Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller ¨
Aha ty jo to je mazec no
pockej a zacnes teda druhy den MS a pak ti delaji ultrazvuk kolik je tam vajicek a co kdyz mas jeste MS? jinak strasne moc dekuju zlaticko
a pak ti je teda odebiraji pod narkozou ju?
@Míša 7 Nene..zacnes aplikovat od 2DC a pak myslim, ze nejaky 7DC je prvni UTZ a pak treba 9-10DC kontrolni ale to je vzdy individualni.. ne nedela se UTZ pres MS ![]()
JJ, vajicka se normalne odebiraji pod narkozozou ale kratkou..max tak 15 minut, zadna tragedie ![]()
@Reaskiller
jj jasny moc dekuju za vysvetlenou, ale urcite ti jeste napisu a budu se ptat
a jeste mi prosim rekni, kdyz ti je tam pak budou davat zpet, respektive jedno embryjko tak to uz davaji bez narkozy vid?
@Míša 7 No..vsechny vajicka se oplodni, ceka se na vyvoj embryi a uvidi se kolik zustane.. doporucuje se zavadet jedno i kvuli tomu, ze pri zavedeni dvou a vice prijdes o pokus hrazeny pojistovnou.. a vicecetne tehotenstvi neni moc zadouci fakt.. a ET nebo KET se dela bez narkozy
proste lehnes na gynekologicke kreslo, vezmou kanylu a zavedou
bezbolestne ![]()
@Reaskiller
Fakt jo bezbolestne, to je zajímavý, no já jsem zvědavá jak dopadneme my
snad už se mimiska dockame ![]()
@Míša 7 Cipek je sam o sobe necitlivy
takze se neni ceho bat..nektere centra pousti hned po transferu (zavedou a sup pryc)..nektere nechaji lezet 15-20 minut s podlozenym zadeckem a tak ![]()
@Reaskiller
Aha vidis tak to jsem myslela ,ze to je bolestivy, ale co ikdyby jsme zensky a my vydrzime vsechno
no zlati a kdy teda budes chtit si tam dat prdolku? a ted jsem asi zapomnela do jakeho centra chodite?
To je krasne vid, snad by mel byt hezky i vikend, tak si ho koukej poradne uzij ![]()
@Míša 7 My az v kvetnu.. dneska zacinam ocistu takze zadny cukr a minimum peciva..
nene..cipek neni bolestivy, neboj ![]()
@Reaskiller
Tak super, jee takze v kvetnu vlastne jsi to psala, to bude super mesic ,urcite se zadari
![]()
@Míša 7 Jojo.. hned po dovci na to vlitnem a asi hned zustanu na neschopence ![]()
@Reaskiller
JJ mozna by to bylo lepsi zustat hned doma a mit klid, takhle jsou porad jen stresy a to by taky nedelalo dobre ,tak pekne doma v klidecku ![]()
@Míša 7 Kezby v klidu..doma zase hádky za penize a už toho mam nejak dost..klasika..
@Reaskiller
Ach jo to je hrozný viď, kvůli penezum a prkotinam jsou furt hádky, znám to taky dobře
![]()
@Míša7 vubec mi nejde Ti poslat zpravu.. dneska je to cele nejake rozbite - myslim to emimino ![]()
@Skaiqy ahoj,doufam, ze si jeste prectes tuto zpravu: prosim kolik jste doplaceli za PGS? Bylo vam doporuceno a nebo jste si ho vyzadali? Dekuji!!! ![]()