Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller
Přesně tak, zítra teda jedeme na tu imunologii, tak jsem na to taky zvědavá, třeba bude fakt problém v tom ![]()
@Míša 7 Uvidis
krev toho hodne napovi.. jedine co je trosku nevyhoda je, ze krev muze vykazat bunky v norme ale deloha bude na tom jinak..ale to ti vse rekne doktorka ![]()
@Míša 7 Tak ja jim brnkla a samozrejme pozde
boooze boze.. nekdo fakt nechce abych se to dozvedela ![]()
@Reaskiller
Ach jooo… Tak už jsme tady a akorát čekám na odbery krve a pak prý má přijít dr tak uvidíme ![]()
@Reaskiller
Zlati tak nam oběma vzali krev a od Petra ještě mu moč a spermie…A pak se ptala na rodiče jestli jsou zdravý atd… A cca do měsíce prý výsledky, no tak jsem zvědavá ![]()
@Reaskiller
V Podolí zlatíčko, u takový mladší doktorky… vzali mi 9 zkumavek krve
a Petrovi 5 plus plavce a moč ![]()
@Míša 7 Ajaaaaaj
hlavne, ze si mi to uz rikala ze ?
ja hlava derava..9 zkumavek ?
to uz Ti rovnou brali i na klonovani ne ? ![]()
@Reaskiller
jj
ty jo taky jsem si rikala proc tolik
taky mam peknou modrinu, pac mi napichla mu samou zilu, jak jsem v ni mela tu kanylu na ty hysteroskopii a to teda bolelo jak blazen ,na to ze mi tohle absolutne nevadi ![]()
@Míša 7 Jeeeezis, to nemohla vzit z druhe packy? Dyt to se uz ani nedela takhle..
jako..pochopila bych kdybys mela jen jednu ruku treba.. vlastne.. ne - ani to ne ![]()
Ale asi jsou dobre peclivci
u nas to bylo max pocet 5 (ciste jen ja) a to jeste muz piskoval i pres babovku se slehackou ze jemu - chudacek malinkej - vzali 2 zkumavky ![]()
@Reaskiller
Aha no joo oni jsou to chudackove
vždyť Petr taky ,tyy joo me tak bolí ruka
říkám mu a co mám říkat já ![]()
@Míša 7 A to si pockej na porodni bolesti kdyz mu treba silneji zmacknes ruku
a on Ti rekne „Ani nevis, jak strasne to boli“
to pak pockej ja Te to nase*e ![]()
@Reaskiller
Tak tomu verim ,ze me to nas…
oni jsou to takovy nase chcipackove
Jak se jinak mas kocko?