Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka tyyjo tak to byl u tebe vcelku ficak
to je mi lito… ale teď verim ze ti to taky vyjde
asi prdola se chtěl narodit až do novyho ![]()
Ahoj, jsou to hrozný nervy, ET v sobotu a teď to čekání, občas mě bolí pod břichem, jsem naladova a nemůžu se na nic soustředit, jak se cítíte vy?
@Smoothinka Doktorka říkala, že podle hormonálního testu, který mi dělali na vstupní prohlídce mám sníženou reakci na ty hormony, takže musím mít dvojnásobnou dávku
(co jsem vyčetla tak 450UI je víceméně maximální, obvykle bývá 125-300)
samozřejmě je možný, že to budou po těch kontrolách měnit, takže zatím nevím jestli na celý nebo jen část, tak uvidíme jak porostou a kolik jich bude.
Spíš mě tak zajímalo jestli se najde ještě někdo s tak velkou dávkou
všude jsem zatím vyčetla, že většina má spíš tu standardní co platí pojišťovna (225).
@Hmimčo Datum dokončení stavby máme na začátku dubna, ale stíhají dřív.. TP bych měla 17.3., naštěstí jsem to zvládla bez revize a mohli jsme jít relativně brzy do KETu. Musím říct, že je to všechno dost šílené
ale na každou z nás čeká ten vysněný správný uzlíček štěstí ![]()
@Smoothinka tyjo ty to mas ficak teda se vsim
stavba do roka.. to je boziii
a teď už to vyjde.. verim tomu ![]()
@Hmimčo a nejvíc mě drtí ceny a dodací lhůty.. ale na druhou stranu nemám moc čas se pozorovat a šílet.. šílím jen trochu
![]()
@Ardilera u mě v CARu do těch 2.250UI doplácím jen část a zbytek platí pojišťovna. Pokud je potřeba v jednom cyklu na stimulaci víc než 2.250UI, platím za další Gonal plnou palbu..tak držím palce, ať hezky rostou 🍀 ![]()
@Kewicka 89 zkusím testnout zítra, ale moc tomu nedávám 8.den je ještě brzy ![]()
@Olunka5386 mě se syn ukázal pěkně na testu 8 den
a nebyla to ani ranní moč ![]()
Ahojky dámy dnes můj test vypadá takto
snad to bude v pořádku a vám všem přeji to samé ![]()
@Kewicka 89 gratulace největší ![]()
Holky jak zahanite stres a navaly smutku? Teprve mě všechno čeká, ale připadají mě stavy, který jsou sileny… nemáte radu jak to překonat? ![]()
@Hmimčo ber to tak, jak to jde nic nezspechas já se taky bála strasne ![]()
@Loreve věřím že vyjde jsem všichni velký bojovnice
tak to jednou musí vyjít tohle je můj 3 trasfer