Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Pady2 už to vidím, takže v pondělí. Já jen doufám, že mi kdyžtak zbyde nějaký na zamrazení.
@Tinkka to verim
dnes premerena hladina na stitnou zlazu a o pul tabletky vice. Mam 3,6. V patek navsteva Gennet. To zase budu nervozni ![]()
Aaaaa prave jsem vylezla z vany uzasny zazitek po roce. Jen mi ho kazila mamina a jeji ptani se kazdych 5 minut jak dlouho tam jeste budu
mam pred porodem tak jsem to riskla, jonas sebou mlel jak ryba doufam ze to se mnou v noci neco udela
. Ale za ten pocit to stalo.
@1985bara Hlavně že jsi si to užila
I kdyby to Jonáška popohnalo, budeš ho mít dříve u sebe, už jsi na řadě ![]()
@Ecil jj uzila a moc vody az po usi az to cakalo, jablickova pena jen ta mamina za dverma to kazila
kezby ho to cjtelo popohnat ale nevypada to, jen sebou mele. dneska jsme s holkama na babskem kafi rikali se jine maminy chteji porodit protoze toho maji dost a ja chci protoze se nudim ![]()
@1985bara Ja ve čtvrtek začínám 36.tyden a nejradši bych, aby uz šla ven
Chtěla bych to mít cele za sebou a hlavne vědět, ze je vse v pořádku.
@Ecil me holky rekli ze jsem nerad. Jine trpi a ja klidne bezim po prechode abych stihla zelenou. Me nic porad neni ani se porad tehotne necitim. Pokud tedy neprijdou poslicci
jinak muzu skaly lamat
@Pady já jsem 13.DC a sliznice zzatím takyblolem 6mm. Vajíčko bylonsotva vidět. Taksnad pprý bude ovulka. KDUna kjo ještě ve středu. Plasila jsem takhle minuly mměsíca nakonec ket byl. VVěřím ze to bude v pohodě i ted. Cyklus m cca 31dnu. Proto asi ta ovulace ke později. Ale říkala mi dr ze ket jde i bez ovulace. Ze by mi dala nějaký náplasti. Tak jsem zvědavá bude ve sstředu
@1985bara Tak ja si take nemám na co moc stěžovat. Je fakt, ze břicho narostlo a trochu mne omezuje, ale funguji bez problému uplne v normálním režimu včetně práce. Jen bych to proste chtěla mít za sebou.
@amelie111 píše:
@slunce.v.duši napsala jsi to moooc pekne!!! Jo jo tehu je krasne obdobi, clovek si ho problil, pak bolesti z rustu delohy, ted jsem ochlupatila, jak orangutan, obcas otekam a brni me prsty, ted se pricuravam…no sama hitparada lahudek… Muze mi pak zase nejaky chlap rict, ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny. To mam chut pak dotycnemu slapnout do usmevu.Ale je asne, ze mi malej za to stoji
To mozna rekl nekdo, kdo nemel. problemy
ja jsem stastlivec, ani zvraceni, ani bolesti, mensi vytok uz ted do intimky jo a kdyz jsem cely den na nohou zacnu citit zada. Jinak se. citim zatim. super a plna energie. Spim s koj. polstarem mezi nohama a o vikendu davam i deset hodin v kuse. Asi naspavam rezervy do budoucna. Zatim me ani prace moc neunavuje, jen posledni tyden delsi chuze a kdyz jdeme po nakupech
Tak cekam, kdy se to zacne zhorsovat, pak budu asi trpet ![]()
@Lasislava1 píše:
Ahoj holky, tak se hlásímDopadli jsme parádně, ultrazvuk byl úžasný, prcek spolupracovat, všechno je jak má být… Riziko Downa máme 1/13300, takže taky v pořádku, už mi volali, že je prcek zdravý
Mám hroznou radost. Dnes to bylo krásné, prcek se ukazoval, i nám zamával, chytal se za nožičku…A čekáme Danečka
To je proste neskutecny, nedavno jsem ti drzela palce pred testem a ted uz mas fotku
a jeste vic mi prijde neskutecny, ze asi za tri mesice mam rodit, to je mazec!!
@Pady2 píše:
Já byla dnes na kontrole a mám nízkou sliznici :/ 6mm. Takže estrofem 1-1-1, + injekce Luveris. SNad si dá sliznice říst a do pátku vyroste. TO je kontrola a kdyby to dobře dopadlo, v pondělí by byl KET.
Na sliznici je vyborny pit kontryhel. Me.teda zabral clostilbegytu, ktery ji hodne snizuje a vyrovnal mi ji zpatky. Takze za sebe urcite doporucuju
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat