IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
13.9.12 14:32

@lenun Tak třeba ti ten KET vyjde a žádný další pokus nebudeš muset podstupovat :* No a já dám zítra vědět, jak jsem dopadla, mám pocit, že asi ani v noci neusnu :(
To je hrozný, když se to musí pořád oddalovat. A já už začínám panikařit, protože nemám ty časové rezervy, abych si řekla, že se nic neděje a za půl roku třeba znovu… :cert: No ajestli se na další IVF může až za 3 měsíce, tak to jsou teda vyhlídky. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
13.9.12 14:38

@Janis69 hlavně že jsi ještě nedostala MS, pořád je tady dost veliká naděje, že tam mimi bude. v kolik jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.12 14:53

@lenun MS ani špinění vůbec nemám, ale i kdyby byl něco špatně, tak mi to asi drží ten utrogestan, takže kdo ví :nevim: Na krev jdu v 8 hodin a na 9 si teda vyslechnout verdikt. Nebolí mě ani prsa, jen podbřišek se sem tam ozývá, tam něco pořád cítím tož co já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.12 14:55

@Janis69 janis ty vlastně také chodíš do Zlína vid? ke komu tam chodíš… :-)také bych nejraději šla už zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.12 14:58

@MakysekM Chodím ke Křenkovi, akorát, že když jsem byla zrovna na kontrole, jak mi rostou folikuly na OPU i na ET, tak byl zrovna na dovolené. Je hrozně milej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.12 15:01

@Janis69 nechtěla jsem k němu jít že je mladej..ale dělal mi transfer a byl užasný..fakt hrozně příjemný..a o embryjkách se mnou mluvil jako o mých dětech :mrgreen: Já chodím ke Slovákové. Jsem sní spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.12 15:05

@MakysekM U té jsem zrovna byla na kontrole pře OPU a na trasfer taky :mrgreen: Tak se nám hezky přehodili :D Jo a Slováková teda taky suprová baba, s tou se dá myslím probrat všechno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.12 15:36

@Janis69 přesně tak..je to taková správná ženská… :mrgreen: Škoda že se kní nedá přihlásit jako ke svému dr. Mám doktora daleko tam kde jsem dřív bydelala…a vubec nevím ke komu se přehlásit abych to měla blíž..protože pokud to výjde tak jezdit v těhu 100km daleko není moc super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.12 18:49

Tak mi už asi totálně z toho všeho haraší a vyvolávám si nějaké příznaky, protoźe mě zase začínají bolet prsa a pálí mě žáha. Co ten mozek všechno nedokáže…Asi už jsem zralá na psychinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.12 19:33

@Janis69 ale to by mohlo být dobré znamení..také mě pálí žáha…no jsem zvědavá co ti zítra řeknou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
13.9.12 20:06

@jaket tak jak to s tebou vypadá, čeká tě zítra den D???dej vědět jak jsi na tom, ať můžem držet palečky a fandit embryjkům.

@Janis69 ty příznaky vypadají slibně, ale bacha na vsugerování. minule jsem měla bříško, na prsa jsem nemohla ani šáhnout a raní nevolnosti jak vyšitý. Ještě štěstí, že zítra už bude jasno. Moc držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.12 21:18

Holky děkuju a myslím, že si to opravdu jen vsugerovávám. Zítra dám vědět, jestli bude radost nebo slzavé údolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.9.12 07:57

@Janis69 Janis…myslím na tebe…snad příjdeš s dobrou zprávičkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
14.9.12 13:59

@Janis69 Ahojky, tak čekám a jsem jak struna napnutá. Doufám, že někde oslavuješ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.12 17:45

@lenun Holky,děkuji moc za podporu…verdikt ze dneška zní 11 occytů a v neděli volat embryoložce, jak se mají k světu, jelikož všechny samozřejmě nebudou zralé, ale doufám tedy, že aspoň jedno se oplodní a dojde k transféru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí