Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky tak jsem bez pripojeni urvala se mi nosna tyc na antenu nevim kdy budu online. Docetla jsem vas na tel u kamosky ale reagovat nemam sanci. ![]()
@Alexandraf ty jo dva mesice
tomje strasne, tak to ja cekat nebudu, ja pocitam, ze v unoru jdu na umele, se tesim az mi tam vlozi tu fazolku, a cekat treba na breze, to je sileny.uz tedka odpocitavam dny.tak snad muzu jit na ivf bez vysledku genetiky. ![]()
Ahojte holky, tak jsem po nocni des
vceramjsem se bavila s pritelem ohledne nemocenske pri ivf, a rekl mi at jsem doma. takze jak si zacnu pichat hormony uvidime jak na tom budu a pujdu pred odberem vajicek na nemocenskou.mam docela namahavou praci tak nevim, zda byt par dni pred narkozou uz v klidu. Holky, jak jste to mely vy s nemocenskou? A jak to pak bude, kdyz na nemocenske a pak pojedeme na trasfer 200km od domova a prijde kontrola? Kdo mi da potvrzeni, ze jsem byla na ceste tam? To mi vrta hlavou…
Ahojte holky, tak jsem po nocni des
vceramjsem se bavila s pritelem ohledne nemocenske pri ivf, a rekl mi at jsem doma. takze jak si zacnu pichat hormony uvidime jak na tom budu a pujdu pred odberem vajicek na nemocenskou.mam docela namahavou praci tak nevim, zda byt par dni pred narkozou uz v klidu. Holky, jak jste to mely vy s nemocenskou? A jak to pak bude, kdyz na nemocenske a pak pojedeme na trasfer 200km od domova a prijde kontrola? Kdo mi da potvrzeni, ze jsem byla na ceste tam? To mi vrta hlavou…
@adrusenkaaa Ahoj co se týče nemocenské tak tu si radši zařiď buď u své gynekoložky nebo u svého obvodního. Většina CAR Ti ji vystaví po transferu ale pokud bude nedej bože neúspěšný tak Ti ji neprodlouží a bůh ví jak na tom budeš. Ale nechci strašit. Doufám že Tě to mine. Ohledně kontroly a potvrzení. Nemocenskou si ber vždy sebou a na kontrolách ať Ti tam dají razítko. Kdyby něco tak sociálce dojde že nelítáš vrtulníkem a že 200 km něco trvá…
Takže se neboj…
@Jana Vajnerová to taky doufam, ze jim to dojde. a co genetika, bude vadit, kdyz ji nebudu mit pri ivf?
@adrusenkaaa já sem marodila u praktika, nechtěla jsem aby se v práci vědělo kam chodíme. v CAru vždycky napsali že doporučují pracovní neschopnost nebo v ní pokračovat a praktický tim byl krytý. pro kontrolu ze sociálky, jsem si vždycky brala potvrzení, že jsem v CAR byla. nikdy tam nepsali čas, jen datum. takže těžko kdo mohl vědět jestli mi to trvalo hodinu nebo půl dne.
na první pokus jsem šla bez genetiky i bez imuna. ale říkala jsem si, že kdyby bylo potřeba dát ještě další pokus, tak už bych chtěla mít všechna vyšetření. ![]()
Ahoj holky, tak jsme byli v sobotu točit s malým video v Gennnetu na Letné. Sestřička říkala, že zatím miminka nespolupracují. No modlili jsme se, aby to u nás nebylo podobné. Naštěstí ne. Na začátku se ukazoval, ale nožičky a nádobíčko si schovával. No a pak po delší době už se mu moc spolupracovat nechtělo, zalezl pod placentu a ani Ťuk, ale fotky i video máme. ![]()
@adrusenkaaa Tak to netuším. To Ti řeknou holky co byly na genetice. U mě v CAR udělali všechna vyšetření a řekli že po druhém neúspěšném pokusu by genetiku udělali…myslím si že nevadí když genetiku dodáš ale radši se ještě zeptej…
@tweetee no jooo, tak to ste vy, ty hvězdy o kterých mluvila sestra v neděli
všichni ostatní v sobotu ani ťuk a v neděli jsme v tom pokračovali ![]()
tak šup sem s nim, ať vidim jak to mělo vypadat ![]()
@Jana Vajnerová Jani jsem 27 tt, meli by dite zachranit, ale at tam je co nejdele. Jinak jak jsi psala o tech problemech s unikem moci tak ja se take bala, ze je to plodovka a nebyla, nerekli, zda moc. Ale me od 19 tt tvrdne bricho a ted ty kontrakce, tak se mozna proste prikrupnu a ani o tom nevim. Ma to pry hodne tehulek.
@amelie111 taky jsem myslela že mi odtéká plodovka, když jsme z nákupu přijeli a já mokré gaťky a punčocháče. ale byl to těhu výtok, jak mam prý překrvenou sliznici tak mi pipka slintá o 106 ![]()
prý je to časté a stejně tak je časté učúrávání. myslim že jsme to tu už taky řešili
inu nejkrásnější období v životě ženy, že ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat