IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
22.2.23 12:40

@Nikki.R drž se :hug: máte ještě zamraženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.2.23 12:41

@Mintaka1 to jsem měla stejně, nakonec mi protáhli o jeden den stimulaci. Bohužel něco popraskalo, ale nakonec je to stejně o té kvalitě. Měli jsme jen 2 vajíčka a došla do 5. dne obě. Na co máš alergii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.2.23 13:24

@BrnackaM dekuji. Jen jedno. Ale zaplat pan bůh za nej 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.2.23 14:01

@Nikki.R přesně tak! Určitě to bude konečně to pravé silné embryjko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
22.2.23 14:01
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 to jsem měla stejně, nakonec mi protáhli o jeden den stimulaci. Bohužel něco popraskalo, ale nakonec je to stejně o té kvalitě. Měli jsme jen 2 vajíčka a došla do 5. dne obě. Na co máš alergii?

Doufám, že to taky dopadne dobře, aspoň dvě krásné embrya.
Alergií mám na orgalutran mám to vydržet a mazat fenistilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.2.23 21:41

@Mintaka1 ajo, tak orgalutran a cetrotide dělají alergicou reakci docela běžně, to jsem měla taky. Pak jsem zkusila vytáhnout ten lék klidně několik hodin dopředu z lednice, po očištění místa vpichu alkoholovým tamponkem nechat to místo uschnout a dost to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.2.23 22:39

@Nikki.R ja úplně negativní, u me se ani nechytlo :nevim: my nemáme nic zamrazene, pro mě je to teď konečná, dost mě to vzalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
23.2.23 06:08
@Thaly1 píše:
@Nikki.R ja úplně negativní, u me se ani nechytlo :nevim: my nemáme nic zamrazene, pro mě je to teď konečná, dost mě to vzalo :,(

Máte už vypotřebováné všechny 4 možnosti IvF?

Nevím, proč vám nejde otěhotnět ale třeba to teď půjde. Kámoška to tak měla, žádné IUI ani IVF se nepovedlo, ale u posledního bylo mimoděložní. Tělo to tak nakoplo, že po šestinedělí přirozeně otěhotněla, a pak ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.2.23 10:01

@vbg Držím vše, co mám, ať u tebe najdou co nejvíc vajíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.2.23 10:03

@Thaly1 :hug: drž se. Až přijde čas, třeba to zkusíte znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
23.2.23 11:15

Tak dnes 3 den po oplození a 11 vyvijejicich se embryjek🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽 tak snad nam i neco vydrzi do 5 dne🙏🏽zitra mi budou volat v kolik bude v sobotu ET a me to porad nedochazi, ze uz zachvili budu mit tu bublinku u sebe🙏🏽 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.2.23 12:14

@Domca1111 to je krásná úroda, a určitě bude spousta mrazáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
23.2.23 12:34

Jsem po OPU. Usmrkany tři vajca :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.2.23 13:25

@vbg 3 vajca lepší než žádný. Já měla taky jen 3, jedno bylo dokonce nezralý, to se ani neoplodnilo. A ty 2, co byla zralá, tak to dotáhla do 5. dne a jedno mi teď sedí v děloze. Jde hlavně o kvalitu. Nic není ztraceno. Budu na ně myslet, ať se hezky vyvíjejí. Jak často budeš dostávat zprávy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.2.23 13:40

Ahojky, my nakonec včera odebráno 22 vajíček, zralých bylo 18 a 11 je jich oplodněno, tak doufám, ze jich vydrží, co nejvíce a budeme mrazit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.