IVF s PGS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.1.19 13:28

Nám to řekli, dostali jsme chromozomální rozbor všech blastocyst, co byly na rozboru, abychom věděli, co bylo u jaké špatně. A dali by nám i vybrat pohlaví, kdybychom chtěli…
Anonym z pochopitelných důvodů, jinak smazat, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1018
11.3.19 14:22

@Reaskiller
Ahoj muzu se prosim zeptat jaky problem mas v imunite? ja mam uz po 3 ZT a jednomu biochemku, ted me ceka jeste hysteroskopie a pak bych jsme prave chteli to IVF s pgs nebo pgt ted presne nevim co nam tam dr psala… ale az na manzeluv spermiogram, ktery je pry horsi jsme uplne v poradku, jediny co nam nedelali je vysetreni te imunity… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.3.19 14:50

@Míša 7 Ahojka, asi myslela PGS :) kontrola genetiky embryek :) mam NK bunky v deloze, proste to mimi zabiji a je konec :( vzdy nastoupila MS a smitec.. delali mi taky hysterku :) Myslim, ze PGS je skvela volba, pekne se vyselektuje co se da a neda pouzit.. a pokud si nechas omrknout imunitu tak jses v podstate na pulceste k uspechu :) tam uz pak jedine co by mohlo sehrat rolu je hematologie nebo stitna zlaza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
11.3.19 18:59

@Reaskiller
A jaká byla ta hysteroskopie? Já se ji docela bojím, nevím do čeho jdu tak mám maličko strach,ale přežila jsem 4 revize,tak tohle zvládnu taky „musim“ :) hematologii si nejsem jistá ale něco psali ve zprávě ,když nám dělali genetiku, tak tam byla snad psaná hematologie a to bylo v pořádku a stitnou zlazu mám taky o.k., a me to vždy skončilo kolem 8-10 týdne, tím že přestala srdeční akce, myslíš že i přesto bych mohla mít tu imunitu, že by to ten plod zabijelo, ikdyz se to dostane do 8-10 tydne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.3.19 13:24

@Míša 7 Urcite :) do 12tt imunita matky muze zabit dite, pak uz tezko.. nebo spis vubec.. takze je to pravdepodobne.. bat se nemas ceho :) skutecne ne.. proste prijdou - soupnou Ti Diazepam na uklidneni, prijdou si pro Tebe…uspi a za 15 minut jses v podstate zase na pokoji :) to je hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.3.19 14:14

@Reaskiller
JJ a krvaci se potom nejak nebo ne? takze neco podobneho jako u revize asi vid… Dneska jsem byla v Praze tak jsem si o tu imunologii rekla a pristi tyden tam mame prijed na testy tak jsem rada,ze to bude takhle rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.3.19 14:15
@Míša 7 píše:
@Reaskiller
JJ a krvaci se potom nejak nebo ne? takze neco podobneho jako u revize asi vid… Dneska jsem byla v Praze tak jsem si o tu imunologii rekla a pristi tyden tam mame prijed na testy tak jsem rada,ze to bude takhle rychle :)

ty jo vidis takze klidne ta imunita to delat muze, pac u me je vzdy vsechno krasny ukazkovy, srdicko je a hezky to roste a kolem 10 tydne nebo 8 prestane srdecni akce… jako kdyby to neco zastavilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.3.19 14:26

@Reaskiller
Kočko ještě se prosím zeptám jak probíhají testy na tu imunologii? dali mi pro manžela zkumavku na moč a říkali, že bude muset zase dat spermiky :roll: ale mě zkumavku na moč třebas vubec nedala tak nevím :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.3.19 14:56

@Míša 7 Reviz jsem nezazila takze uplne nevim.. Ale nekrvacela jsem moc.. a hlavne mi to pozvolna preslo do menstruace :) rikali, ze MS dorazi mozna driv a mne dosla o 2 dny driv :) coz mi docela vyhovovalo :)

Testy na imuno :) davej si hlavne bacha at Ti v Iscare dobre naberou krev protoze ja s tim mela docela patalie .. Spatne ji nabrali, pak jsem musela do laborky v Brne, tam se zase o to nepostarali tak jak meli takze jsem musela znova do Prahy ale tentokrat i s pritelem.. Ten daval plavce a ja krev.. Delali NK bunky, citoxiny nebo tak nejak se to pise a do 4 dnu jsem mela vysledky v ruce :) moc myslim nedaval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.3.19 15:55
@Míša 7 píše:
ty jo vidis takze klidne ta imunita to delat muze, pac u me je vzdy vsechno krasny ukazkovy, srdicko je a hezky to roste a kolem 10 tydne nebo 8 prestane srdecni akce… jako kdyby to neco zastavilo :roll:

Ahoj, taky jsem takhle 2× dopadla..vždy okolo 9tt přestalo srdíčko :( Tobě nedělali histologii toho mrtvého embrya? Mě ano a to sice nic nenašli, ale aspoň vyvrátili právě ten imunitní problém. Já mám imuno na hraně, tak vždycky beru raději Medrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.3.19 22:04

@Pitrísek123
Ahojky dělali ale jen u dvou a řekli, že to bylo v pořádku…No já jsem zvědavá co nám řeknou, je to fakt děsný, pořád se to jen a jen řeší…je to nekonečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.3.19 22:08

@Reaskiller
Jj to me právě zajímalo jestli se nějak extra krvácí a kdy tak dojde MS… :) My chodíme do Podolí, tak budu doufat ,že tam nic nepodelaji :roll: a výsledky jste teda měli v pořádku? No já jdu 18.3. Na tu hysteroskopii a 20.3. Na to imuno… Tak snad to nebude vadit, když budu po zakroku, ale asi by to nemělo mít nějak extra vliv viď ,co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.3.19 22:13

@Pitrísek123
A zjistili ti co to tedy mohlo způsobovat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
13.3.19 14:16

Pokud dojdes takhle daleko tak spis bude problem v genetice nez v imunite a pgs by mohlo pomoci, ale imunologii si urcite nech udelat taky. Idealne u dr. Malickove, v Podoli myslim nk bunky nedelaji. @Míša 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
13.3.19 15:27

@Míša 7 nee nezjistili, ale asi byla te embrya nějaká špatná, ikdyž to vždy byly kvalitní blasty, tak se to stává. Teď po PGS máme jedno ze čtyř vyšetřených zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí