IVF s PGS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1018
15.3.19 12:07

@Reaskiller
Jj jasný tak snad nám to pomůže :) jakto že ji milujes :lol:? Počkej a to je zabila hned nebo jak jste daleko došli :( ? Mě dneska pěkně bolí podbřišek, tak jsem zkusila ovu test a ejhle mám ovulaci :lol: @Reaskiller
Mě nikdy nebylo taky špatně ale jsem vždycky taková vlacna :lol: no snad to půjde rychle a pojedu brzy domů :) joo já bych tak ráda to zkusila, ještě vím, že bych zase hned otehotnela a už po pátý nechci riskovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.19 12:32

@Míša 7 Nooo.. je to vzdy o riskovani :( ale mohla tam vzdy byt geneticka spatnost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
15.3.19 13:46

@Reaskiller
Přesně tak, ale když už nám to odešlo 4krat tak už se bojím no, sice me to mrzí, když vlastně otehotnim dobře a hned, ale prostě to jde vždy pryč, je zajímavý pokaždé je srdíčko a pak přestane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.19 21:03

@Míša 7 No tak to skutecne muze byt krev, imuno nebo genetika.. sla bych urcite do PGS a zatlacit na imuno aby Ti treba udelali jen NK bunky z krve.. a pokud nemas trombofilni mutaci tak bych hemato vyloucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
16.3.19 07:30

@Reaskiller
Kočko tu mutaci jak píšeš tu řekli,že nemám… čím dál víc si říkám, že to PGS bude dobré řešení, chtěli jsme se tomu vyhnout, přišlo nám predtim padly na hlavu ,jít do umělého ,když otehotnim dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.3.19 14:33

@Míša 7 No..potraty tveho charakteru bych rekla, ze jsou spis imunitni ale nejsem lekar :) genetika tam mozna taky hraje roli ale spis podle me ta imunita..opiram se spis o fakta - muj bratr nebohy se vyvijel do zacatku 9 mesice, pak se mamce spustil porod, malej zil jen dve hodiny a umrel protoze mel neslucitelnou genetickou vadu, plus nedovyvijene plice atd atd..genetika proste drzi az do narozeni, potrat nemusi nutne nastat kdezto u imunity ano :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
16.3.19 17:04

@Reaskiller
Ty jo zlatí to je mazec a dost hrozný :( taky si myslím,že ta imunita by tam mohla fakt hrát roli… Ale třeba mi řeknou,že mám něco v deloze, co tam třeba může taky vadit, no uvidím v to pondělí, už abych to měla zasebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.3.19 18:11

@Míša 7 Drzim palce at to dobre dopadne :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
16.3.19 23:16

@Reaskiller
Dekuju zlatíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.3.19 09:53

@Míša 7 :srdce: :srdce: :srdce: jsem si udelala krupicnou kasi.. netusila jsem, ze i z ni se da nechutne prezrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
17.3.19 11:41

@Reaskiller
Ty jooo tak tu jsem nemela sakra dlouho :lol: :lol: a covece uplne jsem na ni dostala chut :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.3.19 11:47

@Míša 7 Krupicova nejlepsi proste ! :D jen si ji dej, at si osladime to cekani na prcka :) my dneska zprava od koordinatorky - 11 vzniklych embryii..tak snad to prcci zvladnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
17.3.19 18:52

@Reaskiller
Jee to je krásný, tak moc držím palecky ať to vše krásně zvládnou :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.3.19 19:08

@Míša 7 Dekuji, trosku se ted desim kazdeho mailu co dojde z CARu :( nezebych na to myslela od rana do vecera ale kdyz uz ta myslenka dorazi do hlavy, tak je to narez …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
18.3.19 08:01

@Reaskiller
Jj to znám kočko, taky na to nemyslím, nebo se aspoň snažím, ale v ty hlavičce to prostě je :think: tak už ležím na pokoji a čekám, kdy pro mě přijdou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí