Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
První ultrazvuk a nic pozitivního, celkově tento den v CAr byl divný. Zatím moc na léčbu nereaguji, za dva dny znovu asi zvýší dávku. Pohovor s embryoložkou nic moc, spíš takový prodejce nadstandardu bezt nějaké vyjádření k našemu případu. Zaplatili jsme o 10tis na víc, protože genetiku platí pojišťovna ale odběr té látky ne
![]()
Snad ve středu bude líp.
@Domca1111 píše:
Holky tak mam po😊 😊 odebrano 17 folikulu 11 zralych a 4 to jeste dotahnou😊 😊 😊 🙏🏽 jsem tak stastna 🙏🏽 😊 🥳
To jsou úžasné čísla, ať se jim i nadále vede dobře.
Já mám ve čtvrtek OPU! Vypadá to zatím na pět kousků 🍀 ✊ jinak 10foliku.
@BrnackaM @Domca1111 moc gratuluju holky
krásné výsledky. 15 vajíček je masakr, budu držet palce, ať se všechny oplodní a vydrží jich co nejvíc. Mnohem líp se pak pracuje s nervama, když jsou další šance.
@Nikki.R ale 2 čárky to jsou ![]()
Já jsem na tom bledě, začala jsem dnes špinit (9.den po ET, 14.den po OPU), do pár dní to asi dostanu
Jak nemáme nic zamraženého, tak jsem z toho dost špatná, říkám si, jestli to za to zklamání a čekání stojí. ![]()
@vbg vidíš, jsem ti říkala, že bude 5 kousků
@Thaly1 děkuji moc. A zkoušela jsi test? Není možné, že se embrjyko zanořuje? Moc dobře ten pocit znám, když není nic zamraženo. Tohle je moje 4. IVF a úplně poprvé za celou dobu máme mrazáčka. Což se rovná prakticky zázraku. Drž se ![]()
@BrnackaM díky, je to těžké, test zkusím zítra, ale smiruji se s jednou čárkou jako vzdy, cítím to tak. Chtěla jsem testovat až 14.den Malá naděje je asi vzdy
bojím se, že i další ivf bude podobné, navíc další 3 měsíce prodleva
už mám dost ![]()
@BrnackaM
Gratuluji ke dvoum embryií!!! ✊ 🍀Kolika denní morulku jste vkládali? A díky moc napíšu po OPU
@BrnackaM
Gratuluji ke dvoum embryií!!! ✊ 🍀Kolika denní morulku jste vkládali? A díky moc napíšu po OPU
@Thaly1 pokud jen spinis, tak je to naprosto normální. Prave nejvíc se to děje údajně ten 8-9 den.. určitě neztracej naději. A test už sis dělala?
@Mintaka1 snad jo, ve středu jdu ráno už do caru na krev, tak uvidíme. Dam vědět. ☺️
@Nikki.R ja myslim, ze malicko sili
mě už bolí břicho dost, možná ten test nestihnu ani zítra. Achjo
špinění 8-9.den možná u přirozeného ne u 5 denní + 9 dní, ne? ![]()
@Thaly1 já vím, rozumím ti. Je to těžké to nevzdávat, když to člověka pořád sráží na kolena. Ten test zkus, aspoň budeš vědět, jak na tom jsi. Naděje stále je. Dej zítra vědět.
@vbg byla to pětidenní kompaktovaná morulka, takže věřím, že teď je z ní u mě už hezká blastocystička a uhnizďuje se.
@Thaly1 u mě v caru přímo píšou, že uhnizďování 5 denního embrya probíhá 6.-7. den, takže v podstatě 1.-2. den po vložení. Nicméně nikde není napsáno, že jak embryjko roste, že nenarazí na nějakou cevku nebo žilku, kterou poruší. Přece jen je ta sliznice hodně prokrvená. A spousta holek na začátku špiní/krvácí apod.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.