Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši viděla jsi tento?http://www.detatko.eu/Kocarky/Navington/ ![]()
@Smajlinka123 já si zas říkala, že když zvládla ty misky a to vše, že to musí být silné a zdravé embryo, ale to co jsi psala sem taky někde četla, ale uvidíš, že bude vše jak má, mě teda nenapadlo ani zapochybovat, toto bylo vyšetření s kterého sem neměla vůbec strach, já se na něj spíš těšila, že se dovím co to čekáme
@jahoda 2 Eliška se nikam necpe, ted mi sice trošku začlo tvrdnou bříško, ale to není u mě žádná novinka a jak sem byla na záchodě, tak kousek zádky šlo ven, ale zádka může jít po kouskác i 6 týdnu před porodem, takže mě to nechává chladnou, honem vyžehlím, pak si dám smažák a na večeři si udělám ěpageny s nějakou smetanovou majdou a budu odpočívat
@Smajlinka123 ne já beru creening, ale kdyby mi to doporučili tak jdu bez rozmyšlení, se divím, že mě ji nedělali, je mi 38
@Tinkka tak je to hlen, teda spíš kousky hlenu hnědé barvy, ale co sem četla, může být i prej žlutá, já ji mám hnědou, jako když jdou očistky, chrání vlastně dělohu v době těhotenství před vniknutí infekce
Tak mám vyžehleno, ještě kdybych stihla i to co sem prala ráno vyžehlit, at mám doma poklizeno než odfrčím
@alexa37 Dik za info. Alex, ty fakt vydrzis do toho 13.ledna, verim tomu!
@Muf86 píše:
Můžu se zeptat jaký máte názor? Shodli jsme se s přítelem na tom, že o IVF nikomu říkat nebudeme, aby se nás lidi neptali jak to dopadlo a pod. Když jsme našli // na testu, tak jsme se shodli na tom, že to nebudeme nikomu říkat, že počkáme co nejdéle to půjde.
Teď jsem po I.trim.screeningu kde bylo vše OK a přítel to stále říkat nechce… já mám ale strach, že to na mě lidi už poznají… co myslíte vy?
My to do 1.screeningu rekli jen rodicum a jedne kamaradce. Po screeningu uz jsme to rekli a ja i v praci
@hačilka píše:
@kytka077 a holky co jste měly minimálku![]()
pomoooc
Ženy jsem doma z Gennetu uplně v prde..
v týdnu mi došel obávaný papír ze sociálky že marodit můžu max do 4.3 no říkám si pohoda na minimálku to ještě dá, dr. ho dostala taky a vzhledem k tomu že není žádný lékařský důvod abych byla doma tak mi ji ukončila
![]()
![]()
no jsem v prd… jen z představy že se mezi ty čarodějnice musím vrátit, počítám že vyberu dovču a pak pracák, ale někde jsem četla že jak jdeš na rodičák z ÚP tak nemáš těch 7tisíc ale jen 4tisíce to by nás položilo
![]()
už jsme do Gennetu navozili téměř všechny úspory
![]()
![]()
nevíte jak to je??? Příští týden jdu na pohovor myslím že mě vezme ale jako sestra v terénu budu určitě tahat těžká břemena a budu potřebovat taky volno na sono OPU a atd, takže to znamená lhát
![]()
![]()
nevím co bych měla vymyslet že mi je???
No Kyti a hlavně jsem vnímala je clostík od 3dne MS ráno večer jedenjek jsi to měla ty? Ani jsem se nezeptala jestli mám brát inofolic jak mě zaskočila a nenechala jsem si napsat adidum folikum
prostě jsem vystresla s té neschopenky a nevnímala co me říká tak prosím poraď
![]()
Ahoj Haci, ja myslim, ze z UP musis totiz na materskou na ctyri roky a proto mas jen ty ctyri tisice. Ale taky vim, ze se to nedavno menilo, protoze jsem posilala nasi mzdovou na skoleni. Ta prisla s tim, ze mas stanoveno 220.000 a sama si reknes kolik mesicu chces. Tj. ani uz nemusis rict jenom dva, tri nebo ctyri. Ale jestli to plati i kdyz jsi na UP, to si nejsem jista. Zkusim ti to zjistit.
Jinak clostik jsem brala presne jeden rano, jeden vecer od 3.dne MS a taky jsem od toho dne pila zaroven kontryhel na to zvyseni sliznice. Pak jsem mela prednison nasazeny uz par tydnu predtim kvuli zvysene imunite, listovku a vit. D od endokrinologa. Ten se da normalne koupit. Jak mi nabehla ovulace, tak v den odberu vajicek uz jsem kontryhel prestala pit, pak uz by se nemel.
@Smajlinka123 píše:
@Leňásek27 37, v době porodu 38, PGS ne, riskli jsme to a ani nám to nenabízeli… bylo to poprvé víš, takže možná, kdyby se to nevedlo, tak by nám to doporučili potom…
Me je za chvili taky 38, budu rodit po narozkach a mela.jsem vsechno dobry, creening pry super 1:20.000 a plodovku nechteli. Naopak rikali, ze by to byl zbytecny risk…
Jinak holky test cukrovky mam za. sebou a vubec to nebylo nic hrozneho. Vzali mi krev, pak jsem vypila 3dcl sladke vody, jako preslazeny sprite bez bublinek, po hodine moc a krev a za dalsi hodinu znova. Mohla jsem pit cistou vodu jinak nic. Jen me pobolival zaludek a krucela jsem na celou mistnost, ja bez snidane ani ranu ![]()
Pak poradna a uz mel Dr. vysledky, pry idealni. Cipek dlouuuhy a pevny, vody akorat, placenta vepredu. Jooo a porad nemame Karolinku potvrzenou, ukazovala prdelku a odmitala se hnout ![]()
Odhad je 34cm od hlavy k pate a podle velikosti pry asi 820-830g. Tolik zpravy z bojiste ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat