Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 píše:
Tak Eliška se narodila 17.02 a měříla 50 cm a vážila 3,60 kg, jsem ráda že jsem byla přivědomí, Eliška mà hlas jak zvon, pěkně spustila sotva ji vytáhli a jà se přidala
Hrozně moc gratuluji
Ať ti dělá samou radost
![]()
@alexa37 Jsem úplně dojatá, krásný…
I ten císař vám vyšel, moc gratuluji!!! ![]()
@alexa37 Alex,obrovska gratulace!
Male preji stastny zivot a vam obema pevne zdravicko!
@ta Mišel jj my jeli na kontrolu s tím tlakem
ještě, že jsem nabalila tu kabelu
@alexa37 velka gratulece.je to kus zensky. uzivej ty krasny chvile.
@alexa37 no supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer gratuluji matko a ELISKO tebe vitam na svet, mas krasne miry jako modelka a urcite ti to moc slusi, tesim se na tve fotecky, delej rodicum jen radost ![]()
@alexa37 posílám obrovské gratulace rodičům a malé Elince!!!
přeju hlavně zdraví!!! budu se moc těšit na nějakou fotečku, mějte se krásně holky, úplně Vám závidím ![]()
@alexa37
Velika gratulace
![]()
Preju vam obema hodne stesticka, zdravicka a hlavne tobe, Alex, pevne nervy s Eliskou
![]()
Musi to byt uzasny
uzivejte si to ![]()
@Jana Vajnerová píše:
Holky a kolik tedy budu brat. Kdyz jsem v ochranne lhute a pujdu na dva roky?
Ahoj Jani, materskou ti vymeri 70% z platu a pak mas stanovenou castku 220.000 takze nahlasis, kolik mesicu. Uz nemusis jen roky, ale pocet mesicu. Takze treba 22 mesicu =10.000 mesicne atd.
@alexa37 píše:
Tak holky jde se na císař
Tak moc drzim palce, at to mas rychle za sebou a dobre se hojis. Uz se tesim na fotky Elisky ![]()
@alexa37 Obrovska gratulace k Elisce, at vam prinasi samou radost
.
@alexa37 píše:
Tak Eliška se narodila 17.02 a měříla 50 cm a vážila 3,60 kg, jsem ráda že jsem byla přivědomí, Eliška mà hlas jak zvon, pěkně spustila sotva ji vytáhli a jà se přidala
HURAAAAAAAA, moc velka gratulace a Elisku vitam na svete ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat