Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller
Přesně tak, zítra teda jedeme na tu imunologii, tak jsem na to taky zvědavá, třeba bude fakt problém v tom ![]()
@Míša 7 Uvidis
krev toho hodne napovi.. jedine co je trosku nevyhoda je, ze krev muze vykazat bunky v norme ale deloha bude na tom jinak..ale to ti vse rekne doktorka ![]()
@Míša 7 Tak ja jim brnkla a samozrejme pozde
boooze boze.. nekdo fakt nechce abych se to dozvedela ![]()
@Reaskiller
Ach jooo… Tak už jsme tady a akorát čekám na odbery krve a pak prý má přijít dr tak uvidíme ![]()
@Reaskiller
Zlati tak nam oběma vzali krev a od Petra ještě mu moč a spermie…A pak se ptala na rodiče jestli jsou zdravý atd… A cca do měsíce prý výsledky, no tak jsem zvědavá ![]()
@Reaskiller
V Podolí zlatíčko, u takový mladší doktorky… vzali mi 9 zkumavek krve
a Petrovi 5 plus plavce a moč ![]()
@Míša 7 Ajaaaaaj
hlavne, ze si mi to uz rikala ze ?
ja hlava derava..9 zkumavek ?
to uz Ti rovnou brali i na klonovani ne ? ![]()
@Reaskiller
jj
ty jo taky jsem si rikala proc tolik
taky mam peknou modrinu, pac mi napichla mu samou zilu, jak jsem v ni mela tu kanylu na ty hysteroskopii a to teda bolelo jak blazen ,na to ze mi tohle absolutne nevadi ![]()
@Míša 7 Jeeeezis, to nemohla vzit z druhe packy? Dyt to se uz ani nedela takhle..
jako..pochopila bych kdybys mela jen jednu ruku treba.. vlastne.. ne - ani to ne ![]()
Ale asi jsou dobre peclivci
u nas to bylo max pocet 5 (ciste jen ja) a to jeste muz piskoval i pres babovku se slehackou ze jemu - chudacek malinkej - vzali 2 zkumavky ![]()
@Reaskiller
Aha no joo oni jsou to chudackove
vždyť Petr taky ,tyy joo me tak bolí ruka
říkám mu a co mám říkat já ![]()
@Míša 7 A to si pockej na porodni bolesti kdyz mu treba silneji zmacknes ruku
a on Ti rekne „Ani nevis, jak strasne to boli“
to pak pockej ja Te to nase*e ![]()
@Reaskiller
Tak tomu verim ,ze me to nas…
oni jsou to takovy nase chcipackove
Jak se jinak mas kocko?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď