Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Smajlinka123 a můžete se zeptat, kolik je ti let?? Nenechali jste si dělat PGS??
@ta Mišel mě to slíbili na 100% potvrdit z té plodovky, takže 10.2. budu vědět. už aby to bylo, už to chci mít za sebou… ![]()
@Smajlinka123 Gratuluji ke klučíkovi
Amnio je odběr plodovky?
I na druhé diskuzi mají už dvě holky předpovězeného kluka, no co to je, kde jsou buchééétky?
@hačilka Tak to Ti, holka, nezavidim. Taky jsem mela nervy z pripadnejo navratu do prace, pokud by bylo potreba vice pokusu.
Drzim palce, at se to nejak solidne vyresi! ![]()
@Smajlinka123 moc gratuluju!!!
prosím tě a kolik máš roků? chápu dobře, jak to říkají u nás v gennetu, tak jsi byla na I. screeningu a na genetické konzultaci??? a i přesto, že máš výsledky utz dobré, jdeš na plodovku? seš dobrá, já bych byla poseroutka, a když mám výsledky ok, nikde bych nešla. mě ale moje gyndařka neradila ani tu genetickou konzultace. je mi 35.
@Leňásek27 37, v době porodu 38, PGS ne, riskli jsme to a ani nám to nenabízeli… bylo to poprvé víš, takže možná, kdyby se to nevedlo, tak by nám to doporučili potom… ![]()
@Lasislava1 no já jsem třeba celou dobu byla přesvědčená, že budu mít holčičku. a jelikož čekám druhé mimčo, roste mi už břicho, a je jiné, než u holčičky, tak si říkám, jestli to nebude kluk. ale chtěla bych mít dvě chcalenky
jo samozřejmě to ještě nevíme, co to bude.
@Smajlinka123 Á další čurybrk, gratulace!
Taky jsem doufala v holčičku, ale jak píšeš nejsme v postavení abychom ofrňovali nosíky a rouhali se…takže jsem holt z očumování panenek, přešla na očumování autíček ![]()
@Ruzovytulipan Je ten nebudu potřebovat dík budu polikat clostík
![]()
@Lasislava1 No to je paráda takže musím vymyslet chorobu se kterou budu muset jezdit do gennetu??? To je náročné
![]()
@Ruzovytulipan No, víš, my jsme si s manželem řekli, že když dítě, tak zdravý a chceme pro to udělat maximum, takže proto jsme s tím počítali už dopředu. Pro mě by bylo asi hodně těžký starat se o postižený dítě, v tomhle jsem srab zase já.
Já vím, že se může něco po… u porodu, ale to už asi neovlivním (nejradši bych právě kvůli tomu chtěla císaře, ale to mi asi jen tak nenapíšou), takže co můžu pro to udělat, udělám…
@Muf86 Ja byt vami, tak to reknu alespon rodine. Nevim, jak na Tobe, ale na mne je uz brisko a prsa videt, nosim nektery normalni, alemam idvoje tehu kalhoty a je to pohodlnejsi. Jinak u nas rodina vi od zacatku, loni jsem predtim mela 2 laparky. V praci taky vi, domysleli si to. A o planovanem marodeni vi reditel od zacatku, jsem ucitelka, museli najit nahradu.
@Smajlinka123 Já bych taky šla na plodovku bez rozmýšlení jistota je jistota
tak ať ti to dobře dopadne ![]()
@alexa37 No paráda, já už nevím co by se nám mohlo posr..
6eny musím lhát
ale co mám vymyslet
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat