IVF s PGS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
2.10.17 08:25

Pgs olomouc

Ahoj, zrovna podstupuji prvni ivf, lékaři nám doporučili PGS. Je tu někdo, komu toto vyšetření embrya dělali a může mi říci jak dlouho čekal na vysledky? Lékaři na IVF clinic nám řekli, dva týdny a při dobrých výsledcích transfer tento měsíc a sestra z genetiky tvrdila měsíc až dva, to je listopad. Diky za odpovědi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.10.17 09:51

@Adélka 2 dnes jsem to nevydržela a zavolala na tu genetiku. Zvedla to sestra a tvrdila, ze to pry trva nejméně měsíc. Devátého mám jít na UTZ, takže to moc nechápu. Kdyby embryo bylo ok a bylo to podle te sestry, tak transfer nejdříve listopad :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.10.17 16:04

Taky přeji hodně štěstí a napiš jak jsi dopadla asi budeš mít výsledky o týden dříve. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.10.17 17:49

@Adélka 2 moc diky a určitě dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.10.17 14:32

Ahoj tak mě volali dnes z té genetiky celkem to trvalo 16 dní. Tak mám zdravé embryjko :D teď mě čeká UTZ a potom transfer. Držím ti palce snad budeš mít taky štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.10.17 15:34

@Adélka 2 ahoj, mě dnes volali a bohužel je špatné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.10.17 22:18

:,( :,( tak to mi je moc líto tolik nervů, čekání a peněz ach jo snad se ti za daří příště :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.10.17 06:01

@Adélka 2 nevim jak to udělat, peněz uz moc nemáme a nevim jestli je nutné vsechno to navic jako PK atd…a to vis ze v CAR mi neporadí, jsou to jejich penize…hlavně ať se ti daří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.10.17 12:47

O peníze tam jde určitě prsítě to zkus bez PGS. Hlavně to nevzdávej :kytka: třeba bude víc embryek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.10.17 14:01

@Adélka 2 dobře, zkusim. Mám ale obavy, vzhledem k věku, z postižení…a moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.18 15:10

Ahoj holky, ozivuji diskuzku.. prosim o par info ty ktere si PGS prosly.. 3 hatchujici blastocysty - 19.3. odebran vzorek biopsie z jedne (kvalita 5AA) a zrejme 20.3. z dalsich dvou (kvalita 5BB) pak zmrazene..).. myslite - z vlastnich zkusenosti - ze by Ackova blasta byla geneticky nevhodna ikdyz se celou dobu vyvijela v poradku - v podstate ukazkove? a myslite, ze kdyz jsem dneska 3DC stihneme jeste tento cyklus transferovat? Stihly jste to nektera? Genetickou zatez v rodine nemame ale celkem jsem 3× biochemicky potratila a jednou mimodelozne tak proto PGS.

Dekuji Vam za odpoved a preji hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.3.18 07:49

Holky nepotrebujete nejaka Gonal mam celou krabku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.18 14:28

Pgs o co se vlastně jedná ??

Ahojte holky můžete my někdo poradit byly jsme na genetice a výsledky dopadly dobře nic nenašli ale jelikož jsem už po dvou potratech doporučuji nám Pgs muzete my vysvětlit co to vlastně je?? Můžeme se dal snažit nebo ne? Jsem stoho opravdu jelen a když jsme se zeptala dr tak ten my to řekl po svojem a já ji vůbec nepochopila díky holky za rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.9.18 14:41

@szamara Pgs znamena, ze se embryu ve zkumavce treti den po oplodneni odebere jedna bunka, ktera se vysetri na spravny pocet chromozomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.9.18 14:50

@szamara Embryo, ktere ma mene nebo vice chromozonu, se ve vetsine pripadu neuchyti nebo to konci brzkym potratem. V opacnem pripade vady chromozomu zpusobuji napr downuv, edwardsuv, turneruv syndrom a dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí