Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kytka077 Zjednodušeně rešeno uvolnění porodních obolů od pánevního vchodu, tím se uvolní hormony spouštějící porod.
Mě se nehodí rodit zítra, to má manžel tu autorizaci, v sobotu má zas Terka ten první ples, tak to mi taky nepasuje, sakra musím Elišce domluvit, že ted se to prostě nehodí, ale třeba tím, že sem nabalila tu kabelu je porod zažehnán, nemít to nachystané tak věřím, že tu nad ránem na rychlo balí celá rodina
@Ruzovytulipan píše:
@alexa37 ty vo. e holka, ty si jasná, dneska večer - zítra rodíš, mě jde z tebe úplně mráz po zádech. nejradši bych ti na sebe dala číslo ať voláš průběh![]()
![]()
jak jen to půjde podávej info!!!
Holky ja vam reknu ze to ted prozivam jako bych mela rodit zitra ja
alex myslim na tebe at to vydrzite do toho vik. Neo do 13. ![]()
@kratjana třaba to ještě rozdýchám
já Elince věřím že mamku nezklame
@Leňásek27 píše:jojo sílí ti
Holky, mám pocit, jakobych lehounce zašpinila. Ráno jsem dělala test a zdál se silnější, ale není to stejný test.![]()
@alexa37 píše:
@kytka077
http://cs.wikipedia.org/…%C5%AFv_hmat
děkujuuuu
Hlásím, že screening vyšel negativní
cca 1:14000 (to je dle mudr. dobré) ![]()
@kytka077 na diskuzi se dovídám, že se málo kde ptají, ono asi bych to nedovolila, co si budem povídat
@Muf86 píše:
Hlásím, že screening vyšel negativní![]()
![]()
cca 1:14000 (to je dle mudr. dobré)
no super! a už je to kus krásnýho mimča ![]()
@kytka077 já už nechodím ke svému doktorovi, chodím do porodnice na předporodní péči, tam mě hlídají ten tlak a celkově
@Leňásek27 nebój, to už není duch, ale čárka:D Vidím to i na malé fotce:D A špinění, to bývá, odpočívej.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat