Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Muf86 píše:
Hlásím, že screening vyšel negativní![]()
![]()
cca 1:14000 (to je dle mudr. dobré)
To je skvělý výsledek, gratuluji ![]()
@alexa37 Helet co ctu v instrukcich,
poslicci pry ustupuji v teple vane, kdyz to poslicci nejsou tak nustoupi. Jinak s tou vodou akorat nevim kdyz krvacis nuu…
@Pady2 myslíš, že by to mohlo být tím, že zítra by měl být termín MS??Tolik se bojím
@alexa37 píše:
@kytka077 já už nechodím ke svému doktorovi, chodím do porodnice na předporodní péči, tam mě hlídají ten tlak a celkově
jo aha, no mě hlídá můj doktor co mě bude i rodit, takže chodim celou dobu na jedno místo, tak mi ani nedošlo, že se to pak nějak mění ![]()
tak hlavně holky držte pohromadě co nejdelší dobu ![]()
@Leňásek27 píše:
@Pady2 myslíš, že by to mohlo být tím, že zítra by měl být termín MS??Tolik se bojím
Leni neboj, já v období normální MS špinila a lehce zakrvácela až do třetího měsíce. Prý to není tak neobvyklé, určitě to bude dobré ![]()
@alexa37 píše:
Holky já bych tu měla asi trochu uklidt, zapla sem zatím pračku a vidím to ještě aspoň na jednu, neli dvě, poperu vánoční ubrusy, ale že to vyžehlím už moc nevěřím
Nuu jestli nechces rodit dnes tak bych je uz ani nezehlila.
Jelikoz to jsou ty pohyby z babskych rad na spusteni porodu jako luxovani, zehleni, zaclony zametani, vytirani, atd. ![]()
@Leňásek27 píše:
Holky, mám pocit, jakobych lehounce zašpinila. Ráno jsem dělala test a zdál se silnější, ale není to stejný test.![]()
Testi vzd stejnym testem a nebo alespon vzdy rano pokud jsi takhle na zacatku. Spineni neni na skodu muze to byt hnizdeni jeste.:-)
@kytka077 kytiii ty chodis uz ted do porodky? tam se zacina chodit vetsinou cca 4-5tydnu pred a driv pokud mas problemy
@1985bara píše:
@kytka077 kytiii ty chodis uz ted do porodky? tam se zacina chodit vetsinou cca 4-5tydnu pred a driv pokud mas problemy
já chodim celou dobu, přešla jsem z IVF jen do jiného patra a doktor co mi to ivf celou dobu vedl, si mě vzal i do prenatální péče a pak mě odrodí
Takže se jen posunuju po patrech. Chodim do Podolí
Tak holky dnešní cukr mám za sebou
Bylo nás tam snad 20, a běželo to jak na páse. Když jsem viděla ty holky jak to do sebe cpou to pití, tak jsem se trochu zarazila
sestra mi to dala a já to na dvakrát vypila ![]()
@kytka077 jo podoli ahaaa
tak to potom chapu, snad budes mit stesti a bude mit sluzbu
, muj gyndar slouzi pondeli kdyz nema ordinaci, ja ho tam pro zmenu nechci i kdyz je uzasnej, je to blby to rict ale pak bych se stydela, kdybych nahodou vyvadela atd ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat