IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22446
11.1.15 13:38
@1985bara píše:
jj presne tahle veta u nas taky byla pronesena,,,ja nemela od vecera net jaka byla vichrice, nastesti uz je to ok, ale jsme bez tv, ohnula se nam nosna tyc na satelit a mamina ted bude trpet :-)

U nás byl také vichr, ale snad jsme přežili bez úhony.

• načítám...
3113
11.1.15 13:39

@MartiJára @Pady2 @1985bara @hačilka Holky já jsem tak ráda, že existují takoví hodní lidé, kteří umí podpořit :D Všem přeji štěstíčko at se nám podaří na poprvé v tomhle roce otěhotnět :hug: Takže my jdeme v unoru na ivf do Repromedy.Jsem celkem už napjatá, nejradějí bych šla už tedka na to. Dneska mám dostat ms, a jakmile ji dostanu tak se mi budou dělat testy a to hormonální profil, 22. ledna jdeme s přítelem na genetiku. Doktor mi říkal, ještě o nějakém testu na plodnost bude to stat 600kč, vůbec nevim co mi budou dělat. A poté mi doktor řekne, jaký budu mít protokol.Ale holky bojím se, že třeba nebudou hotové testy na genetiku a tím se to oddálí. Některé holky psaly, že čekaly 6 tydnu na hotové testy, nevíte jak to je??A jak to máte s neschopenkou? Byly nebo budete doma??Já mám celkem náročnou práci, takže budu doma i přítel to řikal, že mam byt doma. A jaké testy se Vám dělaly a kam pujdete na kliniku??

• načítám...
22446
11.1.15 13:40
@adrusenkaaa píše:
Holky můžu se k vám přidat??Za pár tydnu nas čeke ivf a hledam ukecanou skupinku :)

Tak to jsi našla, vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
22446
11.1.15 13:49

@adrusenkaaa Já do CARu šla s hotovým hormonálním profilem, genetikou, hysteroskopií včetně průchodnosti vejcovodů, přítel jen se spermiogramem. Protože mu vyšel hodně blbě (množství normální, pobyblivost o něco horší, ale strašná morfologie, vždy hledali aspoň nějakou normálně vypadající), zkusili jsem jednou IUI (i před slova dr, že to nemá cenu) a pak už rovnou IVF. Povedlo se na podruhé, poprvé embrya vzdala vývoj a zaváděli mi jedno, ale i to bylo opožděné. Podruhé měli na spermie šťastnější ruku, zavedli jsem dvě (i s vědomím, že přijdeme o jeden hrazený pokus) a jedno se drží už 35.týden :lol: :lol: :lol: Chodila jsem do Plzně do Smetanky. Ten test na plodnost by mohlo být AMH (zjišťuje se z krve), podle hodnoty odhadují zásobu vajíček ve vaječnících a stojí cca takto.
V lednu a únoru vás tady je hodně, co do toho jde, bude tu zase pěkně živo :pankac:

• načítám...
1797
11.1.15 13:52

@alexa37 Mooooc gratuluji :hug: :mavam: :andel:

• načítám...
3113
11.1.15 13:58

@Ecil Tak to je super, že ti vyšlo a máš v sobě miminko. Držím palečky at je všechno v pořádku. Jo spermiogram máme taky, a právě kvůli tomu jdeme na ivf, (málo pohyblivé). Takže se bude čekat jenom na tu genetiku, kdy bude hotová. A jak dlouho jsi čekala, než byla genetika hotová? a udělají mi ivf, když genetika ještě nebude hotová??

• načítám...
3113
11.1.15 14:01

Holky něco pro Vás aby jste měly usměv na tváři

0. den Bydlelo nás tam hrozně moc, každé jsme mělo svůj obal s troškou tekutiny. Tma byla, ale teploučko. Najednou se ozvalo prask, jen tak trošku, a už jsem jelo. Toboganem. Dole bylo móóóc takových malinkatých s ocásky a lechtalo to, jak se mnou otáčely. Jedné jsem se líbilo.

A tak jsem tady MAMI!

1. den Jmenovalo jsem se Zygota, za 24 hodin mi po rozdělení chvíli říkali Blastomera, jak jsem se tak hezky rýhovalo. Třetí den jsem bylo osmibuněčné, čtvrtý den šestnáctibuněčné a tak mi říkali Morula.

5. den To jsou kulatiny a čas se zahnízdit, bude mi to sice nějaký den trvat, ale už je ze mně velká Blastocysta. ÁÁÁ tady to je krásná jednocentimetrová peřinka, tady se mi bude líbit, zavrtám se a už tady zůstanu.

2. týden těhotenství

7. den A zase jsem slavilo další kulatiny – sedm dní a 100 buněk a krásně se mi tady zahnízďuje, teplo, měkoučko a moc příjemný hlas odněkud zvenku – ahoj mami!

9. den Devátý den jsem se uhnízdilo, došly mi zásoby a tak začímám čerpat zásoby od tebe, maminko. Až si uděláš zítra těhotenský test, budeš už o mě vědět. Také se ti bude chtít častěji čurat a budeš citlivější na vůně a pachy.

13. den Třináctka je moje šťastné číslo. Mám totiž ektoderm a endoderm. Z té první vznikne nervový systém, pokožka, zuby a z druhé trávicí, dýchací a močové ústrojí.
3. týden těhotenství

16. den To jsem veliké! Měřím milimetr a je mi šestnáct dní.

18. den Mamííííí! Je mi osmnáct dní a tluče mi srdíčko, ale na ultrazvuku to ještě neuvidíš, to až mi bude šest týdnů. Ale už nejsem kulaté, jsem šiška, u hlavičky tlustější.

20. den Tak už máš mojí fotečku? Měřím šest milimetrů, mám miliony buněk. Už je mi dvacet dní a jsem velmi fotogenické (i když mám hlavičku větší než tělíčko) a mám vytvořeny základy mozku, míchy a nervů. Mám uzavřený krevní oběh, s vlastní krví – určitě mám jinou krevní skupinu než ty, mami. A jestli ti bývá po ránu nevolno, tak to se mnou vydrž.

• načítám...
7048
11.1.15 14:02

@adrusenkaaa Hele do repromedy chodila Kratjana :lol: :lol: sice nevím kam le CAR si pamatuju :roll: :roll:

• načítám...
11.1.15 14:03
@alexa37 píše:
Tak Eliška se narodila 17.02 a měříla 50 cm a vážila 3,60 kg, jsem ráda že jsem byla přivědomí, Eliška mà hlas jak zvon, pěkně spustila sotva ji vytáhli a jà se přidala :)

obrovská gratulace holky!!! :potlesk: tak teď aby jí pořád hodně chutnalo a dopřála občas rodině i trošku klidného spánku :mrgreen:

• načítám...
7048
11.1.15 14:05

@Leňásek27 jsem dobrá :roll: :roll: ne :jazyk: někde jsem vyčetla že u holek je hcg vyšší :lol: :lol: kolikátý jsi den po KET já jen aby to nebyly dvě :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
11.1.15 14:10
@Leňásek27 píše:
Holky, tak mám výsledek hcg - 700 8o

já tyhle zprávy tak milujuuuuuuu :hug: :potlesk:

• načítám...
11.1.15 14:21

Ženské, tak jsme dneska byli na slavném 4D a co myslíte? jasně že nespolupracoval. :cert: hodinu jsme se tam trápili, skákala jsem žabáky, dělala dřepy, běhala do schodů, kroutila pupkem, pila colu…výsledek nic. vystrčil zadel, hlavu zabořil do placenty - pojistil to ještě tím že si do obličeje strčil ruce a ukazoval jenom koule a pinďuru. :roll:
když už jsme to chtěli vzdát, tak se trošku nastavil, takže jednu fotku máme, ale je na ní potřeba mít dost fatazie…video se nedalo natočit vůbec. :,(

sestra říkala že v sobotu jim spolupracovalo jen jedno mimino a zbytek dopadl jako my. kdo přišel kvůly pohlaví, nezjistil nic a kdo kvůly obličeji tak měl taky smolíka :mrgreen:
to je dneska fakt mládež…

• načítám...
3422
11.1.15 15:02

@hačilka jsem 12.den , taky se mi to zdálo vyšší, ale dávali mi jen jedno embryjko. Tak dvojčata asi ne :nevim:

• načítám...
3422
11.1.15 15:04

@adrusenkaaa Já i krajana jsme repromeďačky :pankac:

• načítám...
3422
11.1.15 15:06

@slunce.v.duši ty dětičky si dneska opravdu dělají co chtějí a vůbec neberou ohled na milující rodiče :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+