Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kovarovakobyla co si matně pamatuji, tak slunce, protože má placentu na brance, takže pokud se jí nevytáhne tak jde na císař
@1985bara píše:
@Lasislava1 tak to potom nechapu, prava ruka nevi co dela leva
No asi tak nějak ![]()
@Leňásek27 píše:špinění nevadí a čárky mám krásné
Holky, mám pocit, jakobych lehounce zašpinila. Ráno jsem dělala test a zdál se silnější, ale není to stejný test.![]()
@kovarovakobyla ahooj,jak se Vam dari holky?! Kolikaty tt jsi a jak se citis? Indikovanou sekci ma jana vajnerova, amelie a mozna ja kv.ocim!
@Lasislava1 díky ![]()
Neboj se, uvidíš, že to uteče jako voda. Mě to teda utíká strašně rychle ![]()
@Muf86 To jo, utiká to, ale i u nás v uzavřené diskuzi už všechny byly a to jsou i pár dní po mně a já jsem nedočkavec a zrovna mně to dali tak pozdě
Dnes končím 13 týden…
@kovarovakobyla Pokud vim jak Janča Vajnerová bude mít tušim císaře. Já zatím čekam co se bude dít s tou placentou, nepohla se ani o milimetr, ale prý se to začne řešit až kolem 31tt. Doufam že když pipkou vlezl dovnitř, tak pipkou taky laskavě vyleze. Jizev mam dost i bez císaře ![]()
@alexa37 to je potvora, prostě nevyleze a nevyleze… ![]()
@Tinkka píše:
ahooj,jak se Vam dari holky?! Kolikaty tt jsi a jak se citis? Indikovanou sekci ma jana vajnerova, amelie a mozna ja kv.ocim!
čoveče na amelii jsem hodně zvědavá, snad je všechno v pořádku ![]()
@slunce.v.duši je hodná, ví že ještě nemá, jen všeci by to po ní už chtěli, tatku máme 100km daleko a zítra musíme Terunku povzbudit před plesem, být v porodnici, tak ta mrcha je schopná se tam ještě ožrat na zapití sestry, takže dřív jak v neděli nechci o porodu slyšet
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat