Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tinkka píše:
Ahoj holky, tak na Genetice jsme si pul hodinky pockali, ale vysledek stal za to! Jsem fakt rada, ze jsem si to zaplatila a konecne vim o cem jste mluvily! Velky UTZ dopadl vyborne, vse se jevi normalni, pan Dr.nam potvrdil holcicku NatalkuMadam vazi cca 400g, odpovida 20+2tt. Pan Dr.nam vse vysvetlil, ukazoval, manzel byl taky nadsenej! Mala ma hezkej oblicejicek a davala si rucicky na ocicka a delala sklapovacky
Jsem rada, ze jsme zazili s manzelem tak krasnej zazitek, jsem nadsena
Moc gratuluji k holčičce, hlavne ze je vse v pořádku ![]()
@Martina225 píše:
Chtela bych se zeptat v jakem prasku perete detske obleceni? Ktery je pro vas ten nejoblibenejsi?
Persil Sensitive
@MartiJára píše:
Ahojky, tak si piš: ze 70% děvče Anežka, má 390g, je zcela zdravá a až moc hravá. Jinak nám ještě pozměnili TP na 22.5.2015
, což mě velmi pobavilo, už jsme tam dvě s Tinkkou
Gratuluji, nádhera ![]()
@Leňásek27 píše:
Tak jsem nevydržela a testla…co vy na to??
Parada
myslim, ze je to jasny ![]()
@Ruzovytulipan píše: Čau holky, tak dnešní screening vše ok!!!![]()
![]()
![]()
pohlaví nevím, ptala jsem se, a řekl mi doktor, že to netipují. a když jsem se tedy ptala, jestli má na něco podezření, tak řekl ne. ale neměla jsem pocit, že by se nějak snažil to zjistit. to je jedno, hlavně že je vše v pořádku!!! akorát mi dnes jako první doktor řekl, že mám zakloněnou dělohu, a dělal mi utz spodkem, že přes břicho na mimčo špatně viděl.
Tim pohlavim se netrap, my jsme se to taky dozvedeli az v 16tt
mimco se ukaze
hlavne, ze je vsechno v poradku ![]()
@1985bara
Ty jooo
za chvilku uz bude Jonasek mezi nama
![]()
Uz se na nej moc tesim ![]()
Ale at tam jeste chvilku vydrzi, ma jeste cas. At se poradne dopece
![]()
@Tinkka píše:
Ahoj holky, tak na Genetice jsme si pul hodinky pockali, ale vysledek stal za to! Jsem fakt rada, ze jsem si to zaplatila a konecne vim o cem jste mluvily! Velky UTZ dopadl vyborne, vse se jevi normalni, pan Dr.nam potvrdil holcicku NatalkuMadam vazi cca 400g, odpovida 20+2tt. Pan Dr.nam vse vysvetlil, ukazoval, manzel byl taky nadsenej! Mala ma hezkej oblicejicek a davala si rucicky na ocicka a delala sklapovacky
Jsem rada, ze jsme zazili s manzelem tak krasnej zazitek, jsem nadsena
Moc gratuluju k holcicce ![]()
@MartiJára píše:
Ahojky, tak si piš: ze 70% děvče Anežka, má 390g, je zcela zdravá a až moc hravá. Jinak nám ještě pozměnili TP na 22.5.2015
, což mě velmi pobavilo, už jsme tam dvě s Tinkkou
dalsi holcicka
gratulace ![]()
Krasne se mnozime
![]()
@jahoda 2
Jahudko, tak jak jste s Natalkou dopadly na ty kontrole? ![]()
@Alexandraf a vsichni.
Prosla jsem si celou neocnici a po 4h. sla domu.
Na sepani dokumentacese smali nad im romanem, no chteli to mit tak to maji rozepsane.
Pak jsme si na UZ kde ukazala jen jednu tu zdravou a i druhou mela pod sebou. ![]()
Tam jsem se zminila, ze mam dva dny boleni v prao dole a poslali me na poradnu.Na poradne mi povedela no bud slepak nebo tvrdnuti. Narvala do me celou ruku bez gelu.To byla bolest snad se tm budu bat znova jit.Dr. male ruce, Sadilek velke ruce a jeho nikdy necejtim. ![]()
Tak me poslala na krev a na chyru, tam me prohmatl, poslal na sono, kde videl jen mimi a me organy schovane pod hrudnim kosem jen streva 2cm pod nim, jinak jen mimi.
Tam uz nam vsak ukazala obje nozicky a obje jsou zdase ok. ![]()
Pak znovu na chyru a tam mi povedel, ze zanetlive markery sice mam, ale malo a ze asi tedy tvrdnuti.Dali i magnezko do 34tt 6× denne a sla jsem domu.
Jsem preci teprve 29+ nebo30+,ale touz mate za par.No jeste 10tydnu, sna poroste uz jen dopredu, jinak nevim bych mela organy v hlave nebo kde. ![]()
@Muf86 píše:
A dneska čeká screening mětak doufám, že navážu na dobré zprávy
no jak jinak
,,,ted drz palce me, jedu za oblibenym hematologem ![]()
@Alexandraf no jo uz nam to klepe na bricho, klido vydrzim tyden a pak bych ho uz chtela ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat