Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši Super!!!To jsem ráda, že tam můžu jít i bez genetiky, protože já s tím prostě počítám, že tam půjdu v unoru, čekat ještě třeba do března by mě zlomilo. Už tedka jsem nervozní, napjáta, prostě tam chci jit co nejdříve. Takže tobě ivf vyšlo na první pokus???A tedka jsem to studovala, že testy na genetiku trvají od dvou tydnu až do dvou měsícu, záleží.
@Ecil tak to jsi teda dobrá, že jsi nešla na neschopenku. Ale asi budeš mít v pohodě práci, kde pracuješ?
@Lasislava1 No paráda, to je krásnej výsledek, gratuluji
Tak se Tvoje tušení potvrdilo s klučíkem, vid
A super fotka ![]()
@macik1976 pěkně teda. A jaký pak jsi měla protokol a kde jsi byla na klinice? Se máš, už abych to taky měla, docela se na to těším, je to normální??Prostě si pujdu pro miminko ![]()
@1985bara Už nám dělá radost, já jsem se tam dnes tvářila jak dement, usmívala se jak měsíček na hnoji ![]()
@slunce.v.duši Děkuji, to tady kazím, ze Simíra si to dám na Danečka
![]()
@1985bara jj, já si řeknu mému gynekologovi, jsem teda zvědavá co mi na to řekne, ale myslím si, že mi vyhoví, jelikož on s nimi spolupracuje, takže určitě bez řečí da neschopenku.
@adrusenkaaa stimulovala jsem 9 dní menopurem 225j a ten 9 den ještě orgalutran a pregnyl. Myslíš, že těch 5 je dost?
@slunce.v.duši píše:
@amelie111
takže u nás je téma kakance na denním pořádku. a to jsem ještě před těhu byla taková princezna, že jsem se snažila manžela přesvědčit že takové hnus věci jako kakance, vůbec nedělam
Jak se říká, v dobrém i zlém
![]()
@macik1976 Neboj máš jich dost. To stačí, lepší mit tak to máš ty nežly mít 13 vajíček a z toho jsou oplodněny třeba jenom tři. Uvidíš, že budeš mít kvalitní vajička. Dobře to dopadne. Za pár dní to budeš mít v sobě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat