IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
18.2.23 11:32

@Domca1111 to snad ne, co to je za chování. A na co to vlastně máš? Tohle je fakt příšerný. Jsi statečná. :zed: někde je vidět, že svoji neschopnost nekoho napichnout apod. svádí potom na ostatni, že jako se má starat někdo jiný a bla bla, neuvěřitelný :roll: mají to snad umět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.2.23 11:33

Zdravim vas holky, mam dotaz. Poprve budu stimulovat od 2.dc. DNes jsem 1.DC. Pani doktorka mi rekla, ze s odberem vajicek at pocitam 12.-13. DC. Muj pritel bude 10.-12. Den cyklu na sluzebni ceste. Takze realne muze 13. DC. MOje otazka zni: muze se stat, ze bude potreba jit na odber driv jak ten 13den? Partner rekl, at to radsi odlozime o mesic, abych si to nepichala zbytecne a pak treba by byla potreba odebrat vajicka 12dc a on by nemohl jet dat svoje spermiky.🤷🏻‍♀️ nevim jak to funguje. Stimuluju poprve Ale nechci cekat dalsi mesic🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.2.23 13:18

@Thaly1 mam to kvuli imunologie na NK bunky budu je mit poprve tak doufam ze pomuzou🙏🏽
No je to silene jsem nechapala 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.2.23 13:23

@Tíma88 ono zalezi jak budes reagovat na stimulaci🤷🏽‍♀️ pokud budes reagovat dobre tak zalezi vse na Ultrazvuku to se dovis az na prvni kontrole tam uz vetsinou vi, kdy toen odber priblizne bude.. pokud budes reagovat hur, tak se stimulace prodlouzi..
chapu ze nechces cekat zkusila bych se jeste domluvit s dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.23 13:47
@Domca1111 píše:
@Thaly1 mam to kvuli imunologie na NK bunky budu je mit poprve tak doufam ze pomuzou🙏🏽
No je to silene jsem nechapala 😔

Jak u Vás reší imunolog NK buňky? Já teď čekám na kontrolní odběr, protože je mám také pozitivní.

Zatím imunolog navrhl tři týdny před KET brát léky a ty až do konce 3 měsíce. Brali ještě víc testu, co v Hradci nenabraly, snad ten zbytek bude negativní. +Embrya jdou na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.23 13:52

@Svatous @Thaly1 vím, že je to jen, aby do těla nešlo něco tak studeného, ale přijde mi, že za těch 15 minut se to moc neohřeje.
Aplikuji před 6 ráno a kvůli tomu už musím 5:30 vstát. Jsem strašný spáč, tak mě zajímalo, jestli to někdo aplikuje i bez těch 15min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.2.23 13:53

@Mintaka1 ja jsem je mela asi jen maličko zvýšené, ale mám autoimunitní nemoci, takze k tomu mám předpoklad, tak mi radši dala Prednison na utlumeni, beru ale málo asi prášek a pul, než zjistím, jestli se embryo chytlo :? Měla jsem brát 1 prášek 5 tydnu před a týden pred zvýšit na ten 1,5 :nevim: A teď čekám a necítím vůbec nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.2.23 13:53

@Mintaka1 ja jsem to vyndala a pichala hned ty první injekce (gonal), ani těch 15 min jsem nečekala :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.2.23 13:57

@Mintaka1 prvne jsme zkouseli lecbu imunoglobuliny igamplie ket se nepovedl a ted nasadila dr intralipidy a kdyz by nedej boze nepomohlo, tak chce znovu odbery+odbery z delohy a pak se uvidi co dal a taky nam jdou embrya na genetiku akorat jsme domluveni ze se udela cerstvy transfer bez genetiky a zbyle embrya pujdou na genetiku😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.23 14:21
@Domca1111
@Thaly1 píše:
@Mintaka1 ja jsem je mela asi jen maličko zvýšené, ale mám autoimunitní nemoci, takze k tomu mám předpoklad, tak mi radši dala Prednison na utlumeni, beru ale málo asi prášek a pul, než zjistím, jestli se embryo chytlo :? Měla jsem brát 1 prášek 5 tydnu před a týden pred zvýšit na ten 1,5 :nevim: A teď čekám a necítím vůbec nic :roll:

To jsme na tom stejně, také je mám jen trochu zvýšené a také mám autoimunitní onemocnění( aktuálně v pod kontrolou) Já se v úterý dozvím, co budu brát za léky.

Domčo nepovedlo se vůbec nebo se tělo o to zase postaralo( potrat)?

U nás ET nechtějí, kvůli věku předpokládají, že mám i špatná embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
18.2.23 17:15

Holky, včera večer mě chytla šílená migrena, bolesti div nezvracim. V noci jsem nezamhourila oko. Manžel se ptal, zdali je to už přiznak našich divokých karet :mrgreen: jinak psali z caru, obě embryjka se drží, jedno má 6 buněk, což je prý dobrý vývoj a jedno má 8 buněk, což je ideální vývoj :dance: přemýšlím, jestli nemám tu migrenu z toho amelgenu :think: že mám v těle moc progesteronu :think: je to peklo. Snad to brzy přejde. Hlavní je, že se obě embryjka drží :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.2.23 21:14

@Mintaka1 prvni ET jsme zvladli do 8tt a a pak tehu zamlklo a dalsi 3 kety vzdy 14. den po ket krvaceni a byl konec.. telo si vzdy poradi samo no😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.23 21:32

@Domca1111 a byla jsi u KET těhu nebo se to vůbec nechytlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
18.2.23 22:17

@Mintaka1 vzdy se chytilo, ale ten 14. den krvaceni a byl konec.. 5. Transfer s lecbou se chytil na testu 4-8. Den duch a pak bilo takze opet buochemko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.2.23 22:42

@Domca1111 teď jsi v jaké fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.