IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3422
9.1.15 11:47

@Smajlinka123 a můžete se zeptat, kolik je ti let?? Nenechali jste si dělat PGS??

• načítám...
1018
9.1.15 11:48

@ta Mišel mě to slíbili na 100% potvrdit z té plodovky, takže 10.2. budu vědět. už aby to bylo, už to chci mít za sebou… :cert:

• načítám...
6639
9.1.15 11:48

@Smajlinka123 Gratuluji ke klučíkovi :hug: Amnio je odběr plodovky?

I na druhé diskuzi mají už dvě holky předpovězeného kluka, no co to je, kde jsou buchééétky?

• načítám...
4120
9.1.15 11:49

@hačilka Tak to Ti, holka, nezavidim. Taky jsem mela nervy z pripadnejo navratu do prace, pokud by bylo potreba vice pokusu. :zed: Drzim palce, at se to nejak solidne vyresi! :kytka:

• načítám...

@Smajlinka123 moc gratuluju!!! :hug: prosím tě a kolik máš roků? chápu dobře, jak to říkají u nás v gennetu, tak jsi byla na I. screeningu a na genetické konzultaci??? a i přesto, že máš výsledky utz dobré, jdeš na plodovku? seš dobrá, já bych byla poseroutka, a když mám výsledky ok, nikde bych nešla. mě ale moje gyndařka neradila ani tu genetickou konzultace. je mi 35.

• načítám...
1018

@Leňásek27 37, v době porodu 38, PGS ne, riskli jsme to a ani nám to nenabízeli… bylo to poprvé víš, takže možná, kdyby se to nevedlo, tak by nám to doporučili potom… :nevim:

• načítám...
9.1.15 11:50

@Lasislava1 no já jsem třeba celou dobu byla přesvědčená, že budu mít holčičku. a jelikož čekám druhé mimčo, roste mi už břicho, a je jiné, než u holčičky, tak si říkám, jestli to nebude kluk. ale chtěla bych mít dvě chcalenky :D jo samozřejmě to ještě nevíme, co to bude.

• načítám...

@Smajlinka123 Á další čurybrk, gratulace! :potlesk: Taky jsem doufala v holčičku, ale jak píšeš nejsme v postavení abychom ofrňovali nosíky a rouhali se…takže jsem holt z očumování panenek, přešla na očumování autíček :palec:

• načítám...
7048

@Ruzovytulipan Je ten nebudu potřebovat dík budu polikat clostík :think: :think:
@Lasislava1 No to je paráda takže musím vymyslet chorobu se kterou budu muset jezdit do gennetu??? To je náročné :think: :think: :think: :think:

• načítám...
5108
9.1.15 11:52

@hačilka

• načítám...
1018
9.1.15 11:53

@Ruzovytulipan No, víš, my jsme si s manželem řekli, že když dítě, tak zdravý a chceme pro to udělat maximum, takže proto jsme s tím počítali už dopředu. Pro mě by bylo asi hodně těžký starat se o postižený dítě, v tomhle jsem srab zase já. :think: Já vím, že se může něco po… u porodu, ale to už asi neovlivním (nejradši bych právě kvůli tomu chtěla císaře, ale to mi asi jen tak nenapíšou), takže co můžu pro to udělat, udělám…

• načítám...
4120
9.1.15 11:54

@Muf86 Ja byt vami, tak to reknu alespon rodine. Nevim, jak na Tobe, ale na mne je uz brisko a prsa videt, nosim nektery normalni, alemam idvoje tehu kalhoty a je to pohodlnejsi. Jinak u nas rodina vi od zacatku, loni jsem predtim mela 2 laparky. V praci taky vi, domysleli si to. A o planovanem marodeni vi reditel od zacatku, jsem ucitelka, museli najit nahradu.

• načítám...
7048
9.1.15 11:54

@Smajlinka123 Já bych taky šla na plodovku bez rozmýšlení jistota je jistota :pankac: tak ať ti to dobře dopadne :palec:

• načítám...
1018
9.1.15 11:56

@hačilka Moc díky, věk je věk, ten se neočůrá, viď… :cert:

• načítám...
7048
9.1.15 11:57

@alexa37 No paráda, já už nevím co by se nám mohlo posr.. :cert: :cert: 6eny musím lhát :zed: :zed: :zed: ale co mám vymyslet :think: :think: :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+