Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Barb0rka píše:
@macik1976 Krasny pocet. Drzim palce, at je z nich pet emryiiMe to ceka za chvilku.
S kdypak začínáš??? Moc držím pěsti ![]()
@adrusenkaaa Já jsem neschopenku na Opu neměla, vycházelo mi na pátek a tak jsem si doma 2 dny odpočinula a pak šla do práce. Práci mám taky namáhavou, ale dalo se to zvládnout. Pravda ale je, že břicho tak ještě do úterka bolelo. Tak jestli budeš mít tranfer hned, ber po Opu neschopenku. Já jsem Ket hned neměla, protože nám dělali PGS a karyomapping. Navíc se mi stále dokola tvořila cysta
.Ale po 3 měsících jsem se konečně dočkala a embryjko je u mě
Někdy je opravdu lepší vydržet a počkat na všechny výsledky. Tak asi počkej na to, co vám řeknou v caru a zbytečně to neuspěchej.
@adrusenkaaa píše:
@slunce.v.duši Super!!!To jsem ráda, že tam můžu jít i bez genetiky, protože já s tím prostě počítám, že tam půjdu v unoru, čekat ještě třeba do března by mě zlomilo. Už tedka jsem nervozní, napjáta, prostě tam chci jit co nejdříve. Takže tobě ivf vyšlo na první pokus???A tedka jsem to studovala, že testy na genetiku trvají od dvou tydnu až do dvou měsícu, záleží.
nám IVF bohužel nevyšlo, ale potom jsme dali pro srandu králíkům inseminaci a ta kupodivu vyšla ![]()
@Leňásek27 aha, takže kdybych pak měla nějaké komplikace po tam jak mi vytáhnou vajička, tak se ten trasnfer embrajka může posunout??Jako že to zamrazí a až člověk bude v pohodě, tak ti to tam vloží???
@slunce.v.duši tak to je super. a u koho je problem, jestli si můžu zeptat? Jestli ve spermiich… to iui se může dělat i v případě, že jsou spermie lenive?
@adrusenkaaa a víš že mi nevíme
spermie má manžel jako na horské dráze. jednou super, pak zase tragedie. ale vždycky jsme se vešli do nějaké jejich hranice, kdy se provádí ještě inseminace. takže zásadně velký problém u něj nebyl. u mě se nenašlo taky nic zásadního, krom štítné žlázy. ale je pravda že genetiku a imuno jsme neměli. zralých vajíček bylo dost, oplodnila se s ICSI ale jen půlka a i ty se přestali dělit. zbyla jen jedna morula a ta se nechytla. mudr na to řekl jen: holt špatný cyklus.
možná jsme to měli všechno jen v hlavě ![]()
Já byla dnes na kontrole a mám nízkou sliznici :/ 6mm. Takže estrofem 1-1-1, + injekce Luveris. SNad si dá sliznice říst a do pátku vyroste. TO je kontrola a kdyby to dobře dopadlo, v pondělí by byl KET.
@Pady2 díky moc. Bolí mě jaksi pupík a jsem nafouklá, ale je to prý normální.
Holky další důležítá otázka tedka jsme řešili s chlapem, co když mu v práci třeba nedej Bože nedají dovolenou? Je nějaká neschopenka nebo paragraf pro chlapa??Nikdy nevíte, zda mu na 100 % dají dovolenou. To by mě teda zajímalo…
@adrusenkaaa muj manzel si vzdycky nechal potvrdit propustku, ze byl u dr.
@adrusenkaaa jj presne jak pise @Verunka slunicko.kdyz nejde dovca tak propustka a kdyz dojizdite takovou streku ma narok na proplaceni celeho dne
@adrusenkaaa Můj měl taky propustku na sebe a při ET paragraf - doprovod. Sice nejsme manželé, ale při stejné adrese to jde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat