Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lasislava1 Hele, ja mela 380, z Tobika se teda dle teto teorie Sofi uz asi nestane ![]()
@amelie111 Drzim moc pesti, jeste par tydnu zabojujte, at je prcek hezky dopeceny! ![]()
@Pady2 dekuji moc, verime a doufame. jinak nebudu lhat ze mi uz druhy tyden lezenk na kapackach v nemocnici leze na mozek…
@amelie111 to věřím, moc držím palečky, aby mimi ještě chvíli vydrželo a pěkně se dopeklo
a tobě ať to utíká ![]()
@Leňásek27 @alex37 Gratuluji děvčata, každá pozitivní zpráva se počítá:-)
@Lasislava1 @Jamall Holky, zítra vám držím palce a čekám na pozitivní zprávy ![]()
@amelie111 Holka, moc držím palce
. Vydržte to spolu 2v1 do 30.týdne, pak už by to mělo mimčo zvládnout bez větších problémů. Nemáš to vůbec jednoduché.
@alexa37 píše:
Drobeček
Ta je tak krasne vyzehlena a vypada jak andilek. Tak at vam dela jen same radosti a ty se dobre zotavuj! ![]()
@Leňásek27 píše:
Přidávám se k dobrým zprávám. Špinění, zdá se, je pryč a čárka sílíTen nepopsaný je dnešní - 12. den.Dnes slouží kamarádka v labině, tak si asi sjedu na hcg, jsem zvědavá jako opice
Aspoň v úterý hvidím jestli narůstá
Tak docitam a mam velkou radost! Bylas na krvi? Snad se to doctu dale ![]()
@adrusenkaaa píše:Tak to tady nebudes stihat
Holky můžu se k vám přidat??Za pár tydnu nas čeke ivf a hledam ukecanou skupinku
@Leňásek27 píše:
Holky, tak mám výsledek hcg - 700
Nooo tak to je slusny, krasny vysledek!
@slunce.v.duši píše: Ženské, tak jsme dneska byli na slavném 4D a co myslíte? jasně že nespolupracoval.hodinu jsme se tam trápili, skákala jsem žabáky, dělala dřepy, běhala do schodů, kroutila pupkem, pila colu…výsledek nic. vystrčil zadel, hlavu zabořil do placenty - pojistil to ještě tím že si do obličeje strčil ruce a ukazoval jenom koule a pinďuru.
když už jsme to chtěli vzdát, tak se trošku nastavil, takže jednu fotku máme, ale je na ní potřeba mít dost fatazie…video se nedalo natočit vůbec.sestra říkala že v sobotu jim spolupracovalo jen jedno mimino a zbytek dopadl jako my. kdo přišel kvůly pohlaví, nezjistil nic a kdo kvůly obličeji tak měl taky smolíka
to je dneska fakt mládež…
Hele v patek to asi bylo stejny. My teda jen ultrazvuk po cukrtestu, ale asiKarolinka vystrkovala srdnate jen prdku a odmitala se jakkoli hnout. Takze zase nic. Jen doufam, ze ti nezjistime az na sale a nebude na nas koukat pindik
Pro nej nemame vymyslene jmeno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat