Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 Juuu vsechno nejlepi.
![]()
Tak asi do 50moc oblekat nebudes, vid. ![]()
@alexa37 moc držím palečky
a těším se na Vás obě ![]()
krásné
hlavně hodně zdravíčka Vám oběma
![]()
Příspěvek upraven 10.01.15 v 21:06
@alexa37 Moc a moc gratuluji Vám oběma. Mamince ke krásné princezně a Elišce k příchodu na svět a skvělé mámě
![]()
@alexa37 moc a moc ti gratuluji
je neuveritelne, jak to uteklo. Tak at se vam obema dari ![]()
@alexa37 Tak holky hooodně štěstí
ať se Vám daří co nejlépe
bulím tady
si musím zvykat ženy budu s toho vašeho rození naměkko teď pravidelně
![]()
@hačilka na sale hralo radio a jak mi pichali ty zada, tak ave maria, tak uż to se mě teklo a jak vytahli Elišku a ona spustilaa tak se mě šli slzy jak hrachy, zítra ji vyfotím a pochlubím se princeznou
@alexa37 píše:
Tak Eliška se narodila 17.02 a měříla 50 cm a vážila 3,60 kg, jsem ráda že jsem byla přivědomí, Eliška mà hlas jak zvon, pěkně spustila sotva ji vytáhli a jà se přidala
Alex moooc gratuluji! Pusinku male posila teta Jana ![]()
Alex, super! Moc gratuluji k male princezne, preji Vam hlavne zdravi a uzivejte si to holky!!! A jak se citis po tom cs? Vypada to, ze tezka pohoda, vid a to je super!!!
@amelie111 Jak Ti to dopadlo s plodovkou? Co Ti rekli? Doufam, ze je vse v poradku!!!
@Tinkka tím,že jsem nespala je to pohoda, jsem při vědomí a vnímám, jinak Eliška je nádhherná
@alexa37 Moc gratuluju a preju hodne zdravi a at vam Eliska dela jen radost ![]()
@alexa37 No to jsou krásné zprávy po ránu
Tak to moc gratuluji, Elišce do života přeji jen to nejkrásnější. hlavně hodně zdravíčka holky a ať jste brzičko doma. A jak se jinak cítíš
@alexa37 Gratuluji a přeji do života hodně štěstí ahlavně zdraví!!!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat