Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky já nic mocJsem z toho docela zdrblá i když dr. se zdála být velká optimistka a říkala že kvantita je na úkor kvality… No však se říká stačí jedno dobré…
Jinak jsem založila uzavřenou skupinu a pokusila se pozvat pozvánky, tak se kouknětě prosím, jestli dorazily
@Petula83 nezoufej, to uteče jako voda. Můžeš ještě užívat klidu
Presne jak rika dr., dulezita je hlavne kvalita! kdy mas dalsi kontrolu?
jinak pozvanku jsem prijala a uz jsem ve skupine:)
@22karkulkaaa teeda,tak ty to z nas budes mit za sebou jako prvni:) ja budu mit OPU kolem 19.8. @Petula83 neboj,to utece rychle…mne tech 14 dni uteklo taky jak voda, zoladex mi zabral a ted uz picham gonal..
Ahoj holky, přidám se k vám a budu držet palečky. Já jsem teď po čtvrtém IUI a pokud za 14 dní dorazí opět MS, začínám stimulovat a půjdu na první IVF. Je mi 24, s manžou se snažíme přes 3 roky. Oba jsme zdraví, jen to prostě ne a ne přijít.
Ahoj holky tak já dnes na utz dobré…ve čtvrtek mám odběr vajíček tak snad to bude ok…a kdepak jste fe skupin pokud mohu taky:-)
@SlunickoMamina to je super, to pujdem asi ve stejný den
Poslala jsem ti pozvánku do uzavřené skupiny
@Martinka1988 ahoj ![]()
Budu držet palce, aby IUI vyšlo. Jestli se chceš přidat pošlu ti pozvánku do skupiny
@SlunickoMamina @Lory8 @Martinka1988 ahoj holky
pridejte se k nam, urcite dostanete taky pozvanku do skupiny
Jinak dost holek pujde na OPU pristi tyden, tak na tom budete stejne
ja jdu asi az 19.8.,tak budu par dni za vama
Já jdu příští týden v úterý na kontrolu a možná už ve čtvrtek bude OPU ![]()
@Lory8 ctvrtek tam uz taky padnul
kdyztak napis zakladatelce te uzavrene skupiny (anonymni), urcite ti posle pozvanku..
@Anonymní píše:
Tak se mi nevím jakým způsobem podařilo založit uzavřenou skupinuTak až to admini schválí, tak pošlu pozvánky.
ahoj, můžu se k Vám přidat do skupiny? ![]()
Holky já nic moc
Jsem z toho docela zdrblá i když dr. se zdála být velká optimistka a říkala že kvantita je na úkor kvality… No však se říká stačí jedno dobré…
Jinak jsem založila uzavřenou skupinu a pokusila se pozvat pozvánky, tak se kouknětě prosím, jestli dorazily
@Petula83 nezoufej, to uteče jako voda. Můžeš ještě užívat klidu