Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Míša 7 Brouku, drzim mooooc moc palce! to urcite zvladnes..neboj je to jen kratka narkoza..ber to tak, ze se pekne vyspis.. mrknou co se tam deje.. a smele pak do dalsich pokusu !
a budes v klidu ![]()
@Míša 7 ahoj, no měla jsem jít na KET minulý týden, ale i přes estrofem mi nenarostla sliznice, takže jsme to vzdali
a příští cyklus chce doktor zkusit nativ, ale mám strach, že když mi nerostla v řízeném cyklu, tak, že to v nativu neporoste už vůbec ![]()
@Reaskiller
Děkuju už to mám zasebou jsem slabá jak moucha ale docela dobrý kočko ![]()
@Pitrísek123
Ty jo tak uvidíš třeba poroste, budu moc držet palecky
![]()
@Reaskiller
Cca za 14 dní u mého gynekologa, jinak děloha je dobrá,zdravá prý vše jak má být, ani žádná přepážky nic, tak jsem moooc ráda berunko
a ještě mi odebrali vzorek z ty sliznice a výsledky asi za těch 14 dní,že to pošlou na histologii ![]()
@Míša 7 Tak super
to je bomba zprava
takze za 14 dni budes znat kompletne vysledky.. coz je parada ![]()
@Reaskiller
jj rikali 14 dni az tri tydny no a zitra jedu na odbery s manzelem na tu imunologii… myslis ze nevadi ze jsem po zakroku? dneska uz se citim moc fajn a uz ani nekrvacim nic… jen mi teda nerekli jestli jsem zase jakoby v sestinedeli nebo ne, vis napsali ze to mam s kyretazi ale jen kvuli tomu ze odebirali tou kyretou vzorek ale asi to teda nevycistili uplne nebo nevim
pac kdyz jsem mela revize a celou te vycisti tak krvacis treba i tyden a pak spinis, tak si myslim, jestli jen neodebrali vzorek a nic jineho ![]()
@Míša 7 Hele imuno muzou ze zacatku udelat z krve a pak partner odevzda jeste plavce, udelaji zaklad jestli nemas alergii nebo neco proti spermiim, trofoblastu, samotnemu embryu a tak.. normalne se nedela hned invazivni metoda z delohy, takze by to nemuselo delat takovy bordel.. Kdyz jsem sla na hysteroskopii tak jedine co jsem nemohla mit stimulaci - ale jinak v pohode ![]()
6ti nedeli po hysteroskopii neni, byl odebrany pouze minimalni kousek delozni sliznice
spis dodrzovat hygienu jak pri 6ti nedeli ale jinak to neni nic velkeho..
@Reaskiller
Dekuju moc
takze te vlastne celou nevycisti, jen ti odeberou vzorek, tak jsem si to myslela , tim padem menzes by mel byt asi normalne nejak priblizne v ten den , kdy se to ma dostavit normalne vid
jj rikali ,ze mi budou brat krev a po manzelovi chteji ranni moc a spermiky zitra a po me asi jen tu krev , u me treba o moči ani nerikali ze mam prinest…spis mi jde jen o to jestli to pak neudela nejaky vykyvy v ty krvi ,kdyz jsem takhle po zakroku
Ale asi ne vid…
@Míša 7 Nene, to by nemelo nic udelat.. Delohu necisti, jen fakt odebrali kousek vzorku, mrkli jestli tam nekde neco neni na hranici vejcovodu a delohy a mozna jeste zkontrolovali stav vejcovodu a sup zase probudit ![]()
@Reaskiller
Zlaticko a jeste mi tady pisou : Mirna deprese fundu , nevis co to znamena? ta dr mi rikala jen ze to mam po tech potratech jinak vse pry ok… a jeste tu mam obe tubární ustí volná…
![]()
@Míša 7 Nooo to je mensi vyvojova vada delohy ale neni to nic zavazneho, lze s tim otehotnet..Jde o jine vyklenuti - normalne vyklenuti je „k hlave“..O depresi mluvime kdyz je vyklenuta mirne nebo na opacnou stranu.. Nic ceho by ses podle me mela bat ![]()
S lekarkou souhlasim, mozna to je po tech potratech, to se proste muze takhle stat..Tubarni usti je prave ten „vystup“ z vejcovodu do delohy, takze tam nic nebrani vstupu embrya do delohy ![]()
@Reaskiller
Zlaticko oni mi totiz rikali porad ze mam vyvojovou vadu delohy a mela jsem mit uterus bicornis, ale rikali, ze at se toho nebojim ze to neni tak zavazny typ, a ze tam jde akorat o to ,ze treba bych nerodila normalne ale cisarskym rezem, diky tomu ,ze miminko tam bude mit malo mista na otoceni atd jinak prej nic vaznyho a v mem okoli znam dve mlade holky co to maji a deti maji a jendu pani a ta ma 3 deti dokonce… no a prave jsem jim vcera rikala ,ze mam tenhle typ delohy ze mi to vsude rikaji, a oni ze na ultrazvuku se to tam presne nepozna ,ale ze vylozene tenhle typ nemam a mam pry uplne normalni akorat nahore snad trosku vyklenutou prej jakko kdyz si predstavim pomeranc ,kteremu zmacknes ten vrsek
a to prej nic neni ze to nicemu nevadi, tak si to na ultrazvuku pletli s touhle delouho pac bicornis je jakoby do srdce
jee tak to jsem si myslela,ze to jsou vejcovody a ze jsou pruchozi… dekuju moc za vysvetleni ,jeste ze te mam berusko
![]()
@Míša 7 No vubec neni zac
znam holku s dvema delohama (u nas v praci) a ted ceka kluka
takze vse jde
ono je to fakt zazrak ktery se proste jednou stane a povede ![]()