IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9.1.15 12:37

@hačilka já furt nechápu, proč tě nenechala doma do toho termínu v březnu. však ten papír je jen informativní. mě to přišlo taky, stejně tak mudr…a ona nad tím jen mávla rukou, že buď se to prodlouží a nebo by se pak marodilo (sice bez nemocenské) dál a nebo se to ukončilo. zbytečně to zkomplikovala :cert:

• načítám...
6639
9.1.15 12:40

Holky prosím vás jaký kočárek jste koupily nebo jaký máte v plánu koupit?

• načítám...
6770
9.1.15 12:43

@hačilka Tak to je masakr, proč to nenechala do března, když ví, že jdeš na minimálku? A nepomohla by Ti obvoďačka? Že bys onemocněla třeba se zády? A kolik máš dovči? To je tedy hnus! Držím pěsti!

• načítám...
5108
9.1.15 12:44

@marketa.pipa já mám bohemia line, četla sem na něj i dobré recenze a ani nebyl drahý

• načítám...
7048
9.1.15 12:44

@slunce.v.duši Ona končí ke konci měsíce :zed: takže už k ní nepujdu tak asi chtěla mít vyřešeno :nevim: :nevim: navíc končí patrně ve zlém tak asi chtěla mít vše jak má být :zed: :zed: :zed:

• načítám...
9.1.15 12:48
@marketa.pipa píše:
Holky prosím vás jaký kočárek jste koupily nebo jaký máte v plánu koupit?

joooo tak to kdybych věděla :think: každopádně chci nějaký jogger. vypsala jsem si x vyhlášených značek a typů a začneme to objíždět a rozhodovat. což je něco pro mě i manžela. on je nerozhodný a já mam pocit že potřebuju všechno. a oba nesnášíme nákupy. je mi předem líto prodavaček. :roll:

• načítám...
9.1.15 12:52

@hačilka jo to je ta z caru…už chápu. nevim proč, ale myslela jsem že se bavíme o klasické gyndařce, tak jsem nechápala. hm škoda že to udělala tak ukvapeně, mohla ses domluvit s praktikem nebo gyndou aby si tě jen převzali a jelo by se dál. a nějaká nic neříkající diagnoza by se vždycky našla. ale ono se dá neschopnost nějak znovuobnovit. jakoby to ukončení „stornovat“. někde jsem to tu taky četla.

• načítám...
6639
9.1.15 12:57

@alexa37 ten není špatný :think:

• načítám...
6639
9.1.15 12:58

@slunce.v.duši no to mi povídej já nevím a muž už vůbec ne :roll:

• načítám...
1018
9.1.15 13:23

@alexa37 Právě, já už radši věřím doktorům a radši na tu amnio půjdu, protože jak se znám, do porodu by mi v hlavě znělo - co kdyby… Tak to radši risknu teď a pokud to vyjde vše OK, budu mít klid. :palec: Navíc doktorka říkala, že při IVF je větší riziko chromozomálních vad už jen proto, že vajíčko nezraje od začátku v těle a že spermie je vybraná uměle, takže i proto jsem se rozhodla takhle.

• načítám...
1018
9.1.15 13:25

@Muf86 Na mě už je to taky vidět, kolegyně v práci, co to ví, říkaly, že se mi změnila postava, že je to nepřehlédnutelný. Naštěstí jsou všichni slušní a neříkají mi, že jsem přibrala - ti co nic netuší. :mrgreen:

• načítám...
12488
9.1.15 13:27

Gratuluji všem co mají pozitivní výsledky. :dance: :dance: :kytka: @alexa37 Jsi ještě v celku? :lol: :dance:
Mě se práve hrabe čímsi na jedné straně v močovém měchýři až to lechtá a na druhé straně v žaludku až mi lezou červy. :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
1018
9.1.15 13:27

Jinak se holky musím pochlubit, jak jsem „vyrostla“ - ze 75A mám 80B, od pupíku po klíční kost vypadám jako patnáctka. :pankac: Takový krásný prsa… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem říkala, že mě musí manžel vyfotit, abych měla památku na to, jak jsem kdysi vypadala… :lol:

• načítám...
6639
9.1.15 13:28

@Muf86 Abych řekla pravdu, já už taky mám, minulý pátek ještě nic a tento týden mi to nějak vystouplo.. :think: Není to brzo ve 14 týdnu? :nevim:

• načítám...
12488
9.1.15 13:28

@slunce.v.duši viděla jsi tento?http://www.detatko.eu/Kocarky/Navington/ :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+