IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6639
9.1.15 11:57

@Ruzovytulipan No každý mi říká, že já budu mít chlapečka.. Jako je pravda, že mám teď nejhezčí pleť za poslední roky, tak asi fakt kluk :nevim: :mrgreen: Ale je to fuk, hlavně, když to bude zdravý..
V pondělí už to budu vědět..

• načítám...
7048
9.1.15 11:58

@Smajlinka123 Jo holka teď to vidím jak nikdy :zed: :zed: a to jsem začínali s IVF v 38letech :zed: :zed: :zed:

• načítám...
9.1.15 11:59

@hačilka no ale jsou tu diskuze, že jde udělat rodičák na manžela, pokud má odpracováno a pak bys měla tu klasickou 3letou. podívej se tady na emimi, co je k tomu potřeba aby to tak šlo. a nebo zkusit jiného rozumnějšího lékaře a marodit na jinou diagnozu (třeba psychika v prdeli, což máš) a nechávat si to prodlužovat přes komisi. :think:

• načítám...
5108
9.1.15 11:59

@Smajlinka123 my chtěli chlapečka, holčičku už máme doma a manžel chtěl synovi předat své zkušenosti strojvedoucího, ale už jen slyším naše Elišátko a prostě už je mu jedno, že to není Jožáček po něm, ale Elišátko, prej i holky už dělají strojvedoucí, toho se hrozím, já už vidím jak ji cpe v peřině na lokomotivu a jak holka umí dřív ovládat lokomotivu jak chodit a používat nočník :mrgreen:

• načítám...
9.1.15 12:01
@ta Mišel píše:
@Smajlinka123 Tak to je dobre. Verim, ze vse bude v poradku, drzim palce! :kytka: A vitej do klubu maminek, co budou mit zrejme chlapecka, i kdyz by o neco radeji holcicku. No, uvidime v tom 21. tydnu na utz, zda se to potvrdi. Jinak znam i priklad, kdy dle utz doktori celou dobu tvrdili kluka, ale narodila se holcicka. :lol:

a proto mam na půdě dvě bedny růžového, kdyby se tam ta buchta ukázala :mrgreen: i když ty mega koule jsem nemohla přehlédnout ani já…

• načítám...
5108
9.1.15 12:02

@Lasislava1 to sem si taky myslela a je to buchtička, plet v těhotenství je pěkná, protože je tělo víc prokrveno a pokožka se vytahuje přibíráním, ani vlasy nepadají, ale po porodu to vlasy doženou :,(

• načítám...
7048
9.1.15 12:03

@slunce.v.duši No manžel je jednatel firmy bez příjmů 8o 8o 8o
No právě že by mi to dalo krásně jak bych měla vysledek minimálky tak bych buď mazala do nové práce nebo bych žádala :cert: kruci jak to že ti to pustilo prde.. já už 2× přepisovala, jíný dr nevím obvodní je dobrá ale já jsem špatný lhář nevím co bych vymýšlela a s hlavinkou bych asi musela k psychoušovi :think: :think: :think:

• načítám...
3422
9.1.15 12:06

@Smajlinka123 Tak to jsme na tom stejně, taky mi je 37 a kdyby to vyšlo, tak si mi mi nadělám k 38.narozkám. Ale nám nabídli genetiku hned, máme prý dobrou kombinaci pojišťoven. Bohužel tím prošlo pouze jedno embryo a to mám u sebe :) Tak držím pěsti, aby vše bylo o. k. a gratuluji k pindískovi :hug:

• načítám...
5108
9.1.15 12:07

@Smajlinka123 kdyby mi to doporučili tak bych taky šla, taky jsme byli rozhodnutí, že bud zdavé dítě, nebo nic, máme oba časově náročnou práci co máme navíc oba moc rádi a představa, že se já nebo manžel vzdáme práce u nás nepřichází v úvahu

• načítám...
9.1.15 12:13

@alexa37 můj muž očekává že ze syna bude milovník staré rockové klasiky, bude perfektně ovládat hru na bicí a další hudební nástroje, neb manželova rodina je hudební. taktéž bude ovládat základy folklorního tance, vystuduje nejméně dvě vysoké školy, stáž v zahraničí a vůbec bude dle jeho mínění zcela dokonalým jedincem :roll:

tak jsem mu řekla že při našem štěstí sotva vyleze základku, bude mít dvojky z chování, v mamahotelu bude bydlet ještě v 35letech, bude mít hudební hluch po mě, taktéž taneční prkno bude po mě a blbý bude na jazyky taky po mě a navíc to bude gay… :pankac:

takže vaše mladá slečna strojvedoucí je myslím víc jak v pohodě :mrgreen:

• načítám...
9.1.15 12:20

@hačilka já jsem ze začátku marodila na vyčerpání a kolaps organizmu. ale to jsem fakt měla. když pak vyhrožoval že už mě pošle do práce, tak jsem nic hrát ani nemusela. byla jsem tak vystresovaná z té představy, že jsem se mu tam sesypala a rozbrečela. tak uznal že tohle nemá smysl, že by mě tam stejně měl za chvilku zpátky. a toho cvokaře jsem i sama chtěla, ale mudr mi to nakonec vymluvil.
jinak říkal že pokud bych ke cvokaři chodila, tak by to šlo přes něj jako praktika a on by vystavoval lístky na peníze, tím pádem by o tom nikdo nevěděl. cvokař by mu psal zprávy, on by byl krytý a všichni spokojení. aspoň tak to bylo naplánováno, pokud by mimino nevyšlo :think:

• načítám...
7151
9.1.15 12:27

@Muf86 Jako myslíš v práci? Já bych to asi v práci řekla, aby s tím počítali. Jinak ostatním, pokud by se přímo zeptali, tak bych řekla pravdu.
Já jsem to v práci říct musela, aby se nedivili při dlouhé PN, takže tam to vedení ví a kolegyně taky, mám výborné kolegyně, které mě držely palce. Naši to také ví od začátku, jen manžel to rodičům říct nechtěl, takže oni jsou na tom, že to bylo přirozeně. Kamarádky to také vědí, já jsem s tím neměla problém to říct, že chodíme na IVF, dneska už běžná věc, takže no problem :mrgreen:

• načítám...
7048
9.1.15 12:32

@slunce.v.duši uvidím možna se tam stavím jde jen o pár dní vždyť 20 má být MS tak nevím kolikátý den cyklu u minmálky bude OPU ale víc jak 14 to nebude :think: :think: :think:

• načítám...
4289
9.1.15 12:37

Před oběděm se mě kolegině zeptala jestli nejsem těhotná 8o 8o 8o že mám prý břicho!!! 8o 8o Šla jsem s přítelem na oběd, tak jsem mu to řekla a na mé naléhání jsme se nakonec domluvili, že to řekneme rodičím již tento víkend ;)

• načítám...
5108
9.1.15 12:37

@slunce.v.duši tak Eli taky nemá v genech kdo ví co, hudební hluch máme oba, manžel ten netancuje vůbec, co se jazyků týká, tak to by Terka mohla vyprávět jak jsem obratná ve vyslovnosti těch pár slovíček co sem si dokázala zapamatovat, já vždy argumentuji, že sem čech a čtu jak je psáno a ta známka z chování, tak pokud bude Eliška po mě, tak na rodičáky odmítám chodit, protože já měla dudku na každé čtvrtletí a jednou se mi dokonce zadařila hnedle 3 z chování, samo, že neprávem :mrgreen: ale zas bude mít holka prořízlou pusu a ve světě se neztratí, ale já bych řekla, že je pecivál po tatkovi tak to nejsou taky kdoví jaké vyhlídky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+