Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil píše:
To jo, to mi také říkalaRodičák 9 měsíců vyšší, pak pokles. Já ti dnes dostala nalejvárnu a to jsem si jen chtěla něco ujasnit
![]()
![]()
No hlavne oni to rikaji obcas tak nesrozumitelne, ze to je sranda. Ja kdyz to v praci ctu, tak potrebuju obcas preklad od nasi pravnicky
A nejlepsi jsou na financaku, kdyz vyjde novela a ja tam volam s dotazem, ze neco uz zacalo platit a jak to teda je a pani mi rekne: no to sice plati, ale minist. financi nam neposlalo metodicky pokyn, tak my nevime, jak to mate mit a jak to mame kontrolovat
![]()
@kytka077 Přesně, mě si předávaly jak horký brambor a skončila jsem až na Generálním ředitelství Úřadu práce.
![]()
@Smajlinka123 tak hlasim, ze pas je zabrany. Kdyby si to rozmyslela a nelibil se, napisu ti
@Ecil No to jsi škovný zvěd
škoda že jsi se nezeptala na ten malý příjem
abych si zbytečně nehonila triko neb mámá mi ofiko plat psala 7400 čistého
![]()
@Ecil A jak jsi to vymyslela s Tvoji materskou, jestli muzu byt tak zvedava? Pujdes na ni v den porodu? ![]()
@Smajlinka123 Ahojky…me poslali na amnio kvuli veku. V dobe porodu mi bude 35.
Ja byla rozhodnuta ze to odmitnu. Jeli jsme s manzelem do Gennetu. Kdyz jsme sedeli v cekarne tak tam byla maminka s mentalne postizenou holcickou. Donutilo mne to jeste jednou se zamyslet.
Uprimne nas boj byl tezky dlouhy a ja bych nedalastarat se o tak postizene dite. A davat dite do ustavu tak na to nemam srdce. Tudiz jsme amnio podstoupili.
Odber vubec nebolel. Deset minut uplne v pohode. Ale pak to byl zazitek. Behem cesty jsem mela velke bolesti.
Ty neustoupili tak mne treti den na to hospitalizovali. Vse se srovnalo.
No nejhorsi na tom vse je kdyz si volas o vysledky. Dusicka v Tobe skoro neni. Ale nastesti u nas vse dobre dopadlo. Samozrejme Te nechci strasit. Ty komplikace jsem mela mozna jen diky tomu ze mam za sebou tolik operaci. Take jsem mela strach z rizika potratu ale rikaji ze to se vetsinou stava starsim zenam ktere maji problematicke tehotenstvi. Krvaceni apod.
Niceho se neboj. Ma rada je takova - na to vysetreni jed autem a urcite s ridicem a po vysetreni nejkratsi cestou domu a dodrz dva dny na luzku. Je to sice opruz ale tohle jenutne.
Drzim palecky…
Holky a kolik tedy budu brat. Kdyz jsem v ochranne lhute a pujdu na dva roky?
@Jana Vajnerová Jani, Tobe ale vysly spatne krevni testy pokud se nepletu, vid. Proto Te to navrhli, ne? Hlavne, ze je vse v poradku po tolika komplikacich ![]()
@Jana Vajnerová @Tinkka holky moc díky. No u nás zatím všechno plus mínus v pohodě. Jen se začínám bát toho císaře. Mám ho indikovaného kvůli té plastice dělohy jenže půl roky mi všichni všude tvrdily že když beru léčebné dávky Clexanu nebo Fraxiparinu tak rozhodně nesmím rodit ve spínání že tam je vyšší riziko spinálního hematomu a když jsem se tedy smířila s celkovou tak najednou by spinál měl být v pohodě… nevím co si o těch doktorech myslet
Jani kvůli čemu to máš infikované ty? Taky nějaká jizva na děloze že?
@kovarovakobyla Koukam,ze uz jsi pekne daleko 32tt, vid. A jsi doma nebo chodis do prace? A kolik jsi pribrala a jaky ma mala odhad vahy ve 30tt? Musim Te rychle vyzpovidat, nez nam zase uteces
K tomu cs Te neporadim, snad jen si obehat vice odborniku a zjistit jejich nazory na vec!
@Tinkka píše:
@Ecil A jak jsi to vymyslela s Tvoji materskou, jestli muzu byt tak zvedava? Pujdes na ni v den porodu?
Dřív určitě ne, déle to zase nejde
Ještě fakt nevím, jak to celé udělám, potřebuji ještě z toho úřadu potvrdit jeden právní výklad a podle toho se rozhodnu. Ale zatím jsem na ní nenastoupila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat