Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marketa.pipa zadnej horor vid, mezi maminkama koluje hororova povidka a pritom to neni ani nic uzasnyho ani strasnyho ![]()
@1985bara píše:
@kytka077 jo podoli ahaaatak to potom chapu, snad budes mit stesti a bude mit sluzbu
, muj gyndar slouzi pondeli kdyz nema ordinaci, ja ho tam pro zmenu nechci i kdyz je uzasnej, je to blby to rict ale pak bych se stydela, kdybych nahodou vyvadela atd
my jsme domluveni, že to spolu naplánujem a v terminu si nebude brát dovču a bude na mobilu, tak snad to klapne ![]()
@1985bara taky si myslím že to není nic hrozného, možná kdo nesladí tak to má těžší
ale moc sladké to nebylo spíš takové trpké ![]()
@Leňásek27 JJ, to tu také píšou, že zašpinily v době MS a pohoda. Neboj a věř!
Holky moc dekuju za gratulace. Zitra jdu ke sve doktorce, tak jsem zvedava jestli mi daji prukazku…
http://m.youtube.com/watch?…
Holky, je to dojak. Vyvoj mimca v brisku. ![]()
@Muf86 Tak to uz by i mohla, clovece.
Ja uz tam mam zaznamenany 3 kontroly, vysledky krve, zubare a v utery jdu kvuli razitku k obvodni.
Ahoj holky koncem ledna jdu na roztazeni delozniho hrdla a laparoskopii mame za sebou jedno IVF a 2× KET 1KeT uspesny bohuzel ve tretim tydnu potrat dalsi neuspesny.Byla jste nektera na roztazeni a pomohlo to
@Leňásek27 děvče žádne bojím bojím, vyvoláš tu akorád paniku a já mám před porodem a paniku ted opravdu nepotřebuji ![]()
@Leňásek27 určitě je všechno dobré maminko
, mimísek se uhnizďuje a maminka musí o sebe víc pečovat, odpočívat a myslet na něco pěkného
. Jinak krásně se Ti to vyvíjí //, držím moc a moc palečky ![]()
@Leňásek27 nestahuj gate, brod je jeste daleko, vse bude ok, uvidis ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat