IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
892
12.1.15 20:33

@Pady2 už to vidím, takže v pondělí. Já jen doufám, že mi kdyžtak zbyde nějaký na zamrazení.

• načítám...
267
12.1.15 20:50

@Tinkka to verim :-) dnes premerena hladina na stitnou zlazu a o pul tabletky vice. Mam 3,6. V patek navsteva Gennet. To zase budu nervozni 8o

• načítám...
267
12.1.15 20:56
  • načítám...
267
12.1.15 20:59

@slunce.v.duši :mrgreen: tak ted tu ucuravam smichy :-)

• načítám...
10554
12.1.15 21:38

Aaaaa prave jsem vylezla z vany uzasny zazitek po roce. Jen mi ho kazila mamina a jeji ptani se kazdych 5 minut jak dlouho tam jeste budu :lol: mam pred porodem tak jsem to riskla, jonas sebou mlel jak ryba doufam ze to se mnou v noci neco udela :-). Ale za ten pocit to stalo.

• načítám...
22446
12.1.15 21:52

@1985bara Hlavně že jsi si to užila :palec: I kdyby to Jonáška popohnalo, budeš ho mít dříve u sebe, už jsi na řadě :hug:

• načítám...
10554
12.1.15 22:56

@Ecil jj uzila a moc vody az po usi az to cakalo, jablickova pena jen ta mamina za dverma to kazila :-) kezby ho to cjtelo popohnat ale nevypada to, jen sebou mele. dneska jsme s holkama na babskem kafi rikali se jine maminy chteji porodit protoze toho maji dost a ja chci protoze se nudim :P

• načítám...
22446
12.1.15 23:01

@1985bara Ja ve čtvrtek začínám 36.tyden a nejradši bych, aby uz šla ven :oops: Chtěla bych to mít cele za sebou a hlavne vědět, ze je vse v pořádku.

• načítám...
10554
12.1.15 23:10

@Ecil me holky rekli ze jsem nerad. Jine trpi a ja klidne bezim po prechode abych stihla zelenou. Me nic porad neni ani se porad tehotne necitim. Pokud tedy neprijdou poslicci :P jinak muzu skaly lamat

• načítám...
3647
12.1.15 23:11

@Pady já jsem 13.DC a sliznice zzatím takyblolem 6mm. Vajíčko bylonsotva vidět. Taksnad pprý bude ovulka. KDUna kjo ještě ve středu. Plasila jsem takhle minuly mměsíca nakonec ket byl. VVěřím ze to bude v pohodě i ted. Cyklus m cca 31dnu. Proto asi ta ovulace ke později. Ale říkala mi dr ze ket jde i bez ovulace. Ze by mi dala nějaký náplasti. Tak jsem zvědavá bude ve sstředu

• načítám...
3647
12.1.15 23:13

Blba klávesnice. Asi ten mobil poletí z okna :/ :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert:

• načítám...
22446
12.1.15 23:17

@1985bara Tak ja si take nemám na co moc stěžovat. Je fakt, ze břicho narostlo a trochu mne omezuje, ale funguji bez problému uplne v normálním režimu včetně práce. Jen bych to proste chtěla mít za sebou.

• načítám...
4803
12.1.15 23:26
@amelie111 píše:
@slunce.v.duši napsala jsi to moooc pekne!!! Jo jo tehu je krasne obdobi, clovek si ho problil, pak bolesti z rustu delohy, ted jsem ochlupatila, jak orangutan, obcas otekam a brni me prsty, ted se pricuravam…no sama hitparada lahudek… Muze mi pak zase nejaky chlap rict, ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny. To mam chut pak dotycnemu slapnout do usmevu. :mrgreen: Ale je asne, ze mi malej za to stoji :pankac:

To mozna rekl nekdo, kdo nemel. problemy :mrgreen: ja jsem stastlivec, ani zvraceni, ani bolesti, mensi vytok uz ted do intimky jo a kdyz jsem cely den na nohou zacnu citit zada. Jinak se. citim zatim. super a plna energie. Spim s koj. polstarem mezi nohama a o vikendu davam i deset hodin v kuse. Asi naspavam rezervy do budoucna. Zatim me ani prace moc neunavuje, jen posledni tyden delsi chuze a kdyz jdeme po nakupech :mrgreen: :mrgreen: Tak cekam, kdy se to zacne zhorsovat, pak budu asi trpet :pankac:

• načítám...
4803
12.1.15 23:28
@Lasislava1 píše:
Ahoj holky, tak se hlásím :mavam: Dopadli jsme parádně, ultrazvuk byl úžasný, prcek spolupracovat, všechno je jak má být… Riziko Downa máme 1/13300, takže taky v pořádku, už mi volali, že je prcek zdravý :dance:
Mám hroznou radost. Dnes to bylo krásné, prcek se ukazoval, i nám zamával, chytal se za nožičku…A čekáme Danečka :mrgreen:

To je proste neskutecny, nedavno jsem ti drzela palce pred testem a ted uz mas fotku :mrgreen: a jeste vic mi prijde neskutecny, ze asi za tri mesice mam rodit, to je mazec!!

• načítám...
4803
12.1.15 23:31
@Pady2 píše:
Já byla dnes na kontrole a mám nízkou sliznici :/ 6mm. Takže estrofem 1-1-1, + injekce Luveris. SNad si dá sliznice říst a do pátku vyroste. TO je kontrola a kdyby to dobře dopadlo, v pondělí by byl KET.

Na sliznici je vyborny pit kontryhel. Me.teda zabral clostilbegytu, ktery ji hodne snizuje a vyrovnal mi ji zpatky. Takze za sebe urcite doporucuju

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+