Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 drzim palce i s jozinem
, hlavne ze uznaly ze byste se trapily obe, tesim se na dalsi infosky
![]()
@Tinkka ne ne dneska, nebudu v narkoze, tak to není takový problém
@Tinkka to te umrtvi jen od pasu dolu, jinak jsi v bdelem stavu a komunikujes s personalem, daji ti i mimco hned na prsa, kdybych sla cisarem tak si taky zvolim tohle
@Alexandraf @hačilka jj presne a hlavne jsi pry i cilejsi, nez kdyz te oblbnou celou, kdyz si zazadas, melo by jit i to ze je s tebou i partner, ale u nas bohuzel to nejde, az po samotnem vykonu ho k tobe pusti
@1985bara aha,tak to jo, to je sikovne! Ovsem nevim, jak bych to psychicky davala, vedet, ze mi kuchaj bricho, i kdyz nic necitis, ale ten pocit, no. Ale ta vyhoda, ze hned vidis prcka je super, to jo!
@1985bara
Jj, cetla jsem, ze nekde u tebe muze byt i muz
to je taky dobry.
Jen nevim, jak je to u nas. Musim to vsechno zjistit, az tam budu chodit ![]()
Ja uz se tak na ten duben tesim
zvlast, kdyz vidim, jak uz se zaciname rozrustat ![]()
@Tinkka ja uz jen pro ten pocit ze jsi hned ‚cila‘ pro miminko, kamaradka to takhle taky pri prvnim chtela, ale bohuzel musela pod celkovou a mimco dostala az za dva dny, protoze jim kolabovala s tlakem pri druhem uz chtela jen spodek, ale nastesti sla druha prirozene ![]()
@Alexandraf muj chlap by tohle nedal, takze ja bych se priklanela k tomu aby prisel az po zasiti ale k samotnemu zakroku i kdyby mohl tak bych mu nechtela udelat sok na cely zivot, on uz takhle trpi syndromem bilych plastu a to ze dokazal chodit se mnou do caru a byt na pokoji po opu atd tak je uspech a jsem na nej za to pysna
Alex držím pěstí. Myslím na vas. A těším se na nové info. A na FOTA
![]()
Tak Eliška se narodila 17.02 a měříla 50 cm a vážila 3,60 kg, jsem ráda že jsem byla přivědomí, Eliška mà hlas jak zvon, pěkně spustila sotva ji vytáhli a jà se přidala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat