek. tak vydržím..
nicky pecka teda!!! jestli se to jedno nerozdělilo na dvě hm? ![]()
a jdeme stejně na utz tak to je super! Zase budeme čekat spolu
![]()
nicky gratuluju!!!!
super! holky ja to dnes prehnala s aktivitou - uz mne bylo ok, tak jsem uklizela, byla venku s psiskem v tom dusnu a pak s kamoskami na nakupu - a tam se mne tak zatocila hlava - malem jsem omdlela, ja trubka , mela jsem odpocivat.. kočky, jsem total nafoukla a jak hodne piju, tak nemam vubec hlad, taky jsem mela dnes trochu obed a pak nic - jen piju..az ted jsem se najedla, vajecniky trochu pobolivaji ale je to lepsi nez vcera. Taky jste po OPU tak byly nafoukle? jsem prezbrunena, je mne z toho tezko ![]()
taky jsem nekde cetla, ze po tom utrousi(uz si ho zavadim) muze bolet hlava nebo mdloby ci zavrate…mely jste nejake nezadouci ucinky? asi moc ctu… ![]()
aduli, no to si piš, že jsem měla závratě po utroši.. dokonce po něm nemůžu ani řídit.. což je mazec… takže zavádím…
Adulino na utrosi bys nemela.ani ridit auto…zpomaluje reakce..tak pozor…a pokud budes ospala…tak taky z neho…
Jinak ja mela nafoukly bricho pred opu…po opu se mi ulevilo a pak asi 3-4 dny po et to zase zacalo a do ted ho mam veliky…a zjistila jsem ze jakmile chvili nepiju, zacne me bolet bricho…jako na ohss…takze musim pit…kamoska mela ohss az v 6tt a skonvila ve spitale na kapackach brrrr
tak dobrou ![]()