IVF říjen/listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
29.10.21 11:25

@MamaAnička97 já si myslím, že to je uzasny, ze diky vědě můžeš mit svůj dokonaly zázrak :srdce: já doufám, ze se svyho taky dockam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.10.21 11:30

@MamaAnička97 je nás tu hodně ahojky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.10.21 12:04

@Loreve to je pravda, ale zatím všechny s úspěchem.. jsem z toho nadsena :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
30.10.21 07:15

Ahoj holky můžu se přidat? Byla jsem včera na svém již 8 Embryotransferu. Transferovali mi 5 denní hatchujici blastocystu. Ale co mě trápí po každém transferu mám v noci takové divné pocity jako že mám pocit pnutí v děloze. Zazivate někdo prosím něco podobné? Děkuji za reakce a přeji vám všem ať to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.10.21 07:27

@anonymmyska jejda to je mi lito.. ze ses určitě nedockala, ale třeba to teď vyjde :srdce: hlavně nevzdavej viru… s tímhle ti neporadím.. mě teprve doufám vše čeká.. a čas utíká tak strašně pomalu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
30.10.21 07:40

@Hmimčo z druhého ivf máme už 4 letého Kloučka ale chtěli jsme pro něj sourozence a od té doby se nám nedaří. Pokaždé se teda uchytilo ale než začla srdeční akce tak to vzdal :(. A tohle je teď nás už úplně poslední pokus tak snad se na nás usměje štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.10.21 08:06

@anonymmyska mělo tam být ještě nedockala promin … takže jedno ditko mas? Tak to je skvele :srdce: a hele proste věř.. já jsem poslední ze sourozenců.. sice prirozene, ale i tak.. a jsem úplně jiná než všichni ostatni :mrgreen: hlavní je se nestresovat… a jeden zázrak už doma mas.. ber to takhle :) já se teprve dovim, jestli budu moci mít vůbec zázrak. A zatím mě to doktoři nedoporučuji. Když já su tak uminena :mrgreen: :mrgreen: ber vitaminky, snaz se dodržovat zivotospravu a hlavně mysli na to, ze mas toho nejuzasnejsiho syna na svete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.21 14:13

Ahoj holky, dnes 12 dní po ET na testu duch. V pondělí jdu na krev, tak uvidíme co z toho bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.21 14:42

@anonymmyska Já to měla taky pár dní po ET. Může to být dobré znamení, že se něco děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 14:43

Ahoj holky,
muzu se k vam pridat? :) Omlouvam se za anonym…
My byli na prvni schuzce ke konco rijna, v listopadu jdu na odbery horm. profilu a pak by se to melo rozjet, akorat my jsme specificky pripad, budeme absolvovat metodu PGT-M, takze se cely proces pozdrzi o 4-6 tydnu, ne-li dele, nez se embrya geneticky vysetri.
Je tu jeste nekdo, kdo je v samem zacatku jako ja? Koho teprv stimukace ceka? :)
Moc vsem preju same uspechy!

• Citovat
  • Upravit
251
30.10.21 14:49

@Olunka5386 děkuji za reakci. Snad je to dobré znamení. Jinak potichu gratuluji a držím pěsti ať se pěkně drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.10.21 15:14

Já su taky na samém začátku a nemám za sebou první konzultaci :( teprve mě čeká příští pondeli… a teď akorát zacinam mít ms takže se to asi pak taky zdrží…co je metoda PGT-M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 15:25

@Hmimčo
A kdy tě čeká první konzultace? PGT-M je metoda, kdy se embrya pošlou na genetické vyšetření, protože je velké riziko, že mohou zdědit mutaci od rodičů/od rodiče. Já sama jsem zdravá, ale dozvěděla jsem se, že jsem přenašeč určité mutace, kterou potomek může, ale nemusí zdědit (pravděpodobnost 50/50) - já jsem zdravý přenašeč, ale mutace, kterou přenáším, je smrtelná. Oni udělají odběr, embrya pak vyšetří a zavedou to, které danou mutaci nenese. Takže podstupujeme klasické IVF s tím, že se to ještě pozdrží na té genetice embryí.
A u vás je důvod IVF jaký?

• Citovat
  • Upravit
78
30.10.21 15:29

Jejda, teď si mě moc nepotesila.. asi budu muset taky na genetiku.. skrze leidenskou mutaci.. není to smrtelne ale ani nic co by si nový zivot zasloužil. :( Jdu prave až příští pondeli jako ne hned tohle ale to další.. :zed: takže je to nesnesitelně dlouhé čekání. Mužu se zeptat kolik si za tu genetiku priplacela? Škoda, ze tu nejsi přihlášena, máme podobný scénář.. mohli jsme si psat zprávy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 15:46

@Hmimčo
Leidenskou muaci mela kolegyne a jen si pichala nejake injekce, nijak zvlast velka komplikace. U nas je o specificke - porodila jsem miminko a za chvili po porodu umrelo (stalo se pred 4 mesici), na zaklade genetiky jsme se dozedeli, co bylo pricinou smrti - a ze ja jsem prenasec, ackoliv jsem zdrava. U nas hradime „jen“ to, co se hradi bezne pri IVF, protoze to geneticke vysetreni hradi pojistovna.
Tak pokud bys to chtela sdilet i v soukromych zpravach, muzu se ti ozvat :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex