IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4289
9.1.15 10:54

@alexa37 to ksem teda zvědavá jak tohle dopadne :lol: :think:

• načítám...
4289
9.1.15 10:58

Můžu se zeptat jaký máte názor? Shodli jsme se s přítelem na tom, že o IVF nikomu říkat nebudeme, aby se nás lidi neptali jak to dopadlo a pod. Když jsme našli // na testu, tak jsme se shodli na tom, že to nebudeme nikomu říkat, že počkáme co nejdéle to půjde.
Teď jsem po I.trim.screeningu kde bylo vše OK a přítel to stále říkat nechce… já mám ale strach, že to na mě lidi už poznají… co myslíte vy?

• načítám...
9.1.15 11:05

@Muf86 no ona Elis vlastně nemůže ven…chudák asi zjistila, že má problém jako většina žen. NEMÁ CO NA SEBE!!!

• načítám...
5108
9.1.15 11:17

@Muf86 holka v tom ti neporadím, o nás se vědělo co podstupujem, jak okolí tak v práci, pracujem oba u ČD, já jako vlakvedoucí a manžel strojvedoucí a tak pracujem se stejnýma lidma a kvůli volnu, bylo pro nás lepší to v práci říct, pak nebyl problém přehodit směny, manžel to řekl později až na mou radu, at to řekne vedoucímu, co a jak, aby si nemysleli, že si vymrčuje volno jen tak a nebyl nikdy problém, když jsme potřebovali změnit směnu a tak všeci věděli i výsledek hned, dokonce se manžel ani netajil, že má špatný spermiogram, ale komu to řekl a neřekl nevím, já ctila, že to je asi pro muže citlivé téma a tak sem jen říkala, že to je následek té mé hruzy v roce 2011,při tom zánětu kdy sem přišla o vaječník moc nechybělo a nebyla sem tu, měla sem tenkrát už břicho plné hnisu a věděli to všichni co se stalo, protože sem šla k doktorovi rovnou z práce a viděli jak sem vypadala a tak nám i dost jak mojich tak jeho kolegů fandili

• načítám...
5108
9.1.15 11:20

@slunce.v.duši ano Elis je chudera, tolik hader co má ona, nemá zbytek rodiny dohromady :lol: asi bych měla fakt odjed, nebo zvažuji, že ji přebalím tašku na cestu domů :lol: už sem to minulej týden probírala, že vezmu jinou kombinézu, ale skončila sem u té původní :lol: jen aby ji 56 byla, asi si to nechám dovést dřív a ozkouším to, nerada bych, aby jela Ela dom s rozpáranýma zádama, že to jinak neoblekla :lol:

• načítám...
6639
9.1.15 11:29

@Muf86 My o ivf taky neříkáme, ví to jen moje nej kamarádky..Tak kdy to řeknete je na vás, ted v zimě bříško schováš do volnějších svetrů, ale od toho 17 týdne už se bude rýsovat, no :nevim:

• načítám...
1018
9.1.15 11:39

Ahoj holky, hlásím návrat ze screeningu. Proklepli nás teda důkladně, rodokmen, vyjmenovat všechny moje tetičky a strýčky a jejich nemoci a jejich děti, to byla fuška. :-) Jinak mi udělali UTZ, prcek se krásně hýbal, NT v pořádku, ale přesto mi kvůli věku doporučili amnio. Takže jsem objednaná na 6.2. hned ráno. stejně jsem s ní víceméně počítala. Chci mít fakt jistotu a je to prý na 100%, nejen Dawn a ostatní, ale i ty méně známé syndromy. Takže mi ani krev nebrali (stejně by vyšla blbě asi kvůli věku, takže jsem ráda, že mě nestresují už dopředu) a 10. února bych měla vědět, jak to s námi teda konečně bude. Jo, a vypadá to na kluka! :pankac: Zatím teda, já chtěla holčičku, ale nejsem v postavení, kdy si můžu vybírat, že… :mrgreen:

• načítám...
1018
9.1.15 11:41

@Muf86 Já už to budu muset v práci říct, protože bych docela uvítala už těhu kalhoty. Takže to příští týden bouchne, ta bomba. To zas bude dotazů… :zed:
Navíc si stejně budu muset aspoň na chvíli vzít PN kvůli té amnio, takže už je v mém případě asi na čase. :nevim:

• načítám...
7048
9.1.15 11:43

@kytka077 a holky co jste měly minimálku :zed: :zed: pomoooc :zed: Ženy jsem doma z Gennetu uplně v prde.. :zed: v týdnu mi došel obávaný papír ze sociálky že marodit můžu max do 4.3 no říkám si pohoda na minimálku to ještě dá, dr. ho dostala taky a vzhledem k tomu že není žádný lékařský důvod abych byla doma tak mi ji ukončila :zed: :zed: :zed: no jsem v prd… jen z představy že se mezi ty čarodějnice musím vrátit, počítám že vyberu dovču a pak pracák, ale někde jsem četla že jak jdeš na rodičák z ÚP tak nemáš těch 7tisíc ale jen 4tisíce to by nás položilo :cert: :cert: už jsme do Gennetu navozili téměř všechny úspory :zed: :zed: :zed: nevíte jak to je??? Příští týden jdu na pohovor myslím že mě vezme ale jako sestra v terénu budu určitě tahat těžká břemena a budu potřebovat taky volno na sono OPU a atd, takže to znamená lhát :nevim: :nevim: :nevim: nevím co bych měla vymyslet že mi je???
No Kyti a hlavně jsem vnímala je clostík od 3dne MS ráno večer jeden :nevim: jek jsi to měla ty? Ani jsem se nezeptala jestli mám brát inofolic jak mě zaskočila a nenechala jsem si napsat adidum folikum :zed: prostě jsem vystresla s té neschopenky a nevnímala co me říká tak prosím poraď :?: :?:

• načítám...
5108
9.1.15 11:44

@Smajlinka123 gratuluji k dobrým výsledkům a k chlapečkovi :potlesk:

• načítám...
4120
9.1.15 11:44

@Smajlinka123 Tak to je dobre. Verim, ze vse bude v poradku, drzim palce! :kytka: A vitej do klubu maminek, co budou mit zrejme chlapecka, i kdyz by o neco radeji holcicku. No, uvidime v tom 21. tydnu na utz, zda se to potvrdi. Jinak znam i priklad, kdy dle utz doktori celou dobu tvrdili kluka, ale narodila se holcicka. :lol:

• načítám...
1018
9.1.15 11:46

@alexa37 díky, trochu to musím zpracovat, přecejen jsem byla přesvědčená (nevím proč) o holčičce. :mrgreen: Zase to má tu výhodu, že ségra má taky kluka, tak třeba si budou rozumět a nemusím nic kupovat, výbavu jsme podědili… :mrgreen: A manžel říkal, že když vidí ty holky v pubertě (je učitel na SŠ), že je rád za kluka. :mrgreen:

• načítám...

@hačilka jen tak se tě dovoluju zeptat, nebudeš potřebovat gonal? dám zdarma, mám doma dvě pera, v jednom je zbytek asi 75 jednotek, druhý asi 400 jednotek. furt v ledničce. nebo co je minimálka? jestli vůbec něco pícháš?

• načítám...
6639

@hačilka Je to bohužel pravdla, protože když budeš vedena na ÚP, tak musíš jít na mateřskou na 4 roky.. :nevim:

• načítám...
5108
9.1.15 11:47

@hačilka mě včera dali letáček v porodici jak to je s dávkama, hned to sem hodím

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+