Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hačilka takže hlavně nenápadně, ale pomalu a jistě se budou šťourat v cenících…no dalo se to čekat, však sám řekl že v tom je zlatý důl a to má sakra pravdu. ![]()
@slunce.v.duši
Teda, Krasoň je pěknej parchantík
takhle nespolupracovat ![]()
Nás to čeká za 14 dní, tak jsem na to zvědavá
doufám, že nebude vyvádět něco podobnýho ![]()
Ještě se chci zeptat, jak to chodí v Gennetu v neděli? Mám se normálně hlásit na recepci, nebo si mám jít sednout a čekat? ![]()
Jj Gennet je super, jsem ráda, že jsme chodili zrovna tam ![]()
A ta fotečka je hezká
Krasoň má taky pěkný tvářičky
![]()
@Pady2 V praci jsem mela moznost se setkat s komplikacemi po epiduralu a to zazit nechci.
Krom toho je taky hrozne lezet 24 hodin na zadech. Zmrtveni brzy odejde a Ty citis bolesti. Manzek zna par lidi co si tim prosli a nedovoli mi to. Krom toho z tohoto zakroku mam velky respekt. Preci jde jen o pater a nikdy nevis koho chytnes. Predstava nevratneho omylu me desi. Takze nic pro me.
U celkove ty nejhorsi bolesti prospis. Take sice mas potom bolesti ale ty nejhorsi prospis. Vzbudi Te hned na sale a maleho kratce ukazi. Ano nebudu si ho moci hned pochocat ale holt nemuzu mit vsechno. Ja jsem rada ze se to vubec povedlo. Manzel bude v predsali a ten si synka pochova za mne.
To je muj nazor…
@Tinkka No takhle. Obvodni gynekolozka vyhodnotila test ze vysel spatne kvuli veku. Bohuzel mi tohle sdelovala sestra takze ta mi rekla ze nase dite je zrejme postizene.
Teprve v gennetu nam rekli ze jsme se nevesli do tabulek jen kvuli veku. Manzel chtel sestru dorvat jelikoz jsem probrecela tyden ale co si na kom vezmes
@Jana Vajnerová Mě právě láká bonding, ale i když nejsem ještě ani těhotná, je dost pravděpodobné, dle lékaře, že budu muset na císaře (snad budu mít štěstí a ne). A také bych raději volila celkovou narkózu. Dočetla jsem se, že v tom případě může miminko chovat partner. Uvidíme, co na to řeknou v naší porodnici, když bonding také podporují. Ale nejraději bych rodila sama, přirozeně.
@Alexandraf taky mě překvapilo, že vypadá celkově tak baculatě ![]()
my jsme přišli na recepci. seděla tam rovnou sestřička, tak jsme něco vyplnili, protože jsme u nich nikdy nebyli a pak si nás hned vzala na utz. platili jsme až potom, právě podle výsledku. fakt se snažila, aby z toho alespoň něco bylo. říkala že když je mimčo ochotné spolupracovat, tak je to třeba jen na 20minut, ale když je to zmeťour jako ten náš, tak to natahují až na hodinu. pak jsou v tom přestávky na rozhýbání jako je skok vysoký a daleký, či príma běh do schodů
připadala jsem si jak idiot, ale prý je to tam časté ![]()
Příspěvek upraven 11.01.15 v 18:03
@slunce.v.duši No teda, to musela byt akce! Tak hlavne, ze mate alespon tuhle fotecku! Krason bude asi peknej flegmatik, hlavne, aby to tak bylo i po porodu, vid
Nase mala taky vystrkovala zadecek a davala si ruce pred oblicej. Jako by to ty deti vycitili, ze je nekdo smiruje ![]()
@Pady2 To asi zalezi na kazde porodnici jak to ma. A taky v jakem stavu je miminko.
Manzelovi ho ukazi a bude si moct prcka pochovat nez ho odnesou se zahrat na sestinedeli.
@slunce.v.duši
Aspoň je vidět, že mu nic nechybí ![]()
Děkuju za info
tak jsem na to zvědavá, jak to tam dopadne
![]()
Taková atletika
to se bude asi divit, co jí tam kdyžtak předvedu
![]()
@Alexandraf Láďuska se umí chovat slušně, ten tam takové scény dělat nebude. ![]()
Ale ona to komplikuje dost i ta placenta, je pořád na brance a část je vpředu a ten exot se namáčkl až těsně dolů na placentu…nahoře má pupek neboli vilu jako kráva a on se musí mačkat dole v garáži ![]()
Setra mi říkala, že nemá cenu to zkoušet ani později.
@slunce.v.duši
Snad
nesmí na něj nikdo tlačit, nedej bože do něj šťouchat sondou. To se hned zabejčí a už s ním nikdo nehne
to na kontrole ukázal několikrát ![]()
Mě právě napadlo, že by jsi tam mohla zkusit skočit ještě jednou, třeba za týden… Ale jestli je to i tou placentou, tak to asi moc nepomůže ![]()
A už máte vymyšlený jméno pro Krasoně? Doufám, že jsem to nepřehlídla
![]()
@Tinkka Nechat tam tisícovku a vidět jen pindíka, tak mě klepne
Ale manžel v té jediné rozmazané fotce vidí sám sebe, teď se nosí jak páv a že je mu malý podobný. Tak i proto to stálo za to ![]()
Jestli bude trošku po mě, tak jsem byla hodné mimino. Jen se musela přesně dodržovat doba krmení, přes to vlak nejel. Žvanec byl prý základ ![]()
@Alexandraf No nas prcek je hodne tajnustkarsky tak uvidime.
Budu Ti drzet palecky..musis pak dat vedet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat