Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši No to jo. Břicho mi narostlo řádně za posledních 14 dní. Na začátku jsem žádné neměla. ![]()
@slunce.v.duši napsala jsi to moooc pekne!!! Jo jo tehu je krasne obdobi, clovek si ho problil, pak bolesti z rustu delohy, ted jsem ochlupatila, jak orangutan, obcas otekam a brni me prsty, ted se pricuravam…no sama hitparada lahudek… Muze mi pak zase nejaky chlap rict, ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny. To mam chut pak dotycnemu slapnout do usmevu.
Ale je asne, ze mi malej za to stoji ![]()
@amelie111 Taky si postezuju.
Kdyz hodne zakaslu nebo smrkam, projizdi mi bolest po stranach bricha. Od vcera docela citim podbrisek, hlavne vcera misto mezi stydkou kosti a uponem stehna. Je to normalni, zeny? Doufam, ze jen zvetsuju objem.
A vytok mam kazde rano.
Příspěvek upraven 12.01.15 v 14:02
@amelie111 já se těšim až se zase jednou normálně v klidu vys.eru. omlouvám se za výraz, ale ty věčné těhu zácpy a průjmy, to je masakr ![]()
zarostlá jako sandokan jsem taky, ale to připočítávám hlavně lenosti shazovat srst. jak nesmíme sexovat, venku je zima a břicho už lehce překáží, tak to nechávam akorát na kontroly u mudra
válení ve špitálu je taky príma, pozitivum bylo že tam dobře vařili, negativum pak konečná cena za pobyt na nadstandatru. slintajcí pipka, je labůžo. takovou spotřebu intimek jsem nikdy neměla. blití mam za sebou, zato si často ublinknu lehce do huby jak mě pálí žáha a šťáva občas vylétne. to je lahůdka
ale já si to všechno píšu, aby zmeťour věděl co jeho milovaná maminka podstoupila…já mu dam, já mu ukážu ![]()
@ta Mišel Rekla bych, ze je to zvetsovani delohy! Me taky ruzne picha, tahne a boli na stridacku ![]()
@ta Mišel Rekla bych, ze je to zvetsovani delohy! Me taky ruzne picha, tahne a boli na stridacku ![]()
@slunce.v.duši Napsala si to presne! Vtipne je, jak jedno skonci, tak zacne dalsi! Zaha me obcas pali taky, obcas je mi jeste divne od zaludku. To neustale mokro dole je taky dost opruzujici
Atd.atd.ale deti nam za to stoji, to je jasnyyyy, kdyz uz jsme zvladly ivf a vsechny ty lahudky tak toto zvladneme take
![]()
Ahoj holky, tak se hlásím
Dopadli jsme parádně, ultrazvuk byl úžasný, prcek spolupracovat, všechno je jak má být… Riziko Downa máme 1/13300, takže taky v pořádku, už mi volali, že je prcek zdravý ![]()
Mám hroznou radost. Dnes to bylo krásné, prcek se ukazoval, i nám zamával, chytal se za nožičku…
A čekáme Danečka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat