Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@amelie111 Ach jo, ty si to tedy vybíráš, tomě mrzí…Tak budu strašně držet palce, at to doklepete do zdárného konce, třeba budeš nakonec ještě přenášet
Vím, že máš CS kv. těm očím, vid? Určitě to zvládnete, hlavně, že jsi pod dozorem a Dr.si poradí, neboj
![]()
@amelie111 Jsi statecna a mrnousek bude pekne zvedavej, uz se chce koukat na svet. Jen, at se jeste pekne drzi maminky. Drzte se
@slunce.v.duši Tak to spolupracující miminko jsme byli my. Jen toho pindíka nám ukázat nechtěl, pak sem hodím nějaké fotečky. ![]()
@hačilka @Ecil @Leňásek27 holky moc vam dekuji. verim, ze vydrzime. Muzu teda uprimne rict, ze potom vsem vim, ze tohle je moje prvni a posledni tehu. Na vic uz nemame psycbicke ani fyzicke sily…uz jsem na takove „divocarny“ stara. Vam take hodne stesti at se dari.
@hačilka @Ecil @Leňásek27 holky moc vam dekuji. verim, ze vydrzime. Muzu teda uprimne rict, ze potom vsem vim, ze tohle je moje prvni a posledni tehu. Na vic uz nemame psycbicke ani fyzicke sily…uz jsem na takove „divocarny“ stara. Vam take hodne stesti at se dari.
@Tinkka ju ju, doporucuji CS. Ja uz ale nevim cemu verit. Jedny testy mi ztratily, pak ze mam streptokoka, po dvou dnech ho zase nemam. Vcera mi zapomeli dat leky atd. Jedna kalamitka za druhou. Uz jsem i nastvana.
@Martina225 dekuji ti. Malej je spokojenej a ven nechvata, ale moje deloha od zacatku zlobi, mozna je to po tech potratech. Tezko rict…nikdo mi nic nerekne a ja se jen ptam a nic ![]()
Ahoj holky, já jsem vám taky zapoměla říct že jsme byli s Vítkem v pátek v nemocnici. Začali mi problémy takového rázu že mi připadlo že mi po troškách uniká moč. Zánět bych vyloučila s prominutím dle barvy. Spíše mi to připomínalo moč. Když jsem to po telefonu rozebírala se svou švagrovou tak ta mi řekla že mi může odtékat plodová voda a ať radši jedu. No krve by se ve mě nedořezal.
Tak jsme s manželem jeli do nemocnice.. Tak se na mě lékařka podívala. Řekla že vše je v pořádku. Udělala mi test na ten zánět a v úterý si mám volat o výsledky. Ale já se spíše přikláním k té moči. Máte taky někdo takové zkušenosti?
@amelie111 Ahoj beruško, no co říct. Myslím na Tebe. Bojím se stejných problémů. Devět operací dělohy je trošku moc. V kolikátém jsi týdnu? Nějak mi to uniklo. Prcka by už zachránili ne?
@1985bara tak jsme byli včera v globusu a máme taky dudlána modrou kytičku
a měla si pravdu, byl zahrabaný na dně krabičky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat