IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4289
8.1.15 09:24

@Tinkka díky :hug:

• načítám...
8.1.15 09:28

@Tinkka me se Linda pro holčičku taky tenkrát líbila, ale pak mi někdo řekl Linda pin. a a už jsem to nechtěla :mrgreen:

• načítám...
8.1.15 09:31

@Muf86 @Martina225 holky držím pěsti, ať je vše ok!!! :hug: já už včera byla nervózní, doktor jak zpomalenej film, říká tady je jedna ruka, za půl hodiny mi říká, tady je druhá ruka, tak já už nervy jestli jsou dvě. já jsem snad včera poprvé v gennetu narazila na nějakého vo. a. s tím pohlavím, mě i první dítko řekli až na druhém screeningu, protože na prvním to poznat nebylo, ale mudra se snažila. a ten mudr včera ani snahu neměl, to mě štve. nestíhali to, čekala jsem asi 40 min. asi měli narváno jak měli omezený provoz mezi svátkama.

• načítám...
4574
8.1.15 10:15

@Ruzovytulipan Já se hlavně bojím, že mi řekne a tady je to špatný… Z toho mi je úplně blbě. Domlouvám tu perníkovi, že musí bojovat a držet se. Že já se na to taky nevyflákla a ležím tu, jen abych mu neublížila. Když jsem tam volala, jelikož jsem byla v rozmezí od 5-9.1.2015, tak jsem je prosila o čtvrtek, že to si jediný den může vzít přítel dovču, aby mě tam odvezl, že mám zdravotní problémy a sama bych cestu nezvládla. Tak řekla, že ne, že to má narvaný, ať příjdu v pátek. Já tam ale skutečně sama nedojedu je to dost daleko. Pak jsem z dálky slyšela doktorovu manželku, která tam pracuje jako sestra a ptala se, proč chci na čtvrtek a ta sestra, co držela telefon řekla „no panííí se to nehodííí.“ Doktorova manželka řekla, ať mě na ten čtvrtek dá. Jestli však bude mít sestra nějaké sarkastické poznámky i dnes, tak ale ošklivě narazí. :jazyk: :jazyk: :jazyk: ví o mě houby a bude ze mě dělat lemru… Na pana doktora jsem zvědavá, ženský si ho chválí a před sestrama varují. Jedu se podívat na svoje mimi a né na nějakou jeduli :P

• načítám...
7151
8.1.15 10:27
@Ruzovytulipan píše:
@Tinkka me se Linda pro holčičku taky tenkrát líbila, ale pak mi někdo řekl Linda pin. a a už jsem to nechtěla :mrgreen:

A jak se mala jmenuje? Me se Linda libi, jen vaznou ty zdrobneliny tj. Lindicka zni divne. Manzelovi se rika blbe r a me s, takze tato jmena jsme taky vyloucili, no a manzelovi se pak libila Lucie, Katerina, Michaela coz se zase nelibi me. No a Natalka se libi obema, tak je jasno :mrgreen: I kdyz je dost rozsirena, no.

• načítám...
7151
8.1.15 10:32

@Martina225 Presne tak! Nektere sestry jsou fakt hrozne a hlavne neempaticke, ono tedy nekdy nejen sestry, ale i doktori, bohuzel, vid!

• načítám...
4120
8.1.15 10:36

@Muf86 @Martina225 Holky, bude to dobre, drzim palce! :palec: Marti, ty sestry na genetice jsou asi ponekud zvlastni vsude. :roll: Na nas tedy byly mile, sli jsme teda 45 minut po terminu, ale nejlepsi bylo, kdyz jsem doma cetla zpravu. Samej nesmysl! Napsali jinou mutaci krve, nez mi u nich predtim prokazali, dedecka uz pohrbili apod. :cert: Vzniklo to asi tim, ze jedna to s nama prochazela a zapisovala rucne a druha to pak po ni asi nemohla rozlustit pri prepisovani do PC a napsala mi tam kraviny. Trochu divnej system. Vcera jsem tam volala a maji mi poslat opravenou. Svemu gyndarovi jsem to do toho rucne prepsala.

• načítám...
5108
8.1.15 11:28

Holky tak mi už se cpem s Elčou v mekáči a asi naposled na dlouho.Tlak byl ukázkový až sem hleděla, ale zachránila mě asi jen ta rýma od porodu. V sobotu nás chtějí vidět a asi vezmu i tašku, protože Eli už má 3 a pul kg tak ji popoženou ven, jinak dneska mě paní doktorka pěkně proštourla až màm v gatích červeno.

• načítám...
8.1.15 11:34

@alexa37 ty jo 3,5kg…tak to je krásně propečená…no budeme tu hodně netrpělivě vyhlížet info :mrgreen:

• načítám...
3422
8.1.15 11:50

@alexa37 tak to si ten mekáč pořádně užij :palec: A doma hodně odpočívej, aby se Elišce nezachtělo po tak jemném vyšetření na svět. Mohla by si rozmyslet toho 13. a to by bylo škoda. :mrgreen: Jinak krásná váha, gratuluji, jsi dobrá pekařka :potlesk:

• načítám...
4247
8.1.15 12:14

Holky nekoupil by odemne někdo femibon vitamíny…já je nestihla dovibrat a mám dvě krabičky a druhé dítě bych chtěla až za 2 roky…

• načítám...
4803
8.1.15 12:16
@alexa37 píše:
Holky tak mi už se cpem s Elčou v mekáči a asi naposled na dlouho.Tlak byl ukázkový až sem hleděla, ale zachránila mě asi jen ta rýma od porodu. V sobotu nás chtějí vidět a asi vezmu i tašku, protože Eli už má 3 a pul kg tak ji popoženou ven, jinak dneska mě paní doktorka pěkně proštourla až màm v gatích červeno.

teda super, krásná váha, tak to už se těšim, že třeba příští týden tady budem mít přírůstek :palec:

• načítám...
10554
8.1.15 12:18
@Martina225 píše:
Ja ji nasla, az ted :-). Ti povim, tu bych pomuchlala ;-) :-*

jo nekdy byva i muchlaci, hlavne po ranu kdyz ji vzbudis :-)

• načítám...
10554
8.1.15 12:21

@alexa37 mamo nedelej chute, ja tu od pondeli hucim do martina at mi ho priveze, jezdi kazdej den okolo zmetek jeden :-D,,,jinak elca je opravdu kus baby, primo si rika o to aby vykoukla ven :-)

• načítám...
10554
8.1.15 12:30

Holky,,,dneska jsem se obetovala a nejela domu po krvi jako vzdy a pak odpo k dr,,sestra mi prozradila ze tam dopo bude jina dr, ke ktery jsem chodila predtim, ale je to primarka a moc uz hem. ambulanci nedela, protoze ji je potreba jinde, tak jsem prosedela v cekarne az do 10,30 ani jsem se nehla a cekala az na me prijde rada :-D…noo takze dr na me koukala kdyz jsem ji rekla ze tam chodim kazdy tyden a dr mi da injekce jen na tu dobu a porad ze na me huci i s tema vysledkama atd, takze se na me jen tak podivala, zasmala se a rika : koukam ze vam napsal silnej fraxik (s doplatkem 100,–na krabicku), takze vam napisu slabsi a bez doplatku, ale budete si pichat 2× denne, stejne je to lepsi, nez naraz takovou dardu si pichnout, takhle budete mit konstantni hladinu, crp je zvysene ale ne vysoke, takze to nebudeme resit, jen vam doporucim do spodniho pradla si davat silnejsi vlozku abyste byla v teple tam dole, vit. b 12 mi opravdu chybi ale ne tak markantne a mam pouzivat stale b-komplex a ne injekcne, zelezo mi take chybi ale miminku pry staci to si vezme co potrebuje - zaver : vyfasovala jsem 10× krabici fraxiku bez doplatku, budu pichat po 12h do porodu po porodu jen jednou a v sestinedeli si mam zavolat na kontrolu..JA JSEM TAAAK STASNA ZE TAM NEMUSIM ale toho blba jsem potkala na odchodu akorat si sly menit ordinace, kdyz me videl s dr byl tak slizce milej :poblion:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+