Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Leňásek27 píše:
Přidávám se k dobrým zprávám. Špinění, zdá se, je pryč a čárka sílíTen nepopsaný je dnešní - 12. den.Dnes slouží kamarádka v labině, tak si asi sjedu na hcg, jsem zvědavá jako opice
Aspoň v úterý hvidím jestli narůstá
Ty jsi jasná
Výborně.
Holky můžu se k vám přidat??Za pár tydnu nas čeke ivf a hledam ukecanou skupinku ![]()
@adrusenkaaa píše:
Holky můžu se k vám přidat??Za pár tydnu nas čeke ivf a hledam ukecanou skupinku
Jsi na nejlepším místě
![]()
@adrusenkaaa píše:
Holky můžu se k vám přidat??Za pár tydnu nas čeke ivf a hledam ukecanou skupinku
radi te uvitame a pokusime se ti poradit jak to jen nejlepe budeme umet, jen si potom neztezuj ze nemuzes stranky docist, preci jen jsi hledala UKECANOU skupinku ![]()
@Leňásek27 píše:
Holky, tak mám výsledek hcg - 700
no vidis, krasna hladinka
, ted nohy hore a tehulkovat ![]()
@adrusenkaaa Vítej! A tady je to děsně ukecaný, určitě ta nejaktivnější skupina z celého e-mimina:D
![]()
@hačilka tipuješ správně, je to holčička, dělali nám PGS, tak to víme
A holky mívají vyšší hcg?? ![]()
@adrusenkaaa ahojky, držím Ti moc palečky, zatím to tady vypadá na krásný začátek nového roku, takže tfuj tfuj těhu bacily i na Tebe ![]()
@Leňásek27 no tak to je krásné. Že by opravdu vyšší hcg znamenalo holčičku? já jsem to tady s holkama už taky řešila, že jsem to někde četla, ale nevím kde to bylo ![]()
Takže klídek, žádné stresy a hlavně žádné namáhavé práce, však ona neuteče ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat