Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta Mišel no to teda, za to cekani mi to stalo, ji tam pristi tyden tak mu z pomsty porodim ![]()
Jo a jeste jedna perlicka : byla jsem se objednat do porodky, gyndar vcera rikal ze se tam mam dostavit DO 14dnu, ale kdyz jsem mela cestu do nemocnice tak jsem se tam sla rovnou zeptat a sestra na me : a kde mate ultrazvuky? rikam to je ten papir z gennetu ze screeningu a ona neee ja myslim utz a zpravu od dr,,,koukam jednoho se zbavim a druhou budu mit na krku, dala jsem jim zpravy ze screeningu, koukala do tehu prukajdy ze to tam mam i zapsany a stejne ji to nestacilo
…VSICHNI JSOU HLOUPY JEN JA JSEM ASI LETADLO ![]()
@1985bara koukam že tohle je stejně na palici jako běhat po úřadech. asi si napustim v kuchyni dětský bazének a porodim tam ![]()
jo holky, když jste přecházely z nemocenské na mateřskou, tak vám nemocenskou ukončili a vystavovali i lístek na peníze nebo jste odevzdávali v práci jen ukončení neschopenky a papír na mateřskou? naše účetní mě trošku mate, bude prý chtít i lístek na peníze ale když jsem se na to ptala sestřičky, tak prý stačí jen ukončení. já jen abych pak v únoru neběhala jak blbka sem a tam ![]()
@slunce.v.duši ja mela jen ukonceni bez listku,,,taky uz zacinam uvazovat o porodu doma ![]()
@1985bara Tak hematologa debila jsi teda prevezla paradne! Ten ti to snad delal schvalne, vid. To je sila co je dnes za Mudry! A kdo Ti bral krev na vitaminy? To se standartne asi nedela? A to zelezo by mel brat Gyndr.vid?
@Leňásek27 moc tomu, že do 13 vydržíme nevěřím, mám takové malé podezření, že mi doktorka udělala Hamiltonův hmat, protože říkala, že je malá velká, bylo vidět, že ji to celkem dělá starost, že by ji nejraději se mě vytáhla, ale já operovala, že ted s tou rýmou se na porod necítím, že nevím jak bych to zvládla ![]()
@Tinkka normal na ty hematologii mi delaji kompletni krevni obraz, zelezo mam prave od nich, gyndar uz jim do toho nekecal, jen je porad utlacoval abych nebrala na to crp antibiotika
@1985bara já ted ještě spásla malinovou taštičku
tu sem do sebe už v Olomouci nenarvala, tak sem ji ted honem schroupla at se nemusím dělit(manžel to nejí)
@alexa37 znam par holek co hamiltna maji a udelali jim to dr bez povoleni, na to jim musis snad dat souhlas nee ![]()
@alexa37 Moc mi to nevychází být tady ale Tobě přeji ať vše dobře dopadne a ať to obě zvládnete na jedničku ![]()
@1985bara jasne. Ja na hemat. nechodim. Ja si to nechavam jako samoplatce. Ale zase asi zalezi, jak je kterej Dr. aktivni/laxni…asi si jdu napsat seznam otazek na gyndu, ja jim ukazu ![]()
@1985bara co sem četla diskuze, tak právě že se naptají a udělají, no zaštourala ve mě a řekla, jen že mě ted potrápí a opravdu potrápila, na to mi řekla at si to pěkně vydýchám a že se nemám leknout, že budu špinit, no dojela sem do mekáče, je to kousek a první šla na záchod a v trenkách pěkně rudo, ještě, že sem měla nahradní vložku a dojela sem dom a musela sem ji zas měnit a cestou domů, jsem už cítila kontrakce, asi konečně dorazili ti poslíčci, pokud sedím tak to jde, ale jak stoupnu, tak břicho jak šutr a tlak jak prase, ale rodit se nebude, zítra dělá manžel autorizaci na tu polskou mašinu, takže máme jinej program, od soboty at si dělá Eliška co chce, ale rodiče jsme tu zatím my ![]()
@1985bara taky jsem si myslela že na hamiltna musí být souhlas, ale třeba u kamarádky ho udělala gyndařka bez souhlasu a ona jako prvnorodička ani netušila že s ní něco dělá a o co jde. myslela že je to prostě prohlídka. a druhý den odrodila. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat